*** :D יפה שאתה מתרגם לי את זה ל"מסוק-רית" כדי שאני אבין אותך...
בוא ואני אתרגם לך תשובה...
גם המסוק ב 30$ שנמכר באתר אם היה מגיע עם ספינדל (מוט אלומיניום במסוק..) עקום הייתי מבין, מקרה קלאסי של WHAT U PAY IS WHAT U GET, ובתרגום פשוט ל"דרימר-רית":
דילדו שנמכר ב 5$ אבל זווית ההכוונה של הקצה שלו היא 10 מע' במקום 30 מע' והוא מגיע קרוב לנק' ה G אבל לא בדיוק אליה לעומת אחד ב 350$, כנראה שהיית עדיין מחבק אותו ורץ איתו אחרי (א)נשים ברחוב... :D:D;);):eek::eek:
13-03-2009, 10:13:33
MDreamer
תגובה להודעה: לא לקנות לא לקנות לא לקנות!!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי lior_bar_ami
*** :D יפה שאתה מתרגם לי את זה ל"מסוק-רית" כדי שאני
האמת היא שההסבר שלי היה גם מלווה בתנועות ידים באויר, צעקות, השתלחות חסרת רסן בחנויות בארץ, השמצת כל הסינים, כתיבת חוו"ד רע למוצר שמעולם לא רכשתי, פתיחת יוזר חדש רק כדי להשמיץ את copterX, נקיטת עמדה במלחמת העמיתים ותביעה סתמית על לשון הרע. אבל לא היית לידי לראות את כל זה. (שוב, מסוקאית - הכל כדי שתבין :)) בוא נסכים שאנחנו לא מסכימים.
הדוגמה עם הדילדו טובה אבל אני אענה על זה היום בערב כשהיה מבושם
13-03-2009, 10:25:09
wind556
ציטוט:
*** :D יפה שאתה מתרגם לי את זה ל"מסוק-רית" כדי שאני אבין אותך...
בוא ואני אתרגם לך תשובה...
גם המסוק ב 30$ שנמכר באתר אם היה מגיע עם ספינדל (מוט אלומיניום במסוק..) עקום הייתי מבין, מקרה קלאסי של WHAT U PAY IS WHAT U GET, ובתרגום פשוט ל"דרימר-רית":
דילדו שנמכר ב 5$ אבל זווית ההכוונה של הקצה שלו היא 10 מע' במקום 30 מע' והוא מגיע קרוב לנק' ה G אבל לא בדיוק אליה לעומת אחד ב 350$, כנראה שהיית עדיין מחבק אותו ורץ איתו אחרי (א)נשים ברחוב... :D:D;);):eek::eek:
ליאור
מה הנתונים של הגראף פיפיטצ' שאתה מכוון כדי להגיע לנקודת הG ב3D? ועם איזה סט אפ?
13-03-2009, 10:40:15
lior_bar_ami
ציטוט:
נכתב במקור על ידי MDreamer
האמת היא שההסבר שלי היה גם מלווה בתנועות ידים באויר, צעקות, השתלחות חסרת רסן בחנויות בארץ, השמצת כל הסינים, כתיבת חוו"ד רע למוצר שמעולם לא רכשתי, פתיחת יוזר חדש רק כדי להשמיץ את copterX, נקיטת עמדה במלחמת העמיתים ותביעה סתמית על לשון הרע. אבל לא היית לידי לראות את כל זה. (שוב, מסוקאית - הכל כדי שתבין :)) בוא נסכים שאנחנו לא מסכימים.
הדוגמה עם הדילדו טובה אבל אני אענה על זה היום בערב כשהיה מבושם
וואי וואי וואי - איזו חזית פתחת כאן על המסוקאים....
תיזהר שלא יאנסו אותך בדילדואך כשאתה הולך בסימטאות חשוכות, אני אגב מחכה לתגובה על הדילדו :p
13-03-2009, 11:00:44
lior_bar_ami
ציטוט:
נכתב במקור על ידי wind556
ליאור
מה הנתונים של הגראף פיפיטצ' שאתה מכוון כדי להגיע לנקודת הG ב3D? ועם איזה סט אפ?
האמת אני משתמש בסרטונים של (FINELESS JENNA (Jameson למרות שכל הסיפור די מזכיר לי פרק בסדרה "חברים" עם מוניקה שמסבירה לצ'אנדלר איך לספק בחורה במספרים...
אז ככה נראה הגרף שלי בערך :D
1-2-1-2-3-3-5-4-3-2-2-2-4-6-2-4-6-4-2-2-4-7-5-
7-6-7-7-7-7-7-7-7 !7!7!7!7!
נראה לי אחלה גרף לא?
13-03-2009, 11:02:27
lior_bar_ami
למדתי איך להעלות וידאו!!!!!!!!! :D
13-03-2009, 11:49:34
ליאור זהבי
עוד שרשור הלך לעזאזל.
13-03-2009, 13:01:31
lior_bar_ami
ציטוט:
נכתב במקור על ידי ליאור זהבי
עוד שרשור הלך לעזאזל.
:(
מותר גם לשלב חוש הומור בפורום מקצועי כמו שלנו. גם ב HF וגם ב RR ואפילו ב RCU אנשים משלבים גם חוש הומור ובדיחות דעת גם בהודעות רציניות - לא צריך להסחף...
13-03-2009, 17:05:14
wind556
ציטוט:
האמת אני משתמש בסרטונים של (FINELESS JENNA (Jameson למרות שכל הסיפור די מזכיר לי פרק בסדרה "חברים" עם מוניקה שמסבירה לצ'אנדלר איך לספק בחורה במספרים...
אז ככה נראה הגרף שלי בערך :D
1-2-1-2-3-3-5-4-3-2-2-2-4-6-2-4-6-4-2-2-4-7-5-
7-6-7-7-7-7-7-7-7 !7!7!7!7!