תגובה להודעה: סט אפ ל MUGI
היי,
יש לי את המנוע הזה, האם הוא יתאים ??
אני מתכוין להגדיל את התכנית ב 10 אחוז.
http://www.hobbycity.com/hobbycity/s...idProduct=5482
תודה לעונים.
לא ידידי
המנוע הנ"ל נועד ל2 תאים
אמנם אני הפעלתי אותו כשהיה לי ב3 תאים, ואז הוא עבד מצויין, אבל אל תבנה על זה
מוגי עם 2 תאים בקושי ימריא איתו
תקנה את זה:
http://cgi.ebay.com/New-RC-Hobbies-2...item29fc3630d8
מאד בקרוב יהיה לי אותו,תוכל לראות ולהתרשם
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
roi011
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
wind556
עודד אתה נורא קשה עם האנשים.
לפי דווח של אחד הקונים של המנוע הנ"ל הוא הטיס איזיסטאר עם שלושה תאים ופרופ 6X4. אולי המנוע יהיה חלש מהמנוע שלך אך זה אינו אומר שהמוגי לא יטוס.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Boogle
עודד אתה נורא קשה עם האנשים.
לפי דווח של אחד הקונים של המנוע הנ"ל הוא הטיס איזיסטאר עם שלושה תאים ופרופ 6X4. אולי המנוע יהיה חלש מהמנוע שלך אך זה אינו אומר שהמוגי לא יטוס.
היה לי את המנוע הנפלא הזה
הטסתי אותו עם 3 תאים, ופרופ 7X4 והוא היה חזק, אבל לא אידאלי עבור איזי סטאר
ועבד נפלא
לעומת זאת ראיתי את אותו מנוע במקום אחר עם 3 תאים, כמעט נשרף עם פרופ 6X4
אותו מנוע בדיוק.
ההגדרה שלו זה 2 תאים, השאר זה מזל
ועם 2 תאים הוא לא יזיז מוגי
עודד,
המנוע שרשמת בסטאפ הראשוני שלך לא במלאי כבר המון זמן, אחת ולתמיד אמור בבקשה איזה מנוע מקביל מומלץ מהסיני ? (אני רוצה לסגור את ההזמנה)
אחד מאלה לא יתאים ??
http://www.hobbycity.com/hobbycity/s...idProduct=2107
http://www.hobbycity.com/hobbycity/s...idProduct=6614
http://www.hobbycity.com/hobbycity/s...idProduct=6945
תודה
אחשלי, תשמע מעודד ואם לא- אז מאחרים.
אני הזמנתי את המנוע הנ"ל http://www.hobbycity.com/hobbycity/s...idProduct=5423
ורק שתדע צריך להכין לו תושבת.
אגב אל תשלול את איביי, זה נראה מחיר סבבה וכולל את המשלוח, אז אולי שווה שתזמין מה שאתה צריך מהובי סיטי, ואת המנוע משם.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
roi011
אני גם הלכתי על הסטאפ של עודד, בגלל שאין במלאי את המנוע שעודד המליץ אז הזמנתי את המנוע הראשון שצינתה, הוא הכי קרוב. ההזמנה שלי בדרך...
2 המנועים האחרים לא יתאימו בכלל, הם כבדים פי 3 מהמנוע הראשון, תצתרך סוללה של משהוא כמו 200 גרם לאזן את הטיסן.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
wind556
לפחות תיתן קרדיט למי שהמליץ עליו במקור (LEETAL), בטח אם עוד לא ניסית אותו בעצמך.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
b1yossi
הקרדיט בהחלט שייך לדוד (leetal)
ממנו אני יודע על המנוע הזה, והזמנתי אחד לבדיקה מקרוב...
לגבי המנועים שרועי הציע, הראשון קצת חלש, אבל מנוע משובח, השניים האחרים מאד כבדים, ומנסיון עם הסידרה הזאת ראיתי מיסב מתפרק באויר במנוע כזה, מה שגרם לריסוק טיסן....
אולי מקרה בודד, אולי איכות ירודה
עידכון קטן
אחרי שיחה אם עודד התחלתי להדביק את המוגי ... שלב מאד מסובך למישהו בחיים לא בנה והדביק טיסן ... אני חייב לציין שדבק CA לא אופציה טובה כל כך ... ניסיתי פעמיים וסיימתי בקבוקון של דבק ועדיין לא נדבק טוב ... יש לי סרגל ענק ופשוט הדבקתי וסגרתי וחיכיתי 15-20 דקות ועדיין לא הדביק כמו שצריך ... כנראה שאני אדביק בדבק חם ... חשבתי גם על להדביק ולסגור עם אזיקונים גדולים כדי לקבל סגירה טובה זה נשמע טוב?
מחר קונה אקדח ודבק חם ונעדכן ... אני מת כבר להטיס אותו :)
גיא
ידידי היקר, אינך משתמש נכון בCA
האם מרחת צד אחד של ההדבקה במזרז?
האם נתת למזרז להתייבש היטב לפני ההדבקה?
עם דבק חם אתה חייב לעבוד מאד מהר והוא גם מעלה את המשקל
חבל שאתה גר רחוק, היית בא אלי ובשתי דקות היו כל ההדבקות מוכנות
אני מכיר ש CA לא נדבק טוב לפוליגל. הוא מתקלף ממנו. לא ככה ?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
guylederer
עידכון קטן
אחרי שיחה אם עודד התחלתי להדביק את המוגי ... שלב מאד מסובך למישהו בחיים לא בנה והדביק טיסן ... אני חייב לציין שדבק CA לא אופציה טובה כל כך ... ניסיתי פעמיים וסיימתי בקבוקון של דבק ועדיין לא נדבק טוב ... יש לי סרגל ענק ופשוט הדבקתי וסגרתי וחיכיתי 15-20 דקות ועדיין לא הדביק כמו שצריך ... כנראה שאני אדביק בדבק חם ... חשבתי גם על להדביק ולסגור עם אזיקונים גדולים כדי לקבל סגירה טובה זה נשמע טוב?
