-
תגובה להודעה: נהלי הטסה ותשלום בגעש
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
wind556
ערן, מה מונע ממני להיות עובר אורח?
איפה ההבדל?
מה מגדיר אותי כמסיג גבול לעומת כל מכונית שעוברת שם במקרה? זה שיש לי טיסנים בבאגאז'?
או שמא אני רומס ממטרות והאורחים לא?
נראה שלא הבנת את הנקודה
אם יהיה שם עובר אורח אחד ללא תשלום, אז גם אני עובר אורח וכנ"ל עוד הרבה חברים טובים.
יש לי מדבקה על המצח שפוסלת אותי מלהיות עובר אורח או מבקר אקראי?
אתה מבין שזה לא יחזיק מים? ובטח לא יעמוד במבחן משפטי?
לקיבוץ יש רק כלי אחד שאין לנו יכולת להתמודד איתו, וזה לסלק את כולם ללא יוצא מין הכלל ,או לגבות כסף מכל מכונית חונה שם ללא יוצא מין הכלל.
ברגע שנוצרות קטגוריות של כן משלמים ולא משלמים לא תהיה דרך חוקית לאכוף את זה, יישאר להם רק כוח והטלת סנקציות על המטיסים כדי שאנחנו עצמינו נסלק אורחים לא קרואים, וזה יהיה הסוף של חברויות רבות ויעכיר את כל נושא הטיסנאות בארץ, ולראיה תראה מה קורה כאן כבר עכשיו לפני ששולם שקל אחד.
אבל למרות הכל לא זאת הנקודה שמכאיבה.
הנקודה המכאיבה היא אחרת בתכלית, וזה צימצום המטיסים שם למספר קטן,שזה אומר שחברים רבים וטובים יתפזרו לכל רוח,שזה אומר שנשלם ונקבל בתמורה הרבה פחות מאשר לפני התשלום.
להזכירך, רוב האנשים שם באים בגלל החברה ולא בגלל הדשא.
אילו התשלום היה באמת סמלי ולאחר שיחות עם המון אנשים תשלום סמלי זה משהו סביב ה100-200 ש"ח לשנה לדעת הרוב הגדול, אנשים רבים היו משלמים את זה בלי להניד עפעף ולו רק בשביל להשתיק את הקיבוץ.
צר לי להגיד לך אך אני (וחלק גדול מחברי) לא מרגישים שייכים חלק מן ה"חברה/חברויות"
שלך ודומיך-התגובות שרצות פה בימים האחרונים רק חיזקו וחידדו את הנקודה הכואבת הזו!
קשה לי להיזדהות ולהרגיש שייך (ואני מתכוון ברצינות ולא בציניות!)
אם אני אמשיך להטיס בגעש זה יהיה בזכות החברים שלי(לשמחתי יש לי כמה וכמה כאלו)
ובזכות המיקום שמתאים לצרכי.
תפנים דבר אחד: אנחנו(ותתפלא אני מרשה לדבר בשם די הרבה אנשים) החלטנו ל"מסד" את
שימושנו בדשא הארור הזה,לשם כך נשלם גם סכום כלשהו,אני לא אעשה לאף אדם את המשא ומתן
מול הקיבוץ מהסיבה שבה פתחתי את תגובתי,היה ונגיע למצב בו חבורה מסויימת תשלם וחלק
מן האנשים לא ,נשאיר זאת בידי הקיבוץ.
במקרה הגרוע נידפקנו שנה אחת: אנחנו שילמנו 600 ש"ח מתקציבנו הזעום,חלק מן האנשים יטיסו בחינם ויצפצפו על כולם,אם אתה חושב שזה ישבור מישהו מאיתנו טעות בידיך!
אני יכול להבטיח לך ששנה אחרי זה ,המצב יהיה שונה בתכלית.
בקיצור חלאס עם המסחרה: אם אתה (ואין לי כלפיך טענה אישית ,אלא פנייה לגוף מייצג)
מוכן להסכים לתשלום חלופי (נקבת בסכומים כלשהם) אזי אתה מסכים לדרכו
הנלוזה של הקיבוץ...מה שמוכיח שלא אידיאולוגיה עומדת מאחורי הדברים אלא קמצנות/חסכנות/
או כל דבר אחר.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Tornadon
ו עם אני משלם 600 שח לחודש או מה שלא יהיה המכיר ועוסה ביטוח בקלוב או איפו שלא היה
מה אני אמור לעסות עם יש לי שתי מכוניות ו מדבקה 1 מה להחליף את השמשה כול פעם שמתחשק לי לבוא על אוטו אחר ??? או שאני אקבל 2 מדבקות מדבקה לכול אוטו
עם יש לי שתי מדבקות אני מחליט על איזה אוטו אני נושעה מוכר את המדבקה השניה עסיתי החזר השקעה תחשבו על זה יש פה מצב להתעשר :D רק חבל שאין אגם בשטח המדובר
ממה שהצלחתי להבין בתגובתך: מדובר אכן בבעיה קשה,טובי המהנדסים עובדים כעת על פיתוח מדבקה
מהפכנית שיודעת לזהות איזה רכב מלא טיסנים ועוברת לשם לבד (פיתוח של רפאל במיוחד עבור קיבוץ געש)!
