סג"ל??
סכנה גדולה למסוק?? :D
בכל מקרה, דודי קיבל עזרה עם המיקסר בטלפון והמלצה לחכות עם הבדיקה לכשניפגש,
כולי תקווה שהבחור סובלני מספיק ;) מההודעות פה נראה כי בכל מה שנוגע למסוק - אין הרבה סבלנות :cool::):rolleyes:
Printable View
סג"ל??
סכנה גדולה למסוק?? :D
בכל מקרה, דודי קיבל עזרה עם המיקסר בטלפון והמלצה לחכות עם הבדיקה לכשניפגש,
כולי תקווה שהבחור סובלני מספיק ;) מההודעות פה נראה כי בכל מה שנוגע למסוק - אין הרבה סבלנות :cool::):rolleyes:
ליאור
תודה על הקדשת הזמן שהקדשתה לי ותודה על השיעור המאלף בהפעלה הטכנית של השלט תודה:)
ולגבי סבלנותי ? אכן אתה צודק מי כמוך מכיר את זה? לא טילים ולא אזעקות ולא חמסיסים ולא חיזבלונים יעצרו אותי :)
אבל עכשיו המסוק ואני החלטנו על הודנא עד שהאו"ם (ליאור) יבדוק את הפונקציה הזו בשטח.
ובהיזדמנות זו אני מאחל לצהל המון חיזוק חיבוק והצלחה.
אדווח כמובן בנתיים עושה רושם שלא היתבטל השימוש בזנב ניראה את זה בשטח אז אדע יותר אך אים זה יצליח? זאת תהיה הגשמה של חלום מהמסוק הראשון מליפני 10 שנים שלא יכולתי לעשות את זה אז עים הציוד שהיה אני מקווה שבטיסה זה יפעל ואים כן ? אז ניגמרו כול הצרות שלי :D
לא אמור לנטרל אותו - סה"כ מחליף את פקודת הסטיק המיכאנית בפקודה דיגיטאלית.
לגבי אחוז התיקון שכרגע שרירותי על 50% ואיך שהג'יירו יאכל את זה - לא ברור, ולכן דודי ממתין (!) :) שנבדוק את הסיפור יחד.
המיקס עצמו הוא תלוי מפסק ככה שאם יהיה צורך נוכל לבטלו אז סה"כ זה לא ניסוי ברמת סיכון גבוהה סתם משחקון עם המסוק שאני מאוד מקווה ירצה את דודי שכבר הראה סימני אושר עילאי אם זה יעבוד ;)
****** איזה קרוע אתה עמית :D תגיד תודה אים יהיה לך אספרסו קצר מימני וחוץ מיזה שעדיין אין תוצאות אז בוא נוריד פרופיל בנתיים:D
ליאור אנסה זה לא פשוט מישום שאני מסיים לעבוד ב6:00 בבקר כשאתה מתעורר על ספל קפה בניחוח
דלק מסוקים אני רק מתחיל לנמנם :D
נו, מה נסגר עם הקומבינה?
עוד לא נפגשנו - וטוב שהזכרת לי :)
מה לעשות שעובדים כל השבוע....
דודי צור איתי קשר אולי נפגש מחר?
ליאור
אוקי חברים ההודנה הייתה ארוכה מידי להלן דיווח שטח תיקני השילוב של המיקס גורם לניטרול הג'ירו . וזריקה פראית של הזנב ולא משנה לאן שאני פונה הזנב ניזרק כול הזמן לאותו הצד :mad:
יא בלגניסט!! :mad:
תתקשר אלי (אפילו עכשיו) נתאם מחר וניפגש, גם נכוון לך את המיקס וגם נבדוק אותו,
אני מקווה שלפחות בדקת את זה נמוך ולא יצאת בנזקים :S
אופיר לאט לאט עם ה"אמרתי לך" זה תמיד חוזר ונושך אותך בסוף :p הבחורצ'יק אמיץ ובא לו לנסות משהו חדש - תפרגן לו קצת (גם אם שנינו יודעים/חושבים/בטוחים שזו לא הצורה הנכונה להטיס ו/או ללמוד).
שום נזק משום שניתקתי את הלהבים מימקומם עדיין קוראים לי בן אדם לא חמור ואת הניסיון עשיתי על הקרקע לאחר שהיפעלתי המנוע וגם זה היה מיותר מישום שאים זה היה עובד יכולתי ליראות את זה על המקום גם בלי לנסות להטיס אבל אני עדיין ממשיך בניסיונות ואכנע רק שחמס יכנע קודם:D
אופיר יה משבית שמחות שכמוך :)
עמית ! אל תידאג אמר הדג והלך מכות עם השלדג :D
ליאור שלום
השעה 07:42 הרגע ניכנסתי הבייתה ראיתי ההודעות מחמם תלב שיש אנשים לא שפויים כמוכם (יקרים) מצבי גרוע יותר אני שייך למחלקה הסגורה בנתיים עד שאפסיק להזיק לעצמי :D שבת שלום לכולם .
שלום לכול המטופלים להלן דיווח מהמחלקה הסגורה:D
השעה 15:59 נעשה נסיון נוסף לתכנת את השלט כדי להגיע למיקס הדרוש לשילוב פניות עים זנב השינוי שנעשה הוא בפרמטרים שהיו על פלוס 50 אחוז
ולכן לא הייתה תגובה ראוייה. היום שינתי את הפרמטרים למינוס וראה זה פלא
המיקס עובד יחד עים הג'ירו בצורה מצויינת אני מבצע פניה ואני מקבל תגובה מהזנב לפניות שאני מבצע
וכול זה בסטיק אחד ימני אך בעיה אחת נותרה והיא זמן התגובה של הזנב ארוך יחסית לזמן תגובה במצב רגיל אודה לכם באים יהיו לכם הסגות בנושא זה תודה לכם מראש :) ושבת שלום
דודו
אני שמח שזה עובד אבל אחינו זה תרוץ עלוב ללא ללמוד להטיס.
בוא תלמד טכניקת הטסה נכונה ותראה שזה אפילו פשוט לביצוע.
שלום עמית פורת
כול דבר בזמנו .:)
האים יש לך תשובה לגבי מה ששאלתי? תודה.
גם אני לא "בעד" המיקס הזה...
(לעניות דעתי הוא יכול לגרום לצרות צרורות, בכל מהירות טיסה היחס בין תנועת הסבסוב לתנועת הגלגול משתנה, איך תתגברו על זה) :confused:
אגב...
האם הגדרת את המיקס הנ"ל לכפתור מסויים ?
(שתוכל לנתק אותו בכל רגע נתון).
אורי
התשובה חיובית יש מפסק שאחראי על כך אך מה קורה לעיקר השאלה לגבי מהירות התגובה מה עושים?
ברשותך חבר אני לא אנסה למצוא לזה תשובה
זה מיקס מסוכן מאוד שיכול להוציא אותך משליטה בכלי ופשוט אתה עלול לרסק אותו על עצמך..
אני חושב שזה רעיון גרוע גם לנסות למצוא פתאון להפעיל את המיקס הזה מלכתחילה...
וואו איזה לחץ אטומי :o האים מישהוא מיכם ניסה את המיקס הזה ליפני כן?