תגובה להודעה: נהלי הטסה ותשלום בגעש

נכתב במקור על ידי
assafwei
לא מכיר את הקיבוץ, לא את המקום ולא את המטיסים והתגובה לא ממש קשורה לנושא, אבל התנהגות הקיבוץ מגעילה ובריונית ללא כל ספק. זה בסך הכל סימפטום של ההתמוטטות הערכית של החברה הקיבוצית. פעם היו להם ערכים והם התעסקו עם דברים יותר חשובים מאשר להתנכל לחבורה של אנשים נורמטיביים ברובם שבאים להירגע בסוף השבוע מצרות היום יום.
היום הקיבוצניקים רק מחפשים איך לחלוב את כל העולם ואשתו ומעטים הקיבוצים שנשארו באמת ערכיים ולא מהווים נטל על החברה. אני אישית באופן עקרוני לא הייתי משלם להם אגורה גם אם זה במחיר חיפוש שטח חדש, אבל אני יכול להבין את אלה שמוכנים למחול על כבודם ולשלם לקיבוץ סכום סימלי בשביל שכולם ירגישו טוב עם עצמם, אבל חזירות שכזו זה פשוט גובל בחוצפה.
הייתי רוצה להאמין שיוזמה קטנונית כזו של הקיבוץ תתפוצץ להם בפרצוף, ובכל זאת אני מקווה שמי שייבחר להישאר שם ייתכנס עם חברי הקיבוץ להסכם על סכום סביר יותר, אני אישית הייתי מרגיש רע עם עצמי לשלם להם סכום כזה גבוה.
אם אתה רוצה לראות מה זה מגעיל ובריוני, לך תנסה להטיס בשטח של חקלאי פרטי. יעשו לך "חוק דרומי" כלכך מהר שלא תספיק לאסוף את השברים של הEPP מהרצפה.
אתם מכירים קיבוץ אחר באיזור המרכז שמסכים למטיסים לעלות על השטחים שלו בלי כל תמורה? ולא מטיס או שניים, אלא 20-30, ולא שבת אחת, אלא שנים.
נראה לי שאנשים לא מבינים איפה הם חיים.
ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็(ಠ益ಠส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็