הבעיה שלמדבקה יש צ'יפ(שבב) אלקטרוני שיודע לזהות אם יש נסיון לרמאות,במקרה זה
היא עלולה להיתפוצץ בידו של הנוכל ולהשבית את היד של הגה-גובה והמאזנות(דבר שמקשה
על ההטסה באותו שבוע),כמו גם על פעולות אחרות שמטעם צינעת הפרט לא נזכירם..
לגבי האגם:גם על זה עובדים טובי הגיאולוגים! הקיבוץ בעודף של גביית דמי החסות,יחפור
אגם יימלא אותו במים זכים כך שנוכל גם להשיט וגם להטיס טיסנים אמפיבים!
תראה כמה תמורה אפשר לקבל עבור 600 ש"ח!
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Boogle
לא יצא מזה כלום. כבר היו סרטים כאלו במנחתים מסודרי / לא מסודרים מאולתרים וכל מיני.\
תמיד היה מי שחשב שתמורת שוחד קטן יהיה שקט.
אני מוצא לנכון לצטט את קוהלת :
קוהלת פרק א
א דברי קוהלת בן-דויד, מלך בירושלים. ב הבל הבלים אמר קוהלת, הבל הבלים הכול הבל. ג מה-יתרון, לאדם: בכל-עמלו--שיעמול, תחת השמש. ד דור הולך ודור בא, והארץ לעולם עומדת. ה וזרח השמש, ובא השמש; ואל-מקומו--שואף זורח הוא, שם. ו הולך, אל-דרום, וסובב, אל-צפון; סובב סובב הולך הרוח, ועל-סביבותיו שב הרוח. ז כל-הנחלים הולכים אל-הים, והים איננו מלא; אל-מקום, שהנחלים הולכים--שם הם שבים, ללכת. ח כל-הדברים יגעים, לא-יוכל איש לדבר; לא-תשבע עין לראות, ולא-תימלא אוזן משמוע. ט מה-שהיה, הוא שיהיה, ומה-שנעשה, הוא שייעשה; ואין כל-חדש, תחת השמש. י יש דבר שיאמר ראה-זה, חדש הוא: כבר היה לעולמים, אשר היה מלפנינו. יא אין זכרון, לראשונים; וגם לאחרונים שיהיו, לא-יהיה להם זיכרון--עם שיהיו, לאחרונה. {פ}
איש הישר בעיניו יעשה!
אני רואה שהמצב גרם לך להיתחזק.
יש לי רק מילה אחת להגיד לך:
אמן.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
eranb
צר לי להגיד לך אך אני (וחלק גדול מחברי) לא מרגישים שייכים חלק מן ה"חברה/חברויות"
שלך ודומיך-התגובות שרצות פה בימים האחרונים רק חיזקו וחידדו את הנקודה הכואבת הזו!
שימושנו בדשא הארור הזה,לשם כך נשלם גם סכום כלשהו,אני לא אעשה לאף אדם את המשא ומתן
במקרה הגרוע נידפקנו שנה אחת: אנחנו שילמנו 600 ש"ח מתקציבנו הזעום,חלק מן האנשים יטיסו בחינם ויצפצפו על כולם,אם אתה חושב שזה ישבור מישהו מאיתנו טעות בידיך!
הנלוזה של הקיבוץ...מה שמוכיח שלא אידיאולוגיה עומדת מאחורי הדברים אלא קמצנות/חסכנות/
או כל דבר אחר.
ערן ידידי היקר
שוב הפואנטה לא עברה (אולי אני צריך לעבוד קצת על ההתנסחות שלי)
אנסה לתמצת:
מחיר גבוה (כפי שהוא כרגע) -הרבה אנשים לא משלמים, מעטים כן , ולכן נוצר שם דילול, מה שמפחית את ערכו של געש בעיני, ומה שיגרום לעוד משלמים פוטנציאלים לרדת מזה (ואני יודע זאת מפי האנשים איתם דיברתי)
מחיר נמוך - יותר אנשים ישלמו, הקיבוץ יקבל פחות או יותר את אותו סכום שנתי אם לא יותר, והחבורה לא מתפזרת. עקב כך ערכו של געש עולה בעיני ובעיני רבים אחרים שיתווספו למעגל המשלמים.
