שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 101

נושא: נהלי הטסה ותשלום בגעש

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    ממשלת מאדים התחילה לגבות עמלת EMS אז הלכתי לחפש את צדק
    תודה!
    58
    הודה 80 פעמים ב 65 הודעות
    כניסות לבלוג
    6
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: נהלי הטסה ותשלום בגעש

ציטוט נכתב במקור על ידי MOSHE.S צפיה בהודעה
    אני חושב שכדי לפנות לרת"א עם חשבנית מס שרשום " מינחת טיסנים בגעש " ורת"א תתפל בענינים
    אכן !
    מי שהסכים לשלם, קבר במו ידיו את המנחת.
    החשבונית הראשונה תפר את תקנה 180 ז.

משם, הראשון (יש מתנדבים?) שידווח לרת"א, יגרום לביטול העיסקה וסילוק של כולם כמעט מיידית.

המוצא היחיד הוא מה שגיא מציע: מיסוד הגון ומרושיין של מנחת מסודר.

אני שמח שאנחנו כולנו מסכימים בנושא ההתחזקות.

חזק ואמץ

Boogle ולא Google קפיש?
    על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
    צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.

בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי

תודה!
    2
    הודה 33 פעמים ב 5 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי Boogle צפיה בהודעה
    אכן !

משם, הראשון (יש מתנדבים?) שידווח לרת"א, יגרום לביטול העיסקה וסילוק של כולם כמעט מיידית.

חזק ואמץ
    בוא נדבר עוד חודש...
    נערך לאחרונה על ידי eranb; 03-05-2010 בשעה 18:32:33.

ממשלת מאדים התחילה לגבות עמלת EMS אז הלכתי לחפש את צדק
    תודה!
    58
    הודה 80 פעמים ב 65 הודעות
    כניסות לבלוג
    6
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי eranb צפיה בהודעה
    בוא נדבר עוד חודש...
    למה עוד חודש? מה יקרה אז?

התחלת בטענה צנועה ומתממת שאתה פועל בשקיפות מלאה ו"רק רוצה לעזור".

מתגובה לתגובה עולה שאתה טוען שיש "קלפים בשרוול" ומשהו שאתה יודע ולא רוצה לשתף (למה??).

לצערי, קוראים להתנהלות שכזו " חוסר תום לב"

במידה ופעלתם שלא בתום לב, מתוך הטקסט שכתבת הריני מסכם את שלהלן, כפי שהבנתי מקריאתו :

סביר שאתה וידידך המועטים, אשר כפי שטענת לעיל, לא ממש סובלים את החבורות האחרות ולכן תשמחו לדילול המטיסים בשטח.

אחד מידידיך פרסם הודעה בריונית לפני כחודש, המכילה איומי אלימות קשים, העולה ממנה שאף הוא חפץ בסילוק חלק ניכר מהמטיסים שלא עומדים בסטנדרטים שלו.

מכאן אפשר להסיק שפעלתם, לכאורה, שלא בתום לב מול הקיבוץ , תוך עידוד הקיבוץ לנקוב במחיר גבוה בשביל לבצע פעולת סלקציה בין מטיסים. (אם נבחן את תאריכי ההודעות נראה שהסכום שננקב תואם סכום שפורסם ע"י מר ברוש בשרשור טרם הפגישה עם הקיבוץ).

כל המסקנות לעיל עולות מן הדיון ואשמח אם תוכל לשלול אותן על הסף ע"י הצגת טענות הסותרות אותן.

תודה
    Boogle ולא Google קפיש?
    על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
    צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.

בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי

תודה!
    56
    הודה 761 פעמים ב 594 הודעות
    הוזכר
    2 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

למה עוד חודש? מה יקרה אז?

התחלת בטענה צנועה ומתממת שאתה פועל בשקיפות מלאה ו"רק רוצה לעזור".

מתגובה לתגובה עולה שאתה טוען שיש "קלפים בשרוול" ומשהו שאתה יודע ולא רוצה לשתף (למה??).

לצערי, קוראים להתנהלות שכזו " חוסר תום לב"

במידה ופעלתם שלא בתום לב, מתוך הטקסט שכתבת הריני מסכם את שלהלן, כפי שהבנתי מקריאתו :

סביר שאתה וידידך המועטים, אשר כפי שטענת לעיל, לא ממש סובלים את החבורות האחרות ולכן תשמחו לדילול המטיסים בשטח.

