תפנה לחברת האשראי.
Printable View
תפנה לחברת האשראי.
לפי מה שהם כותבים יש להם מידע על משקל החבילה, באתר שלהם יש להם מידע על ההזמנה שביצעת, מה הבעייה לבדוק את משקל ההזמנה לפני שיצאה מהם ?
אני הייתי מתעקש על זה.
אני חושב שזו האופציה היחידה שלך, הבעייתיות היא שאם נעלמה חצי חבילה בדרך .. אולי איזה פקיד סיני חמדן בדואר הונג קונג או השד יודע מה, אז לא תקבל פיצוי כמובן כי אצלם המשקל הוא גבוה יותר.
לגבי השירות שלהם, אין לי הרבה ניסיון איתם כמו לרבים וטובים כאן, אבל מהפעם הראשונה שהזמנתי ועד עכשיו, ישנה רק התדרדרות ... משלוחים מתעכבים, נשלחים לאחר שבוע. וכל זאת לעומת אתרים אחרים ששולחים לאחר יום.
הסיני משתפר? או סתם אוהב אותי...?:)
ביום ראשון 27/6 (סופשבוע שלהם) הזמנתי את ה- F16
ב-28 יצא מהם
ב-29 היה כבר בדואר
ב-30 יצא מהונג לארץ
ונותן (בדואר הונג קונג) דיווח מפורט:
מקווה עוד כמה ימים להטיס את ה-F16....:cool:
Posting Date Drop-off Point Origin
29-Jun-2010 Air Mail Centre (Counter Section) Air Mail Centre (Counter Section)
Date # Location Delivery Status
29-Jun-2010 Hong Kong Item posted and is being processed.
30-Jun-2010 Hong Kong Processed for departure.
30-Jun-2010 Hong Kong The item left Hong Kong for its destination on 30-Jun-2010
סתם צירוץ מקרים נפלת על יום איסוף של משלוחים ובידיוק בזמן שמטוס הולך לעזוב
העיקר שאתה שומר על אופטימיות..:D
הסיני משתפר... בחיפוש הוא מציג טבלה עם מחיר, זמינות במלאי ודירוג.
http://www.efly.co.il/forums/attachm...1&d=1278446236
תיראו את זה
https://www.hobbyking.com/hobbyking/...dProduct=12940
:D
בגלל חוסר סבלנות שלי הזמנתי 4 סרוואים שלפי הביקורות שלכם הם לא שווים.
אז אחרי שהסיני כתב לי שאי אפשר לבטל את הפריטים הנ"ל בהזמנה ,ביקשתי להחזיר ברגע שיגיעו וכך כתבתי:
hello Joey
i wish to send you back this 4 servos ( Turnigy TG9e 9g / 1.5kg / 0.10sec Eco Micro Servo) as soon as they arrived to me,
and get exoneration on my account.
thanks
amnon yihye
הוא כתב תשובה חיובית:
Dear Customer,
Thanks for your email.
If you are not happy with your hobbyking.com® product you may return it back to us on the price of the product. This must be done within 7 days of the purchase arriving and the product must be in new condition with original packaging and all included accessories.
Thanks.
נראה לי שאשלח בחזרה ,כי ממש אין מה לעשות איתם.
מישהו כבר שלח לסיני מוצר ? לאיזה כתובת ?
גם אני "נעקצתי" על ידי הוביסיטי...
קיבלתי 4 חבילות ביחד אז התבלבלה לי בראש ההשוואה להזמנות, ובעצם הם שלחו לי סוללה אחת במקום שתיים. :(
עכשיו לך תוכיח להם מה היה באיזו חבילה... ממש.
עדכונים וחדשות.
על אף שה"סיני"מעצבן ואני לא מבין למה צוות של 10 אנשים לא מצליח לטפל 5000 הזמנות בחודש באופן אישי ולפתוח קופסאות לאחר שנארזו בשביל להחליף סרוו של 2.97 דולר בסרוו של 2.94$....