עבורי אישית, רוב האנשים הבאים לשם הם חברים שהפגישה השבועית איתם רצויה לי ומהווה חלק נכבד מערכו של המקום הזה.
אין לאף אחד שום כוונה לצפצף על אף אחד או לנהל מלחמה פנימית, נהפוך הוא, הכוונה היא ליצור מצב שבו כולם יוכלו להטיס שם ולא רק קבוצה מצומצמת. אנחנו באותו צד והקיבוץ אינו אוייב אלא פרטנר למשא ומתן.
אם הייתי צריך לבחור בין הדשא של געש לבין החברים, הייתי בוחר בחברים (אני מקווה שגם אני ואתה נישאר חברים בלי קשר לארועים)
כן געש, כן תשלום, לא בכל מחיר. לא במחיר פירוד ופיזור ויצירת יריבויות.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
eranb
או כל דבר אחר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
wind556
[/COLOR]
ערן ידידי היקר
שוב הפואנטה לא עברה (אולי אני צריך לעבוד קצת על ההתנסחות שלי)
אנסה לתמצת:
מחיר גבוה (כפי שהוא כרגע) -הרבה אנשים לא משלמים, מעטים כן , ולכן נוצר שם דילול, מה שמפחית את ערכו של געש בעיני, ומה שיגרום לעוד משלמים פוטנציאלים לרדת מזה (ואני יודע זאת מפי האנשים איתם דיברתי)
מחיר נמוך - יותר אנשים ישלמו, הקיבוץ יקבל פחות או יותר את אותו סכום שנתי אם לא יותר, והחבורה לא מתפזרת. עקב כך ערכו של געש עולה בעיני ובעיני רבים אחרים שיתווספו למעגל המשלמים.
עבורי אישית, רוב האנשים הבאים לשם הם חברים שהפגישה השבועית איתם רצויה לי ומהווה חלק נכבד מערכו של המקום הזה.
אין לאף אחד שום כוונה לצפצף על אף אחד או לנהל מלחמה פנימית, נהפוך הוא, הכוונה היא ליצור מצב שבו כולם יוכלו להטיס שם ולא רק קבוצה מצומצמת. אנחנו באותו צד והקיבוץ אינו אוייב אלא פרטנר למשא ומתן.
אם הייתי צריך לבחור בין הדשא של געש לבין החברים, הייתי בוחר בחברים (אני מקווה שגם אני ואתה נישאר חברים בלי קשר לארועים)
כן געש, כן תשלום, לא בכל מחיר. לא במחיר פירוד ופיזור ויצירת יריבויות.
האינטרסים פה שונים לצערי לכן נראה שלעולם לא נגיע להסכמה וכוח מאוחד (שיכול היה להיות לנו) מול הקיבוץ.
-
גיא אני מסכים איתך שאין קונצנזוס, ולכן ה"קבוצה" של געש לא יכולה להתגבש ולחתום חוזה.
מדובר על הרבה אנשים שמגיעים עצמאית ובאקראי, וכמו שנושאי הבטיחות הנקיון ואפילו החלוקה הברורה לכאורה לאיזורי הטסה תלויים באופן פרטני באישיותו של כל מבקר בשטח, כך גם נושא ה"מלחמה" מול הקיבוץ הולך להתנהל בתפזורת.
אין קונצנזוס לגבי כמעט שום דבר בתחום הזה, לא לגבי מערכות רדיו, לא לגבי הכלי או הדרך ללמוד להטיס, לא בנושא דלק מול חשמלי, ואפילו בדברים עובדתיים כמו פיזיקה וחשמל יש פה ויכוחים ברמה תיאולוגית.
כל פתרון שיוצע יהיה נתון לויכוח, אפילו אם תינתן שוב רשות לשהות בשטח ללא הגבלה בתמורה לבקשה הפשוטה שלא ישאר ליכלוך - גם אז יהיו אלה שישאירו אחריהם אשפה, אלה שיאשימו את הטרקטורונים ואלה שינקו אחרי כולם וינסו להרגיע את יורי.
אני מאמין שכמו שעודד אמר, בעבור סכום שהיה באמת סימלי יוכלו יותר אנשים להעלים עין ממגוון הבעיות שעצם התשלום מעלה.
-
יפה ניסחת את זה אייל .
אין מנוס מלשלם סכום סמלי על מנת להטיס שם .
לכן קודם כל צריך להעביר לערן (כפי שהוא ביקש) את האנשים אשר מעונינים בסידור הזה .
אני מאמין שאם יהיו יותר אנשים המחיר לשנה ירד .