אחד מידידיך פרסם הודעה בריונית לפני כחודש, המכילה איומי אלימות קשים, העולה ממנה שאף הוא חפץ בסילוק חלק ניכר מהמטיסים שלא עומדים בסטנדרטים שלו.

מכאן אפשר להסיק שפעלתם, לכאורה, שלא בתום לב מול הקיבוץ , תוך עידוד הקיבוץ לנקוב במחיר גבוה בשביל לבצע פעולת סלקציה בין מטיסים. (אם נבחן את תאריכי ההודעות נראה שהסכום שננקב תואם סכום שפורסם ע"י מר ברוש בשרשור טרם הפגישה עם הקיבוץ).

כל המסקנות לעיל עולות מן הדיון ואשמח אם תוכל לשלול אותן על הסף ע"י הצגת טענות הסותרות אותן.

תודה

לאט לאט נבנית התחושה שאכן לא בתום לב נעשים הדברים ויש כאן מטרה של סלקציה שלא הקיבוץ יצר....
    הלוואי שאני טועה...
    בניית טיסנים והדרכת בנייה והטסה הטסה למתחילים בכל גיל.
    יעוץ טלפוני חינם
    ריכוז מידע. כאן תמצא תשובות להמון שאלות:
    http://www.efly.co.il/forums/showthr...%E9-%F2%E5%E3%
    עודד- 0525-454380 (לא לשלוח SMS, עונה רק לשיחות )
    https://www.facebook.com/profile.php?id=100007080663110

תודה!
    70
    הודה 131 פעמים ב 108 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי wind556 צפיה בהודעה
    לאט לאט נבנית התחושה שאכן לא בתום לב נעשים הדברים ויש כאן מטרה של סלקציה שלא הקיבוץ יצר....
    הלוואי שאני טועה...
    מעניין שרק דויד ברוש וערן בי הם אלה שתומכים קצת מוזר למה שלא יפרסמו את כל אותם האנשים שרוצים לשלם את המחיר הנ"ל 600 ש"ח ולא לקבל תמורתו כלום הרי הם טוענים שאנחנו הכוונה לאלה שמיתנגדים הם מיעוט בו ניראה מי הם ההרבה האלה שמוכנים לשלם בשביל הדשא ולא בשביל החברים, הכיף,הבייחד העזרה ההדדית ועוד.*

תודה!
    73
    הודה 92 פעמים ב 60 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אכן !

חזק ואמץ
    בימים כאלו מה שנותר זה רק לפנות לבורא עולם כנגד רוע הגזירה..

תודה!
    6
    הודה 23 פעמים ב 21 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

לא מכיר את הקיבוץ, לא את המקום ולא את המטיסים והתגובה לא ממש קשורה לנושא, אבל התנהגות הקיבוץ מגעילה ובריונית ללא כל ספק. זה בסך הכל סימפטום של ההתמוטטות הערכית של החברה הקיבוצית. פעם היו להם ערכים והם התעסקו עם דברים יותר חשובים מאשר להתנכל לחבורה של אנשים נורמטיביים ברובם שבאים להירגע בסוף השבוע מצרות היום יום.
    היום הקיבוצניקים רק מחפשים איך לחלוב את כל העולם ואשתו ומעטים הקיבוצים שנשארו באמת ערכיים ולא מהווים נטל על החברה. אני אישית באופן עקרוני לא הייתי משלם להם אגורה גם אם זה במחיר חיפוש שטח חדש, אבל אני יכול להבין את אלה שמוכנים למחול על כבודם ולשלם לקיבוץ סכום סימלי בשביל שכולם ירגישו טוב עם עצמם, אבל חזירות שכזו זה פשוט גובל בחוצפה.
    הייתי רוצה להאמין שיוזמה קטנונית כזו של הקיבוץ תתפוצץ להם בפרצוף, ובכל זאת אני מקווה שמי שייבחר להישאר שם ייתכנס עם חברי הקיבוץ להסכם על סכום סביר יותר, אני אישית הייתי מרגיש רע עם עצמי לשלם להם סכום כזה גבוה.

