תגובה להודעה: מה זה השטויות האלה "אחי תעשה לי מחיר"
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
gadiro
ויש גם את הקונים המתוחכמים והמתחמנים שמפרסמים בדיוק כמה ימים אחרי ההודעה שלך הודעה פקטיבית על מכירה של ציוד עם מפרט כמו שלך אפילו עם תמונה שהורידו מהאינטרנט במחיר "רצפה" ובמקביל הם מתקשרים אליך ואומרים לך " איך אתה רוצה 4500 ש"ח שעכשיו יש מישהו שמוכר ב 3000 ש"ח" וכשאני אומר לו " אז תקנה אצל ההוא" הוא אומר לי " לא זה כבר נמכר בוא תעשה לי ב 3500 ש"ח ". וזה בדוק !!!!!!!!!!!
בגלל חארות כאלה אני מעדיף שהציוד יירקב ויהפוך למאובן על המדפים בבית !!!!!!!
נ.ב : דוגמא לקישור פקטיבי http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=28762
זה עונה על סעיף 10 במדריך לאיתור נוכליזם...
עד כמה נמוך אפשר לרדת :confused:
ממש גועל נפש...לדעתי מי שנתקל בהודעת מכירה פקטיבית צריך לעלות את שמו ופרטיו של הנוכל בכדי שאחרים לא יעשו איתו עסקים:mad:
עכשיו לפני כל פרסום מכירה בפורום שלנו, נוסיף את המשפט הבא לפני המודעה ..
בסיגנון:
"קונים יקרים, אנא קיראו את השירשור הבא לפני כל בקשה מהסוג; הורדת מחיר,בחו"ל יותר זול, תעגל ת'מחיר, אפשר להפגש באמצע .. וכדומה."
חווה את זה בימים אלו עם המסוק שלי שאני גם ככה מוכר במחיר זנותי:mad:
לא מזמן פרסמתי דאון סקייל תוצרת צ'כיה חדש לחלוטין עם כל הציוד הכי איכותי שניתן לקנות עבורו
הדאון ללא מחירי משלוחים לארץ עלה לי באזור ה 3000 ש"ח והחלטתי לפרסם אותו ב 2000 ש"ח בלבד
הבהרתי טוב מאוד במודעה שמדובר בדאון תוצרת צ'כיה עם ציוד איכותי ולא דאון פוליאסטר פשוט מהסיני
כמו כן הבהרתי טוב מאוד במודעה מה הציוד הנלווה ומה ערכו...
קצת לאחר פרסום המודעה פנה אלי טיסנאי ותיק ומוכר . אותו "ליצן" הסכים לתת לי 1000 ש"ח וזה גם עם הרגשה שאני מקבל סכום כסף גבוה.
חפר , חפר וחפר למרות הניסיונות שלי לדחות את הצעתו ולבסוף החלטתי לחסום אותו דרך מנגנוני הפורום
פשוט בושה! אין לי מושג איך הוא בכלל פנה אלי בהצעה הזאת אבל זה הטבע הישראלי הנפוץ
גל , אני מבין אותך ויודע כמה זה יכול לעצבן
אני כבר מזמן הפסקתי לענות ל SMS ומיילים , מי שבאמת רציני מתקשר ובא לקחת
יאללה גיא, 1002 שקל ואני בא לוקח? :D
והנה עוד כמה ציטוטים של הגיגי חוכמה של אנשים טובים שרוצים לעזור לך להיפטר מהציוד המחורבן שאתה תקוע איתו.
"אני נותן על העיסקה 4000 אם אתה מעוניין כי זה יותר מדי ואין חלקים בארץ למסוק"
"אתה יודע שאתה לעולם לא תקבל את הסכום הזה שאתה דורש ואני עוקב מזה חודש וכל שבועים אתה מוריד את הסכום ואתה תראה שאתה תירד עוד למטה "
"בלי משחקים ובלי בטיח תחזיר תשובה ותוך יום אני בא רק תגיד מה קורה אם אתה מעוניין"
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: :mad::mad::mad:
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אייל שפירא
יאללה גיא, 1002 שקל ואני בא לוקח? :D
אחשלו, חשבתי שאנחנו חברים... ככה יורד למחיר כזה זנותי...? 1200 ש"ח ורק בגלל שנתת לי סיבוב על המכונית.:D
בגדול חוץ מכמה מיקרים מיוחדים שבהם באמת דרושה סבלנות לא הייתי לוקח דברים ללב.בסך הכול אם בן אדם מבקש להתגמש אז אפשר לענות במעוניין ולא מעוניין, מה הקטע של המוכר , הוא מרגיש כאילו אנסו אותו והוא מרגיש זול.יאאלה תלמדו ליזרום .כל מבקשים ממני הנחה ואני ממש לא מיתעצבן.פשוט נותן מחיר גבוה ויורד עד מתי שנוח לי,וזהו.אבל ממש לא לוקח ללב.אבל קראתי פה כמה מיקרים של תירתורים של מוכרים ,אם היו מתרתרים אותי ככה הייתי מוריד את המחיר לפחות מחצי ומזמין את הבן אדם אלי הביתה ואז אומר שהמחיר גבוה פי שתיים ואם הוא לא מעוניין אז שיחפש.