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
guyst
האינטרסים פה שונים לצערי לכן נראה שלעולם לא נגיע להסכמה וכוח מאוחד (שיכול היה להיות לנו) מול הקיבוץ.
אל תרדוף אחרי הרוח-כל מה שאני רוצה זה מקום להטיס בו,ניגוד האינטרסים שישנו הוא
לגבי תשלום לקיבוץ כן או לא,לא אג'נדות חברתיות!
יש מספיק חילוקי דעות ואטימויות פה מכדי שתוסיף עוד כמה משלך...
אם האינטרס היה בראש מעיינך הייתה מנסה למצוא פיתרונות פרודוקטיבים לבעיה,אני
לא האויב שלך או מישהו אחר.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
eranb
אל תרדוף אחרי הרוח-כל מה שאני רוצה זה מקום להטיס בו,ניגוד האינטרסים שישנו הוא
לגבי תשלום לקיבוץ כן או לא,לא אג'נדות חברתיות!
יש מספיק חילוקי דעות ואטימויות פה מכדי שתוסיף עוד כמה משלך...
אם האינטרס היה בראש מעיינך הייתה מנסה למצוא פיתרונות פרודוקטיבים לבעיה,אני
לא האויב שלך או מישהו אחר.
1. אני ממש לא מנסה להוסיף שמן למדורה (ולא בגלל שהיא הייתה שלשום...:)). אני רק מצטט אותך:
"צר לי להגיד לך אך אני (וחלק גדול מחברי) לא מרגישים שייכים חלק מן ה"חברה/חברויות"
שלך ודומיך...".
2. אני ניסיתי למצוא פתרונות ואתה החלטת לזלזל.
אני חושב שיש פה 2 בעיות:
א. איום הקיבוץ לסלקנו וחלקנו חושב שהמחיר לא סביר לעומת מחירים אחרים ב"שוק" (מנחתים אחרים) כנגד השירותים שאנחנו נקבל (כלום...)
ב. המצב הבטיחותי בשטח שחלקנו כמו רובנו לא מרוצים ממנו ואולי ניתן לפתור גם אותו.
הפתרון שלי (להזכירכם) היה לנסות ולמסד את שטח ההטסה בגעש. - לנסות לדבר עם הקיבוץ להפוך אולי את אחד השבילים למסלול, להקים סככה ואזור מוגדר לחנייה. בצורה זאת נקיים רמת בטיחות גבוהה יותר.
לגבי ההתלוצצות שלך ערן, ניסית לדבר עם יורי בעניין? אפשר להעריך את ההוצאות האלה ואז לבנות את התשלום החודשי ואני מבטיח לך שיותר אנשים ירשמו וכולנו נוכל להנות אף יותר. בכיוון כזה אני מוכן לעזור ולהשמיע את קולי מול הקיבוץ.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
MOSHE.S
אני חושב שכדי לפנות לרת"א עם חשבנית מס שרשום " מינחת טיסנים בגעש " ורת"א תתפל בענינים
אכן !
מי שהסכים לשלם, קבר במו ידיו את המנחת.
החשבונית הראשונה תפר את תקנה 180 ז.
משם, הראשון (יש מתנדבים?) שידווח לרת"א, יגרום לביטול העיסקה וסילוק של כולם כמעט מיידית.
המוצא היחיד הוא מה שגיא מציע: מיסוד הגון ומרושיין של מנחת מסודר.
אני שמח שאנחנו כולנו מסכימים בנושא ההתחזקות.
חזק ואמץ
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Boogle
אכן !
משם, הראשון (יש מתנדבים?) שידווח לרת"א, יגרום לביטול העיסקה וסילוק של כולם כמעט מיידית.
חזק ואמץ
בוא נדבר עוד חודש...
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Boogle
אכן !
חזק ואמץ
בימים כאלו מה שנותר זה רק לפנות לבורא עולם כנגד רוע הגזירה..:D:D:D
-
לא מכיר את הקיבוץ, לא את המקום ולא את המטיסים והתגובה לא ממש קשורה לנושא, אבל התנהגות הקיבוץ מגעילה ובריונית ללא כל ספק. זה בסך הכל סימפטום של ההתמוטטות הערכית של החברה הקיבוצית. פעם היו להם ערכים והם התעסקו עם דברים יותר חשובים מאשר להתנכל לחבורה של אנשים נורמטיביים ברובם שבאים להירגע בסוף השבוע מצרות היום יום.
היום הקיבוצניקים רק מחפשים איך לחלוב את כל העולם ואשתו ומעטים הקיבוצים שנשארו באמת ערכיים ולא מהווים נטל על החברה. אני אישית באופן עקרוני לא הייתי משלם להם אגורה גם אם זה במחיר חיפוש שטח חדש, אבל אני יכול להבין את אלה שמוכנים למחול על כבודם ולשלם לקיבוץ סכום סימלי בשביל שכולם ירגישו טוב עם עצמם, אבל חזירות שכזו זה פשוט גובל בחוצפה.
