תגובה: זקוק להמלצה על בקר טוב למסוק TREX 500...
גברנר שומר על סל"ד ראש יציב, בלי קשר למצב הפיטץ' של הלהבים. כשאתה עושה גרף של 100-75-100, נניח, אתה מחקה פעולה של גברנר - נותן יותר כוח איפה שיש יותר פיטץ'. אבל זה כמובן לא מדוייק ומוביל להבדלים במהירויות ראש לאורך גרף הפיטץ' שלך. הבדל במהירות ראש אומר שיש גם הבדל מבחינת התגובה לפיטץ' ולסייקליק, וקשה יותר לג'יירו לשמור את הזנב במקום (כי למעשה הגיין המכאני שלו עולה ויורד עם מהירות הראש).
גברנר טוב שנותן סל"ד יציב גם הופך את המסוק לחלק וצפוי הרבה יותר וגם מונע overspeeding בראש.
כמובן שכמה שתטיס יותר אגרסיבי, תרגיש הבדל יותר מהותי בין גברנר ובלי.
לגבי הסופט סטארט - מהנסיון שלי עם PLUSH על טירקס 500, גם במצב של super soft הוא עדיין התחיל מהר מאוד. זה אולי בסדר בשביל לשמור על התמסורת ממכה פתאומית של כוח בהדלקה אבל זה לא מספיק מבחינת בטיחות. בקונטרוניק שאצלי, אם בטעות אני מוריד הולד או מכניס איידל אפ כשהמסוק על הקרקע, לוקח לו בערך 7-8 שניות להגיע לסל"ד עבודה לעומת 2-3 בplush. זה הבדל גדול מאוד. גם הבקרים של אליין עושים את הסופט סטארט בסדר (ממה שאני זוכר על ה450 שלי).
תודה על ההסבר על גוברנור - עכשיו ברור לחלוטין
לגבי הסופט סטארט. אני לא מתווכח !! אבל אני אצלם לך בערב את ההתחלת סיבוב של ה 450. זה איטי בטרוף כשאני עם סופט ולא על סופר סופט. ניסיתי 2 בקרים שונים אדומים עם הקטע הזה ( באחד מהם ניסיתי גם ברייקס ... ) והתופעה היתה דומה.
יתכן שהבקר שלך לא היה תקין - לדעתי.
באליין הSS מאד איטי, אפילו איטי מדי לטעמי
בטורנג'י זה נותן בדיוק את מה שאני רוצה שיתן
כמו כן כולנו יודעים שבקרים סיניים לא תמיד מדייקים בהגדרות האמפר שלהם, ואתה לוקח 80A ולו רק כדי להיות בטווח הבטוח. אני לא רואה בזה כל בעייה, ובמחיר שהוא עולה הוא עדיף על כל בקר אחר.
אגב, הבקר הטוב ביותר שנתקלתי בו אי פעם הוא הבקר של GAUI, אבל אין לי סטטיסטיקה אלא רק נסיון של יותר מ4 שנים עם אחד (והוא גם יקר)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
wonderd
עודד, אמרת שלא נשרף אף בקר כזה, נתתי לך דוגמה לשניים...
לגבי בקר 60A, כמו שכתבתי ה 60A המקורי של אליין עובד כבר קרוב לשנתיים בלי כל בעיה, גם לאחר שידרוג למנוע מפלצתי ל 500. אין שום צורך מבחינת צריכת הזרם לעלות מעבר לכך. אם מישהו יוכיח לי אחרת מבחינת מדידת הצריכה בפועל, אולי אני אשנה את דעתי..
אהלן אלעד (WONDERED)
גם לי היה בקר של אליין במשך שנה על הטירקס 500.
הבקר של אליין מצוייד במגביל זרם לצורך בטחון- כלאמר שהוא לא יתן לך לעבור את ה-60A כדי שיהיה "קשה" לשרוף אותו
במהלך סקירה שעשיתי לסוללה מסויימת מדדתי את צריכת הזרמים בעזרת לוגר חיצוני של eagletree וראיתי שאכן נכון הדבר
בטיסת 3D כאשר אני בכוונה מבצע תרגילים שסוחטים המון כוח מהמנוע- הוא לא עבר את ה-60A בשום פנים ואופן
ברגע שהחלפתי את הבקר לבקר של CC. בעזרת הלוגר הפנימי של הבקר ראיתי שאפשרי בהחלט לעבור צריכת זרם של 60A על מסוק 500, ועם הסקורפיון 1400 גם ניתן להגיע ל-80A ויותר מכך
מה שאתה אומר לא מדויק, בקר 60A מדבר על זרם מקסימלי קבוע ולא מקסימלי רגעי, שם הוא יכול לקפוץ הרבה יותר מ 60A, אם הבקר שלך היה נדרש למקסימום שהוא יכול לספק, הוא היה חותך לך לחצי שניה או יותר.
אני מניח שכשהחלפת את הבקר, החלפת גם מנוע לחזק יותר?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
flyinglizard
לגבי הסופט סטארט - מהנסיון שלי עם PLUSH על טירקס 500, גם במצב של super soft הוא עדיין התחיל מהר מאוד. זה אולי בסדר בשביל לשמור על התמסורת ממכה פתאומית של כוח בהדלקה אבל זה לא מספיק מבחינת בטיחות. בקונטרוניק שאצלי, אם בטעות אני מוריד הולד או מכניס איידל אפ כשהמסוק על הקרקע, לוקח לו בערך 7-8 שניות להגיע לסל"ד עבודה לעומת 2-3 בplush. זה הבדל גדול מאוד. גם הבקרים של אליין עושים את הסופט סטארט בסדר (ממה שאני זוכר על ה450 שלי).
soft start http://www.youtube.com/watch?v=gex2mEXKqUw
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
guy1a
זה לא ממש soft start לטעמי
תראה את ההוריקאן שלי עם בקר אליין ותראה מה זה soft start
מבחינתי
כל עוד אני נותן חצי מצערת בבת אחת והמסוק לא זז כתוצאה מהטורק של הרוטור ... מה איכפת לי ? ...
אני אצלם סופר סופט ...
עוד משהו, אולי הלהבים של 500 יותר כבדים וכתוצאה מכך יש צורך ב yet softer start ... ?