אני שוקל לייצר שקי איגרוף עם השרשור הזה מודפס עליהם. אני צופה המון קונים.
כמה יעלה שק איגרוף?
תעשה הנחה לחברים?
תביא לי אותו עד הבית?
אה, רגע אני בדיוק יוצא לסיבוב בקניון תבוא תחפש אותי שם?
שיט יש לי רק 7 שקלים בכיס, מה אתה אומר?
שמע זה לא האיכות הכי גבוהה, יש לי חבר שמביא כאלה בפחות.
אכלו לי שתו לי קנו לי, תמיד יהיהו דרעקים כאלה צריך לפתח נוסחת חסינות כמו של חיימון גיל ויהיה בסדר!
יש למישהו מקור זול ל EPP במקרה ? :):):)
בנפחים של מטרים מרובעים ???
השרשור מתקרב לשרשור האלמותי הנ"ל...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
MDreamer
אני שוקל לייצר שקי איגרוף עם השרשור הזה מודפס עליהם. אני צופה המון קונים.
זה בא עם סוללה?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
gal
אני מקבל תמלוגים ?
לא, אבל תוכל לרכוש אותו ב SWARM
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
gal
אני לא מבין מה זה השטויות האלו "אחי תעשה לי מחיר" בואו נבהיר אחת ולתמיד פורום E-FLY
למיטב ידיעתי הינו פורום מקצועי וכשכזה האנשים שבו באים ללמוד או ללמד או לשתף חוויות מההובי אבל בפעם האחרונה שבדקתי הפורום לא היה
"שוק הפשפשים"
"שוק הכרמל" או "יד2 "
ואת האמת נמאס לי לחלוטין מזבי החוטם שחושבים שהוא כזה לא כל טמבל שחבר שלו נתן לו להטיס את ה AXN שלו
הוא מטיס שיודע הכול ולא כל אחד שהזמין דבק וסוללה מהסיני הוא מחירון אלקטרוניקה מהלך.
נמאס לי שכל פעם שאני מפרסם מודעת מכירה, ולא משנה על מה. לא קרה לי פעם אחת שלא קיבלתי לפחות 3 טלפונים בסגנון של
"אחי תעשה מחיר "
"אחי זה עולה פחות בחנות "
אם זה עולה פחות בחנות קנה בחנות ועזוב אותי בשקט. ואת הציוד שאני מוכר אני יודע טוב מאוד לתמחר אני לא מוכר בשיטת מצליח,
וכשאני כותב מחיר על ציוד שאני רוצה למכור זה המחיר. לא פחות ולא יותר
אה ויש גם את אלו שחושבים שבגלל שאתה מפרסם בפורום טיסנים אתה שלוחה של הסיני,ההודי,הטיוני או הצ'כי,
אני לא שרות הזמנות "אחי אני לא מסתדר באתרים האלה אני לא אקנה את שלך אבל אולי אתה יכול להזמין בשבילי ואני אשלם לך" האנגלית שלך לא משהו לך לברליץ
אה והמשפט האהוב עלי " מה אתה רציני אני קונה את זה באינטרנט ב 20 דולר פחות " אבל אני מקווה שתזכור להוסיף ל 20 שאתה חוסך
"מכס+מע'מ+שעות בניה+זמן המתנה+דמי משלוח"
אז חברים קחו בחשבון מי שמוכר כאן ולא משנה מה הוא מוכר, לא בסטיונר ולרוב הציוד איכותי ושמור
תנו כבוד למוכרים
או כמו שמשה אופניק היה אומר אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף:mad:
חבל שבמקרה הזה "נאה דורש הוא ממש לא נאה מקיים"... http://www.efly.co.il/forums/images/icons/icon13.gif
זכורה לי מכירה או שתיים שפרסמתי בעבר שגרמו לך לפנות אלי במסר אחד או שניים עם בקשה אחת או שתיים להורדה במחיר של שקל או שניים בטענה שבחו"ל המחיר זול יותר בדולר אחד או שניים...
דפדף מעט אחורה בזכרונך ונסה לשחזר את מעשייך שלא היו נעימים לי אז בדיוק כפי שלך לא נעימים מעשים של אחרים כלפייך כיום.
שא ברכה ובהצלחה במכירות,
שחר
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
guyro
התכוונת חלק מסוים מהקונים...לעתיד
כדאי גם שחלק מהמוכרים לעתיד או להווה יפנימו שסוללה שעולה ב $65.52 אי אפשר למכור ב 450 שח
וסוללה שנמכרת בחול ב 37.44$ אי אפשר לדרוש 350 שח
ומבלי לזכיר שמות או לפגוע במישהו חלילה כדאי גם להיות הוגן ולנהוג בתום לב גם עם הקונים.