תודה!
    70
    הודה 131 פעמים ב 108 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אני אומר לכם אישית ותגידו ליורי נימצא דרך להטיס חופשי בגעש או בסכום של 10 ש"ח לכניסה להטסה או סכום כולל של עד 200 ש"ח לשנה באם יפתר העניין מהר ככל האפשר או שנימצא את הדרך ליגרום לקיבוץ להזיע קצת ואולי גם לאלה שרוצים לשלם ניגרום אולי קצת להתפקח וחוץ מיזה אני לא בא בשביל המטיסים אני בא להטיס בישבילי ולכן אם לא אטיס בישבילי בחינם גם אחרים לא יטיסו בתשלום אהה וניראה עוד חודש מה יהיה
    אני מזכיר לכולם שוב לכל המטיסים תבואו להטיס חופשי חופשי אל תיפנו לאף אחד מהקיבוץ וגם אם פונים אליכם אל תיתיחסו תנו להם לטייל בין כל המטיסים שיעברו אחד אחד שיבקשו אישית מכל אחד שלא יגיע יותר ואז שכל אחד בתורו יגיד תזמין שוטר שיוכיח לי שהשטח בבעלות פרטית של הקיבוץ כמובן שחובתו של בעל השטח להוכיח לשוטר בעזרת מיסמכים רלוונטיים שהשטח אכן של הקיבוץ ושישנו אישור לקיבוץ להפעיל מינחת טיסנים בשטח חקלאי ללא היתר מרשות התעופה ומרשות מקרקעי ישראל ולוודע שאכן חשבונית או הקבלה מופעים בה את הנוסח מינחת טיסנים ולישאול האם הקיבוץ מפעיל ביטוח על השטח החקלאי במיקרה שניפגע רכב או אדם או כל צד שלישי אחר או האם השכנים יכולים להתלונן על רעש בשעות הבוקר המוקדמות בגלל אותם טיסנים מרעישים ובגדול האם הקיבוץ המציא את כל האישורים וההתרים הקיימים בחוק על מנת להוציא לפועל את מינחת געש בע"מ לעשירים בילבד ולחושבים על עצמם

תודה!
    17
    הודה 111 פעמים ב 86 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי assafwei צפיה בהודעה
    לא מכיר את הקיבוץ, לא את המקום ולא את המטיסים והתגובה לא ממש קשורה לנושא, אבל התנהגות הקיבוץ מגעילה ובריונית ללא כל ספק. זה בסך הכל סימפטום של ההתמוטטות הערכית של החברה הקיבוצית. פעם היו להם ערכים והם התעסקו עם דברים יותר חשובים מאשר להתנכל לחבורה של אנשים נורמטיביים ברובם שבאים להירגע בסוף השבוע מצרות היום יום.
    היום הקיבוצניקים רק מחפשים איך לחלוב את כל העולם ואשתו ומעטים הקיבוצים שנשארו באמת ערכיים ולא מהווים נטל על החברה. אני אישית באופן עקרוני לא הייתי משלם להם אגורה גם אם זה במחיר חיפוש שטח חדש, אבל אני יכול להבין את אלה שמוכנים למחול על כבודם ולשלם לקיבוץ סכום סימלי בשביל שכולם ירגישו טוב עם עצמם, אבל חזירות שכזו זה פשוט גובל בחוצפה.
    הייתי רוצה להאמין שיוזמה קטנונית כזו של הקיבוץ תתפוצץ להם בפרצוף, ובכל זאת אני מקווה שמי שייבחר להישאר שם ייתכנס עם חברי הקיבוץ להסכם על סכום סביר יותר, אני אישית הייתי מרגיש רע עם עצמי לשלם להם סכום כזה גבוה.
    אם אתה רוצה לראות מה זה מגעיל ובריוני, לך תנסה להטיס בשטח של חקלאי פרטי. יעשו לך "חוק דרומי" כלכך מהר שלא תספיק לאסוף את השברים של הEPP מהרצפה.

אתם מכירים קיבוץ אחר באיזור המרכז שמסכים למטיסים לעלות על השטחים שלו בלי כל תמורה? ולא מטיס או שניים, אלא 20-30, ולא שבת אחת, אלא שנים.

נראה לי שאנשים לא מבינים איפה הם חיים.
    ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็(ಠ益ಠส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็

נושאים דומים

1. הטסה בגעש !!
    על ידי אטקין ש בפורום פורום מסוקים חשמליים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 20-04-2010, 22:16:37
  2. הטסה בגעש
    על ידי alonnavon בפורום פורום מסוקים חשמליים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 19-06-2009, 01:09:22
  3. שטח הטסה בגעש