הייתי רוצה להאמין שיוזמה קטנונית כזו של הקיבוץ תתפוצץ להם בפרצוף, ובכל זאת אני מקווה שמי שייבחר להישאר שם ייתכנס עם חברי הקיבוץ להסכם על סכום סביר יותר, אני אישית הייתי מרגיש רע עם עצמי לשלם להם סכום כזה גבוה.
-
-
-
אני אומר לכם אישית ותגידו ליורי נימצא דרך להטיס חופשי בגעש או בסכום של 10 ש"ח לכניסה להטסה או סכום כולל של עד 200 ש"ח לשנה באם יפתר העניין מהר ככל האפשר או שנימצא את הדרך ליגרום לקיבוץ להזיע קצת ואולי גם לאלה שרוצים לשלם ניגרום אולי קצת להתפקח וחוץ מיזה אני לא בא בשביל המטיסים אני בא להטיס בישבילי ולכן אם לא אטיס בישבילי בחינם גם אחרים לא יטיסו בתשלום אהה וניראה עוד חודש מה יהיה
אני מזכיר לכולם שוב לכל המטיסים תבואו להטיס חופשי חופשי אל תיפנו לאף אחד מהקיבוץ וגם אם פונים אליכם אל תיתיחסו תנו להם לטייל בין כל המטיסים שיעברו אחד אחד שיבקשו אישית מכל אחד שלא יגיע יותר ואז שכל אחד בתורו יגיד תזמין שוטר שיוכיח לי שהשטח בבעלות פרטית של הקיבוץ כמובן שחובתו של בעל השטח להוכיח לשוטר בעזרת מיסמכים רלוונטיים שהשטח אכן של הקיבוץ ושישנו אישור לקיבוץ להפעיל מינחת טיסנים בשטח חקלאי ללא היתר מרשות התעופה ומרשות מקרקעי ישראל ולוודע שאכן חשבונית או הקבלה מופעים בה את הנוסח מינחת טיסנים ולישאול האם הקיבוץ מפעיל ביטוח על השטח החקלאי במיקרה שניפגע רכב או אדם או כל צד שלישי אחר או האם השכנים יכולים להתלונן על רעש בשעות הבוקר המוקדמות בגלל אותם טיסנים מרעישים ובגדול האם הקיבוץ המציא את כל האישורים וההתרים הקיימים בחוק על מנת להוציא לפועל את מינחת געש בע"מ לעשירים בילבד ולחושבים על עצמם
-
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
eranb
בוא נדבר עוד חודש...
למה עוד חודש? מה יקרה אז?
התחלת בטענה צנועה ומתממת שאתה פועל בשקיפות מלאה ו"רק רוצה לעזור".
מתגובה לתגובה עולה שאתה טוען שיש "קלפים בשרוול" ומשהו שאתה יודע ולא רוצה לשתף (למה??).
לצערי, קוראים להתנהלות שכזו " חוסר תום לב"
במידה ופעלתם שלא בתום לב, מתוך הטקסט שכתבת הריני מסכם את שלהלן, כפי שהבנתי מקריאתו :
סביר שאתה וידידך המועטים, אשר כפי שטענת לעיל, לא ממש סובלים את החבורות האחרות ולכן תשמחו לדילול המטיסים בשטח.
אחד מידידיך פרסם הודעה בריונית לפני כחודש, המכילה איומי אלימות קשים, העולה ממנה שאף הוא חפץ בסילוק חלק ניכר מהמטיסים שלא עומדים בסטנדרטים שלו.
מכאן אפשר להסיק שפעלתם, לכאורה, שלא בתום לב מול הקיבוץ , תוך עידוד הקיבוץ לנקוב במחיר גבוה בשביל לבצע פעולת סלקציה בין מטיסים. (אם נבחן את תאריכי ההודעות נראה שהסכום שננקב תואם סכום שפורסם ע"י מר ברוש בשרשור טרם הפגישה עם הקיבוץ).
כל המסקנות לעיל עולות מן הדיון ואשמח אם תוכל לשלול אותן על הסף ע"י הצגת טענות הסותרות אותן.
תודה
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
assafwei
לא מכיר את הקיבוץ, לא את המקום ולא את המטיסים והתגובה לא ממש קשורה לנושא, אבל התנהגות הקיבוץ מגעילה ובריונית ללא כל ספק. זה בסך הכל סימפטום של ההתמוטטות הערכית של החברה הקיבוצית. פעם היו להם ערכים והם התעסקו עם דברים יותר חשובים מאשר להתנכל לחבורה של אנשים נורמטיביים ברובם שבאים להירגע בסוף השבוע מצרות היום יום.
