אני לא מבין מה זה השטויות האלו "אחי תעשה לי מחיר" בואו נבהיר אחת ולתמיד פורום E-FLY
למיטב ידיעתי הינו פורום מקצועי וכשכזה האנשים שבו באים ללמוד או ללמד או לשתף חוויות מההובי אבל בפעם האחרונה שבדקתי הפורום לא היה
"שוק הפשפשים"
"שוק הכרמל" או "יד2 "
ואת האמת נמאס לי לחלוטין מזבי החוטם שחושבים שהוא כזה לא כל טמבל שחבר שלו נתן לו להטיס את ה AXN שלו
הוא מטיס שיודע הכול ולא כל אחד שהזמין דבק וסוללה מהסיני הוא מחירון אלקטרוניקה מהלך.
נמאס לי שכל פעם שאני מפרסם מודעת מכירה, ולא משנה על מה. לא קרה לי פעם אחת שלא קיבלתי לפחות 3 טלפונים בסגנון של
"אחי תעשה מחיר "
"אחי זה עולה פחות בחנות "
אם זה עולה פחות בחנות קנה בחנות ועזוב אותי בשקט. ואת הציוד שאני מוכר אני יודע טוב מאוד לתמחר אני לא מוכר בשיטת מצליח,
וכשאני כותב מחיר על ציוד שאני רוצה למכור זה המחיר. לא פחות ולא יותר
אה ויש גם את אלו שחושבים שבגלל שאתה מפרסם בפורום טיסנים אתה שלוחה של הסיני,ההודי,הטיוני או הצ'כי,
אני לא שרות הזמנות "אחי אני לא מסתדר באתרים האלה אני לא אקנה את שלך אבל אולי אתה יכול להזמין בשבילי ואני אשלם לך" האנגלית שלך לא משהו לך לברליץ
אה והמשפט האהוב עלי " מה אתה רציני אני קונה את זה באינטרנט ב 20 דולר פחות " אבל אני מקווה שתזכור להוסיף ל 20 שאתה חוסך
"מכס+מע'מ+שעות בניה+זמן המתנה+דמי משלוח"
אז חברים קחו בחשבון מי שמוכר כאן ולא משנה מה הוא מוכר, לא בסטיונר ולרוב הציוד איכותי ושמור
תנו כבוד למוכרים
או כמו שמשה אופניק היה אומר אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף![]()