מסכים עם כל מילה! גיל, רק ביום שישי נפגשנו עם בחורצ'יק שהסוללה שלו התלקחה (מריסוק אומנם) וכילתה לו 600EFL. לדעתי , ה-150 שקל האלו לא שווים את הסיכון(ואני ממש לא מזלזל בערכם).
אני בטוח שהתגובה שלך הייתה זהה לשלנו במידה וזה היה קורה למישהו אחר.
Printable View
כן כנראה שדינה אכן יהיה לסיים את ימיה בקרקעית דלי מי מלח.
אני ספק מתמקח - ספק מכחיש, לפני שאני מרשה לעצמי להמשיך הלאה.
פשוט עלויות הריסוק הזה טיפסו כבר לאיזור ה500₪ גם בלי הסוללה ככה שזה די מתסכל. לפחות אני מתחדש בחופה חדשה שרציתי וכנראה גם הגריפים ישודרגו למתכת (יד 2), מסתבר שאליין הפסיקו לייצר ולמכור את הגריפים מהפלסטיק ;) הם הפכו לזן נכחד... חבל, הם עשו אצלי את העבודה עד עכשיו ככה שחבל להשקיע בגריפים ממתכת- יש מחשבה לשדרג לראש פלייברלס ליומולדת בקיץ. אז אם למישהו יש למכור גריפים מפלסטיק במצב טוב ובמחיר טוב אני אשמח לשמוע בפרטי.
רק דבר אחרון בקשר לריסוק העצוב הזה - ח'ברה אני פשוט נפעם (ואני לא משתמש הרבה במילה הזו) מהנכונות של כל כך הרבה אנשים שאת חלקם אני מכיר ואת חלקם לא, לעזור בהשאלת חלפים, במכירת חלפים במחירים מתחשבים, בייעוץ ובהצעת עזרה בתיקונים: שאול, כפיר, אריאל, יוסי, איתי - שעזרו בחלפים, וגם לכל מי שייעץ ועודד פה בפורום ובטלפון. באמת מחמם את הלב, עם כזו נדיבות ורוחב לב מצד החברים פה בסופו של דבר אני יוצא שמח מכל הסיפור הזה, למרות ומעבר לנזק בכיס ומעבר לעצבים.
אז שוב המון תודה, מאמין שלקראת תחילת השבוע הבא נחזור לאוויר אני והמסוק, לאט ובטוח.