היום הקיבוצניקים רק מחפשים איך לחלוב את כל העולם ואשתו ומעטים הקיבוצים שנשארו באמת ערכיים ולא מהווים נטל על החברה. אני אישית באופן עקרוני לא הייתי משלם להם אגורה גם אם זה במחיר חיפוש שטח חדש, אבל אני יכול להבין את אלה שמוכנים למחול על כבודם ולשלם לקיבוץ סכום סימלי בשביל שכולם ירגישו טוב עם עצמם, אבל חזירות שכזו זה פשוט גובל בחוצפה.
הייתי רוצה להאמין שיוזמה קטנונית כזו של הקיבוץ תתפוצץ להם בפרצוף, ובכל זאת אני מקווה שמי שייבחר להישאר שם ייתכנס עם חברי הקיבוץ להסכם על סכום סביר יותר, אני אישית הייתי מרגיש רע עם עצמי לשלם להם סכום כזה גבוה.
אם אתה רוצה לראות מה זה מגעיל ובריוני, לך תנסה להטיס בשטח של חקלאי פרטי. יעשו לך "חוק דרומי" כלכך מהר שלא תספיק לאסוף את השברים של הEPP מהרצפה.
אתם מכירים קיבוץ אחר באיזור המרכז שמסכים למטיסים לעלות על השטחים שלו בלי כל תמורה? ולא מטיס או שניים, אלא 20-30, ולא שבת אחת, אלא שנים.
נראה לי שאנשים לא מבינים איפה הם חיים.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Boogle
למה עוד חודש? מה יקרה אז?
התחלת בטענה צנועה ומתממת שאתה פועל בשקיפות מלאה ו"רק רוצה לעזור".
מתגובה לתגובה עולה שאתה טוען שיש "קלפים בשרוול" ומשהו שאתה יודע ולא רוצה לשתף (למה??).
לצערי, קוראים להתנהלות שכזו " חוסר תום לב"
במידה ופעלתם שלא בתום לב, מתוך הטקסט שכתבת הריני מסכם את שלהלן, כפי שהבנתי מקריאתו :
סביר שאתה וידידך המועטים, אשר כפי שטענת לעיל, לא ממש סובלים את החבורות האחרות ולכן תשמחו לדילול המטיסים בשטח.
אחד מידידיך פרסם הודעה בריונית לפני כחודש, המכילה איומי אלימות קשים, העולה ממנה שאף הוא חפץ בסילוק חלק ניכר מהמטיסים שלא עומדים בסטנדרטים שלו.
מכאן אפשר להסיק שפעלתם, לכאורה, שלא בתום לב מול הקיבוץ , תוך עידוד הקיבוץ לנקוב במחיר גבוה בשביל לבצע פעולת סלקציה בין מטיסים. (אם נבחן את תאריכי ההודעות נראה שהסכום שננקב תואם סכום שפורסם ע"י מר ברוש בשרשור טרם הפגישה עם הקיבוץ).
כל המסקנות לעיל עולות מן הדיון ואשמח אם תוכל לשלול אותן על הסף ע"י הצגת טענות הסותרות אותן.
תודה
לאט לאט נבנית התחושה שאכן לא בתום לב נעשים הדברים ויש כאן מטרה של סלקציה שלא הקיבוץ יצר....
הלוואי שאני טועה...
-
פורסם במקור על ידי TooLy
נשבע , בכל מה שאתה רוצה שאני לא מבין :
אתה בעד ?
אתה נגד ?
תומך ?
מסתייג ?
כי כל מה שאמרת יכול לקרות אם תשלם 600 ש"ח או רק 100 ש"ח !!!
אישור ממנהל התעופה יהיה , ויהיה בתוקף רק אם התשלום יהיה פחות מ-600 ש"ח ??
ואם תשלם רק 50 ש"ח לשנה , מנהל התעופה כן יאשר את המנחת ?
אז הכל כן יהפוך לחוקי ??
ועל זה נאמר תפסת מרובה , לא תפסת.
סופכם שבגלל המחלוקות והמריבות תצאו קרחים מכאן ומכאן..
ואז המקום היחידי להטיס , יהיה כאן , להטיס מילים לכל עבר.
וכאן לא צריך אישור משום מנהל , רק ממעיין ואיציק.
