תגובה: איך אני "מדביק" את האנדטה של המקלט לגוף של הטיסן?
אייל
לידיעתך, לא נעלבתי כלל. גם די קשה להעליב אותי, בדרך כלל. גם אין כלל צורך להתנצל משום שלא פגעת בי.
הענין הוא אחר. ישנו מושג הנקרא נימוס ודרך ארץ (לא כביש 6). לזה התכוונתי ולא למשהו אחר. גם התיחסותך לאמך (?) הינה מיותרת ולא במקומה.
השיטה שהצעת איננה פרימיטיבית כלל וכלל. הבעיה היא שהאביזר המדובר אינו בנמצא. לכן יש הכרח למצוא פתרון אחר, שיהיה נוח, פשוט ויעשה את המצופה ממנו.
Re: איך אני "מדביק" את האנדטה של המקלט לגוף של הטיסן?
דרך אגב עם קצת רצון אתה יכול להרחיב קש אם הוא צר לך מדי. לוקח שפיץ-פלייר,מספריים או משהו כזה, דוחף אותו בפנים שהוא סגור ואז פותח אותו בכוח.
מה שקורה זה שהפלייר עצמו פשוט ימתח את הפלסטיק.
אמנם לא עשיתי את זה על אנטנות אבל עשיתי את זה במקומות אחרים וזה עובד מצויין, העקרון אותו עקרון.
אל-או-הים יש-מור, איזה שרשור מנופח.. על הדבקה של אנטנה?
רק תבחר כבר משהו, יהיה בסדר..
כן זה בסדר...
רק למה כזאת כמות של איזולרבנד? לא יכולת לחתוך חתיכה יותר קטנה? עם כזאת כמות אני מחזיק כבר את הכנף:p
אם אתה רוצה אתה יכול לשלב בין הפתרונות שקבלת.
תדביק קשיות שתיה במקום שנראה לך בטיסן (ב90 מעלות, או לפחות קרוב לזה, זו לזו,) כשלפני כן אתה חותך אותן לאורך. דרך החריץ שנוצר (תקפיד שיהיה בכוון המנוגד להדבקה) תוכל להעביר את האנטנות לתוך הקשית. תאמין לי שהאנטנות לא יצאו לעולם דרך החתך הסגור, אלה אם כן אתה תחליט להוציא את המקלט מהטיסן ותשלוף את האנטנות ממקומן, שוב, דרך החתך שלאורך הקשית.
ממש פשוט !!!
הסתדרתי כבר השבת הטסתי והכל נראה טוב וחזק..
תודה בכל מקרה :)