העצה הכי טובה שיש לי זה לא להקשיב ל רוח556. מניסיון.
תשאר תקוע עם קבעון בתחביב ולא תבין למה אתה לא נהנה כמו כולם.
Printable View
העצה הכי טובה שיש לי זה לא להקשיב ל רוח556. מניסיון.
תשאר תקוע עם קבעון בתחביב ולא תבין למה אתה לא נהנה כמו כולם.
עיזבו... נראה שעודד הוא עוד אחד מנביאי ה- Holy Gourd וכך - לעניות דעתי - צריך להתיחס להערותיו. הן תשתנינה עוד כשישה חודשים עד שנה, ממילא :-)...
אני "למדתי להטיס" טיסנים בעמצעות הAXN.
ועכשיו, קניתי את הפאן-קאב, כי אני מרגיש שחסר לי בסיס. (וגם כי אומרים שהוא ממש ממש פאן, אבל זה לא ממש קשור)
אני חושב שאין מנוס מלהתחיל מטיסן עם גלגלים, שלא כל רוח מעיפה אותו, שיש לו הורנים טובים, וצבע בשביל לא לעבד אורינטצייה...
בהחלט הדרך הזולה- בהנחה שירצה לעבור לטיסן גלגלים הוא יקנה רק אחד יקר מתוך השניים שיהיו לו ולא ירסק לפירורים טיסן גלגלים יקר על ההתחלה (שלצערינו זה מה שהמציאות מראה), וכשיעבור לטיסן השני המיומנות שלו תאפשר הרבה יותר.
כל מי שמתעסק בהדרכה ממילא יעשה כרצונו בסופו של דבר.
אינך חייב לקבל את גירסתי, ואינני חייב לקבל את גירסתך.
את מה שאני יודע בעניין הזה אני מעביר למי שמעוניין בידע הזה, ואין לי כוונה לשכנע מישהו לדבוק בגירסה שלי, בטח לא למישהו שכבר מטיס.
אני רק רואה בשטח הוכחות רבות המראות את התוצאות של הבדלי הגישות, ולחלוטין לא לטובת "מתחילי הגלגלים".
יש רק דבר אחד יותר גרוע מהתחלה עם גלגלים או התחלה ללא מדריך, וזו התחלה עם מדריך גרוע.
המזל הוא שאין הרבה כאלה, אבל בהחלט יש...
שירשור מיותר.... אף אחד לא יצליח לשנות דעתו של אחר בהתלהמויות כאלו.
שלום,
אני חושב שאין דרך אחת המתאימה אותו דבר לכולם. לי למשל מתאימה הדרך להתחיל עם AXN. אני כרגע בשלב שני והתחלתי גם להטיס טיסן גלגלים. הAXN אפשר לי לקבל בטחון. בנוסף הריסוקים שעבר הAXN לדעתי שום טיסן גלגלים לא היה שורד.
mixerfix
egrufi
כנראה שאיינשטיין חשב עליכם בשעה שכתב את הדבר הבא:
"אנשים גדולים נתקלו תמיד בהתנהגות תוקפנית מצד מוחות בינוניים."
אתם שוכחים מאד מהר את ההבדל בין דעה מקצועית לבין דעה אישית.
ואתה egrufi, משום מה מרגיש מאויים בקביעות., מזלזל, בוטה ומנסה (ללא הצלחה) להכפיש.
איש קטן....
מיציתי את השירשור שהפכתם אותו ממקצועי לאישי
זה לא אישי זה סתם נגדך;)
עודד, איש (לעניות דעתי) לא תקף אותך. כל מה שנאמר, נאמר בהומור. אתה, לאומת זאת, הספקת, בשרשור זה, לתקוף כבר מספר אנשים.
האם אתה עד כדי כך חסר בטחון שאתה מרגיש צורך להשוות את עצמך לאינשטיין? אם כן, אז קבל את ברכותי ואני מבטיח לך שאיני חולק על גאונותך המשתפכת.
באשר לנשוא הדיון - יש שתי אסכולות - עם ובלי גלגלים בתור טיסן ראשון.ֿ.. אני התחלתי עם גלגלים. כך גם כל האנשים שאיתם אני מטיס. אני יודע שיש ומכיר אנשים שהתחילו בלי גלגלים. איני בטוח שאני יכול לשפוט את יכולות ההטסה שלהם, אבל כל מי ששמעתי מאלה שהתחילו בלי, לימודי הנחיתה עם גלגלים היו מורכבים יותר בגלל שהרגלי הבלי הפריעו.
מרק
אדם בעל מח בינוני
אתם קולטים על מה אתם מתווכחים?
עם גלגלים או בלי?
וכבר הספקתם להגיע לאיינשטיין?
האמת היא שזה די מצחיק
אז בואו נעשה פשרה - כל מי שרוצה להטיס טיסנים ולצאת צודק גם ע"י בית הילל (מאמיני AXN) וגם ע"י בית שמאי (מחבקי הגלגלים) מתבקש להזמין לעצמו AXN ולחבר לו גלגלים
מי שרוצה ממש להבטיח את מקומו בגן עדן מתבקש לשלב מנוע ניטרו ומנוע חשמלי יחד ורצוי שיטיס רק במנחת דשא עם מסלול אספלט או ההפך
אה
ושלא יטיס ביום חול, לא בין שתיים לארבע ושיחבוש כיפה
או במילים אחרות - Get a fucking life!!!!!!
תמונות להמחשה:
קובץ מצורף 46445
כיניתי אותך בעבר "ממציא התחביב".....אני צחקתי איתך. כנראה לא הבנת...לקחת את זה ברצינות.
ההתנשאיות בהודעות שלך,וירידה על איכות הבנייה של חברים תוך כדי הילול בנייתך,כל אתה שירשור אתה דוחף איזה קלסר עף שבנית בטענה שזה הטיסן הכי טוב בעולם....נו באמת.
אני מרגיש חובה להזהיר אנשים מלהקשיב לדעותיך....זה לא אישי נגדך....אבל זה אישי מאד למטיסים חדשים כי אני רוצה שיהנו.אחרת הם יהיו מקובעים בשבלונה שאת יצרת לעצמך....(לדוגמא,פעם טענת של האיזי סטאר מתאים רק מנוע אחד, איזה אינראנר מהסיני...האמנם ?אתה יודע כמה מנועים מתאימים לאיזי סטאר ?)
אגב,אין לך שמץ של מושג מי אני,מה אני יודע או לא...בכל זאת בחרת להכפיש,להתנשא (אתה איינשטיין וכולנו מוחות בינוניים...)
נראה לי הבנת את הרעיון...אם לא. תמיד תוכל לבנות עוד קלסר מפוצץ בדבק חם ולאמר שזה הכי הטיסן הכי טוב.....
קבל דוגמה לקלסר מפוצץ בדבק חם בבקשה:
(אשמח לראות שגם אתה יודע לבנות כזה)
http://www.efly.co.il/forums/showthr...בולרו%20שירשור
איזה דרדור...
בן אדם כולה שאל האם המנטור מתאים למתחילים ולאן הגענו...
ועודד - פשוט מדהים הבנייה של הבולרו. אין מילים