שאלה לגבי trex 450 sport V2
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Scooter007
גיל,
לא מבין מאיפה הבאת את הסיפור הזה על הסרוואים, הרכבתי וכיוונתי כבר 6 מסוקי 450 ועדיין לא נתקלתי בתופעה שכזו. המסוקים הללו טסים עד עכשיו בלי שום בעייה.
אני בטוח שכעסקת חבילה הקומביים של אליין הם מעולים ויותר ממספיקים למטיס הממוצע.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
אני לא חולק על נסיונך, אני מספר מנסיוני. כיוונתי שני מסוקי 450 עם סרבואים מיקרו של אליין ובשניהם עבודת הכיוונים הייתה מאתגרת עקב דיוק לא מושלם בתנועת הסרבואים (בשניהם) ובאחד מהם, בו הסרבואים כבר עברו במסוק אחר קודם, גם היו בעיות במירכוז. ועדיין שני המסוקים הללו טסו (ועדיין טסים, אני מניח) נהדר. מסכים איתך שלמטיס הממוצע אליין זה הרבה יותר ממספיק אבל זו לא הבחירה של הטופ שבטופ... כמעט ואי אפשר גם לקנות קומבו וגם לצפות לקבל רכיבים בטופ כי כמו שאמרתי רוב הקומבואים הם מתוצרת אליין, ואין מה לעשות - הרכיבים שלהם טובים ואפילו בחלקם טובים מאד, אבל באף קטגוריה הם לא הכי הכי טובים בשוק, ככה שמי שמחפש הכי הכי טוב, כנראה שלא נכון עבורו לחפש קומבו, זה כל מה שטענתי.
Gil Friman
שישי בבוקר באנדרטה
------------------------------
T-rex 500E 3GX -
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9
תגובה: שאלה לגבי trex 450 sport V2
גיל אתה צודק,אליין הם לא הכי הכי טובים בשוק אין על זה וויכוח אבל הבחור ששאל את השאלה שאלה אם המסוק טוב וגם באחת התגובות שלו בפירוש אמר שאם המסוק יטוס טוב זה מספק אותו מכאן שהוא לא שואף להגיע לטופ שבטופ ולכן אין טעם לבלבל אותו סתם עם תגובות.
המקרה שלך אם הסרבואים הוא משהו אינדיבידואלי שקרה לך ויכול להיות שנפלת על סרבואים דפוקים גם קורה לצערנו :( אבל שנינו יודעים שלא זו האיכות של אליין באופן כללי ואלפי מטיסים ברחבי העולם מטיסים את ה-450 של אליין בהנאה רבה אז למה שהוא לא ייהנה ממנו?
תגובה: שאלה לגבי trex 450 sport V2
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
yehuda.bitton3
גיל אתה צודק,אליין הם לא הכי הכי טובים בשוק אין על זה וויכוח אבל הבחור ששאל את השאלה שאלה אם המסוק טוב וגם באחת התגובות שלו בפירוש אמר שאם המסוק יטוס טוב זה מספק אותו מכאן שהוא לא שואף להגיע לטופ שבטופ ולכן אין טעם לבלבל אותו סתם עם תגובות.
המקרה שלך אם הסרבואים הוא משהו אינדיבידואלי שקרה לך ויכול להיות שנפלת על סרבואים דפוקים גם קורה לצערנו :( אבל שנינו יודעים שלא זו האיכות של אליין באופן כללי ואלפי מטיסים ברחבי העולם מטיסים את ה-450 של אליין בהנאה רבה אז למה שהוא לא ייהנה ממנו?
זה בדיוק נכון שאני לא שואף להגיע לטופ........השאיפה שלי היא להיות מספר אחד בארץ..:D
אבל לפני שאני הופך לאחד כזה אני רוצה להתמודד עם משהו פשוט יותר וכמו שאני מכיר את עצמי אני יודע
שאם תיהיה לי התקדמות יפה אני מהר מאוד יעבור לטופ שבטופ.