אז הנה, חבילות שהולכות לשוויץ (2 אצלי) יש לינק חדש לדואר השוויצרי, לא ממש עוזר כי מה5 לחודש אבדו עקבותיהן של חבילותיי...
אבל, השוסססס לכל נפגעי המכס, לינק חדש בדף ההזמנה CUSTOMS INV - חשבונית מותאמת אישית למכס עם מחירים המתאימים להצהרה על החבילה.
:eek:לא מבין למה צריך את זה, אני תמיד מצהיר על כל מה שקניתי אז מה היה רע בחשבון המקורי??:rolleyes:
שיא השיאים
אתמול הזמנתי אופנוע, היום כבר קבלתי מספר מעקב שמזוהה בדואר HK כהתקבל ובתהליך כרגע
השתפר משהו
כן כמו שלך
בכדי לחשוב על מירוץ צריך למצוא דרך לשדרג את המנוע למשהו שיהיה מהיר יותר
מעניין אם מישהו כבר ניסה לשדרג אותו
מה הבדל בניהם, הבנתי שהראשון יותר מהיר. אבל בכמה?
International (Registered) Air Mail 201-250g $9.97
International Air Mail ($79 limit) 100 - 250gr $5.95
Registered עם מעקב השני בלי
אוקי תודה
הבהרה לגבי EMS מהפורום של הסיני, ריכזתי מידע רלוונטי.
ציטוט:
If you order batteries with the total MAH over 2000mAh, the order will be sent EMS or SwissPost. Regardless of voltage or number of cells.
Example;
800mAh 3S1P x 3pc = 2,400mAh (EMS/Swiss)
600mAh 2S1P x 3pc = 2100mAh (EMS/Swiss)
1800mAh 6S1P x 1pc = 1800mAh (Air Parcel,Air Mail,EMS)
This functionality starts from today. (I just finished testing the code 15 minutes ago)
For tax, we cannot assist.
But for the 'handling' or 'paperwork' fee, email the invoice to CS@hobbyking.com and we will refund you.
בקיצור, אם הזמנתם סוללות בקיבולת מצטברת של מעל 2000mah, בדואר אוויר רשום או רגיל, החבילה תישלח דרך שוויץ.ציטוט:
Scenario1;
Your order includes a total of less than 2000mAh in lipo's.
We will ship it via Hong Kong Post as per the shipping option you chose during checkout.
Scenario 2;
Your order has OVER 2000mAh in lipo capacity. (Eg: 3 x 1,000mAh)
-We will ship it via EMS Singapore Post if you chose EMS or Air Parcel.
-We will ship it via Swiss Post if you chose Registered or non-Registered air mail.
In short, over 2000mAh in total Lithium battery capacity in 1 parcel and Hong Kong Post cannot handle it.
We still ship much larger battery shipments than this each day (eg: 30 x 5,000mAh 8S), but it's sent via Private courier as explained in Scenario 2.
אם הגעתם למשקל של air parcel, אז "תשודרגו" לEMS, אבל יש תקווה, לפי הפוסט הראשון יזכו אותכם בעמלות. אחרי האמינות שהוא הפגין לאחרונה אני מתקשה להאמין שזה יקרה.
אתם נהנים "לקטר" אני אתן המלצות:
בקר SS נרכש בספטמבר שעבר.
הותקן במאי השנה ואחרי שתי טיסות נמס.
נשלח בדואר רשום עם RMA
היום נוצרה "הזמנה" המכילה בקר חדש שמחכה שיגיע למלאי ולהשלח אלי.
מישהו רואה פה שרות בעייתי????
אני לא!
סתם קוטרים אחד אחד כותבים פה, הכי קל להשמיץ ולהחזיק אצבע בתח*.
נראה לי הם הפסיקו לשלוח בדואר רגיל.
כל הזמנה(מאז תחילת עניין הדואר השוויצרי) בין אם שולם עבור רשום או רגיל זה נשלח אליי כרשום שוויץ...