עוזי
tooly תבין שנים שהחברה בגעש מטיסים בכיף וניפגשים אחד עם השני ומדברים ונהנים בגדול הופכים את אותם מ"ס שעות לחוויה כיפית אחריי שבוע של עבודה לחץ וכו"
כל אותה תקןפה השטח היה חינמי גם למטיסים וגם למבקרים אך לאחרונה החליטו מ"ס בעלי שטחים או קיבוצים או כל אחד שמנסה לעשות קומבינות ולהשתלט על שטח מסויים שכמו שכולנו יודעים יש הרבה כאלה מאיפה אני יודע שאיזה אחד מהקיבוץ מנסה לעשות עלינו קומבינה הרי קבלות אפשר לזייף חופשי שלא נדבר על כל מיני טפסים למינהם אז מה איכפת לי ליבדוק את העיניין לעומק
ולחפור קצת ואןלי בעזרת קצת לחץ מכל אותם המטיסים שמטיסים בגעש ובאזורים אחרים לבוא ולהתנחל ולהתעקש ואולי ליגרום קצת לחץ על הקיבוץ לוותר על התשלום עקב בעיות חוקיות וליגרום להם לרדת מזה ואתה יודע מה אולי לבוא למשא ומתן מעמדה של לא פשוט להיפטר מאיתנו עם אותו קיבוץ ולהגיע איתו להסדר שנוח לנו וטוב לכולנו אך יש מ"ס אנשים שאין לי איתם שום עניין אישי שפשוט נותנים לקיבוץ פנטזיות של הלחץ מישתלם ואפשר לעשות קופה על חשבון המטיסים ולא להשקיע כלום ואף לידרוש דרישות מסויימות שאמנם מוצדקות לפחות לגביי אך על נישכח את ההיתנערות של הקיבוץ מכל תביעה או נזקים מסויימים ואף יכול ליתבוע אותנו על נזקים שיכולים ליקרות
כתוצאה של פגיעות או תאונות מסוימות או סתם נזק לדשא או לממטרות או צינור.
בקיצור כסף בחינם מהפראיירים(נדיבים) אפס השקעה מצידנו(קיבוץ) נטו כסף שחור לקופה הקיבוצית וקרוב לוודאי גם כסף נטו לקופה הקטנה הבייתית
תבינו כולם היום זה פה מחר שם אצלכם בשטח ההטסה שליד הבית שלכם לכל אלה שנוח להם ליקרוא ולא להגיב (טיסנאות :כיף ,מישפחה,חברים,חוויה ,הנאה,זמן איכות לעצמנו ועוד הרבה.)
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
wind556
לאט לאט נבנית התחושה שאכן לא בתום לב נעשים הדברים ויש כאן מטרה של סלקציה שלא הקיבוץ יצר....
הלוואי שאני טועה...
מעניין שרק דויד ברוש וערן בי הם אלה שתומכים קצת מוזר למה שלא יפרסמו את כל אותם האנשים שרוצים לשלם את המחיר הנ"ל 600 ש"ח ולא לקבל תמורתו כלום הרי הם טוענים שאנחנו הכוונה לאלה שמיתנגדים הם מיעוט בו ניראה מי הם ההרבה האלה שמוכנים לשלם בשביל הדשא ולא בשביל החברים, הכיף,הבייחד העזרה ההדדית ועוד.*
-
זהו עליתם עלי!
זה אני!
אני רצחתי את ארלוזורוב בחוף ימה של ת"א!
חיים,בוגל והחוקר הראשי מר רוח:
אין לי קלפים בשרוול.
אין לי שלדים בארון.
ואין לי ארון.
כפי שנאמר קיבלנו אולטימטום מהקיבוץ להסדיר את נושא ההטסה עד תחילת יוני.
היצגנו את תוכן השיחה בצורה השקופה ביותר-כן מר אינספקטור קלוזו/בוגל שקופה ביותר ללא
טיפת עכירות,ישנה דרישה (מוצדקת או לא)לתשלום +הצגת ביטוח ע"מ להמשיך את הפעילות.
חלק מאיתנו מוכנים לשלם את הנדרש מתוך הבנה שזה הברירה היחידה שיש לנו.
עכשיו אני אאתגר את שלושת חברי היחב"ל גם יחד:
מעולם לא היטסנו יחד,חוץ מהרוח אנני מכיר בפנים את שני הבלשים האחרים(אני עוד עלול ליהיות
נחמד אליכם בשטח- רחמנא לצלן) למה שיהיה איכפת לי או לכל אדם אחר אם תטיסו בגעש או לא?!
איך בדיוק אתם מפריעים לי או למישהו מבין חברי בכנופיית הפשע והרשע?
בואו תבדקו אותי:
תקשקשו בארנק תשלמו את הסכום שיוסכם עליו,תפסיקו לנסות לחנך את העולם ואחותו,ותראו
איך כולם יטיסו בהרמוניה ללא שינאת אחים,אני אהיה הראשון שישמח מזה-אולי גם אתם...
האמת היא שאני בכלל לא ERANB אלא יורי מקיבוץ געש שמתחזה למישהו ממכם כדי ליצור מהומות
ולהעלות את מחיר המנוי.
DBROSH הוא בכלל מזכיר הקיבוץ .
RONTO היא אחראית המטבח.
בקיצור אל תאמינו לאדם בימינו!-כולם רמאים ומתחזים שהיתכנסו ביחד כדי שבוגל לא יוכל להטיס
את המוגי החדש שלו,עודד את הקופטר X שהוא בכלל מתחזה ל-TREX ,וחיים שבכלל לא מטיס בגעש.
לילה טוב ילדים ואל תשכחו שזה רק מעשייה בלשית ולא דברים אמיתיים!
חלומות פז..
מוקדש באהבה לידידי הטוב.
IDO:)
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
eranb
כדי שבוגל לא יוכל להטיס
את המוגי החדש שלו,
מוקדש באהבה לידידי הטוב.
IDO:)
1. אכן אתה לא מכיר אותי, אחרת היית יודע שאני ומוגי לא מתחברים :rolleyes:
2. תקרא את התשובות שלך ותנסה לחשוב מה אנשים מבינים ממך.:o
3. אם IDO כזה חבר , למה אתה לא מטיס עימו / אצלו במנחת?:cool:
ואם אתה חושב שאני התלוצצתי בנוגע לתקנה 180 ז'
אז ככה, אכן היא מכילה את האות השביעית שאומרת מה אנחנו נקבל, אבל התקנה הזו שרירה וקיימת ויש לרת"א סמכות לאכוף אותה בצורה כואבת שתשלח את יורי לבקר בתחנת המשטרה הקרובה לביתו.
אז לפני שאתם קופצים על המציאה, תנסו להבין מה אומר החוק ואיך אתה צריך לתקשר עם הקיבוץ בכדי שאכן המנחת יהיה קיים. קרא את התקנות תאמין לי אתה תבין.
-
חזרתי ממילואים עכשיו ישר לתוך הקלחת הזאת. ישבתי וקראתי את כל הדיונים וכמובן שאני בעד להפוך את געש לשטח הטסה מסודר. כמה נקודות חשוב להבהיר:
- נכתב מספר פעמים שאנשים יגיעו להטיס גם אם אינם חברי מועדון ואיזו אכיפה תהיה שם. הדוגמא הטובה ביותר היא שהשטח פעיל כבר מספר שנים ומעולם לא היתה בעיה למשל עם מטיסי דלק. גם הם בבעיית שטחי הטסה אך מעולם לא פלשו לשטח בגעש ולכן העיקרון המנחה הוא שגם החבר'ה שלא יהיו חברי מועדון, לא "ייפלשו" לשטח זה, הסכם ג'נטלמני תקראו לזה.
- נוצר רושם שקיימות שתי אופציות, הראשונה היא להמשיך להטיס באין מפריע כמו היום והשניה היא הפיכת השטח למועדון בתשלום. חברים, שתי האפשרויות הן : סגירת השטח (ע"י ממטרות פועלות, משטרה, טרקטורים וכיו"ב) למול הסדרת העניין ע"י תשלום מסודר.
- הועלה פה שאם כל חבר ישלם סכום של 100 וקצת שקלים לשנה אז כולם יסכימו. זאת אומרת שייצא שכל מטיס ישלם בערך 10 ש"ח לחודש דמי מנוי. פשששש, סחטיין על ההקרבה. נו באמת... מעליב בכלל לבוא עם הצעה שכזו.
- מנחת ארסוף לדוגמא אכן נותן יותר (מסלול וסככה), ביררתם את מחיר המנוי שם ? כל הקופצים, נא לברר את המחיר. אולי זה קצת ירגיע את הרוחות.
- מתייחסים לביטוח טיסנאים כאל מותרות חסרות תועלת. לא העליתי על דעתי שאחוז כל כך ניכר מהמטיסים אינם מבוטחים, לא מתכננים לעשות ביטוח ואף מזלזלים ברעיון. איזו בושה, מטיסים בצפיפות, בשטח שאינו שלכם ועוד ללא ביטוח ומעיזים לבוא בטענות למי שמנסה לשנות את המצב ההזוי הזה ?
ישנם בארץ מספר מועדוני הטסה מסודרים שפועלים ללא בעיה, ההבדל מגעש הוא שלא נוצרה בשטחים אלו נורמה בת שנים של הטסה פיראטית טרם הקמת המועדון. מכאן לדעתי נובע הקושי ועליו צריך להתגבר.
אם מכל זה עדיין לא הובן אז גם אני בעד הסדרת השטח בצורה מסודרת מול געש כפי שנעשה.