מחר קונה אקדח ודבק חם ונעדכן ... אני מת כבר להטיס אותו :)
גיא
דבק מגע עושה עבודה נפלאה: ליטוש קל של שני הצדדים, מריחה של שכבה דקה אך ברורה והופ - זה כבר לא משתחרר.
שם לב עם דבק מגע זה כמו שאומרים, נגעת נסעת....
וכמה זמן התייבשות לפני הדבקה ? מורחים רק צד אחד ? מה רוחב המריחה ?
רצוי תמיד ללטש את אזור ההדבקה בפוליגל בכדי להסיר את השכבה השמנונית שיש עליו מתהליך יצורו. (זה גם כתוב בהנחיות לשימוש בפוליגל בכל האתרים )
דבק חם כשהוא חם מדי הוא ממיס את הפוליגל וכשהוא מתקרר הוא לא ממש תופס טוב, בקיצור דבק חם זה סיפור בפני עצמו.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Boogle
רצוי תמיד ללטש את אזור ההדבקה בפוליגל בכדי להסיר את השכבה השמנונית שיש עליו מתהליך יצורו. (זה גם כתוב בהנחיות לשימוש בפוליגל בכל האתרים )
דבק חם כשהוא חם מדי הוא ממיס את הפוליגל וכשהוא מתקרר הוא לא ממש תופס טוב, בקיצור דבק חם זה סיפור בפני עצמו.
אז מה הכי מומלץ...? מניסיון הבונים הרבים פה. CA או דבק מגע.:confused:
גם לי יש ניסיון עם ה-CA שלא תמיד תופס הכי טוב (אולי כי השתמשתי בלי זרז) את החומר אבל תופס מעולה!!! את הידיים.....:D
ca
וכמובן שאת משטח ההדבקה צריך לנקות לפני ההדבקה, לא חייבים לשייף, אבל ניקוי עם אלכוהול עושה את העבודה היטב
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
wind556
יש לי את המנוע הזה,זה מנוע 2200 חיה רעה משהו מטורף,זה המנוע שאני משתמש בו למוגי,מומלץ מאוד עם פרופ 4.75*4.75 לא לבעלי לב חלש ראו הוזהרתם:D
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ללו
יש לי את המנוע הזה,זה מנוע 2200 חיה רעה משהו מטורף,זה המנוע שאני משתמש בו למוגי,מומלץ מאוד עם פרופ 4.75*4.75 לא לבעלי לב חלש ראו הוזהרתם:D
הזמנתי את המנוע הזה מהאתר הזה לפני המון זמן, ואין סימן חיים
כמה זמן לקח לך מרגע ההזמנה?
ולמה פרופ כל כך קטן? אתה מפחד מעוד קצת מהירות? הייתי שם לו פרופ ספורט 6X5 או אפילו 6X6 אם כמובן המנוע יסחוב את זה
כשהוא יגיע אולי אבנה את המוגי מחדש, יותר מדוייק ויותר חזק
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
guyst
אז מה הכי מומלץ...? מניסיון הבונים הרבים פה. CA או דבק מגע.:confused:
גם לי יש ניסיון עם ה-CA שלא תמיד תופס הכי טוב (אולי כי השתמשתי בלי זרז) את החומר אבל תופס מעולה!!! את הידיים.....:D
את שלי הדבקתי כולו עם CA. לא הייתה בעיה.
בהצלחה לבונים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
wind556
הזמנתי את המנוע הזה מהאתר הזה לפני המון זמן, ואין סימן חיים
כמה זמן לקח לך מרגע ההזמנה?
גם guyst וגם guylederer וגם אני הזמנו את המנוע הזה לפני יותר מ -3 שבועות ,אבל כבר התייאשתי מלחכות למשלוח ,וזה גם מקלקל לי את החשק לבנות אותו. :mad:
חברים הרגע דיברתי עם אמנון ... המנוע הגיע לי ... הזמנתי אותו ב 26 והגיע עכשיו ... תחכו בסבלנות :)
אני אנסה עוד פעם אחת להדביק את המוגי עם דבק CA בצורה מסודרת ואני מקווה לטוב ... אם לא דבק מגע נשמע אפשרות שניה ...
בהצלחה לכולם והמשך שבוע טוב
גיא
יש עידכון חיובי ...
דקה אחרי שכתבתי ש ההזמנה לא מגיעה guylederer עידכן אותי שהיום הגיע לו המנוע ..טוב ,עדיין יש תקווה...:) אבל השבת עדיין אין מוגי.:o
*** שנינו כתבנו באותו זמן ...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
guylederer
חברים הרגע דיברתי עם אמנון ... המנוע הגיע לי ... הזמנתי אותו ב 26 והגיע עכשיו ... תחכו בסבלנות :)
אני אנסה עוד פעם אחת להדביק את המוגי עם דבק CA בצורה מסודרת ואני מקווה לטוב ... אם לא דבק מגע נשמע אפשרות שניה ...
בהצלחה לכולם והמשך שבוע טוב
גיא
יש תקווה!:) אני הזמנתי ב-31 אז עוד חמישה ימים מקווה לקבל אותו....
גם אני ניסיתי להדביק את ההדבקה שסוגרת את המוגי ב ca ומזרז ופשוט לא נדבק ,הדבק מתקלף .
ניקיתי ושיאפתי את מקום ההדבקה והדבקתי בדבק "פולי מקס" של "ביזון" זה דבק שקונים בהום סנטר או אייס ,ההדבקה יצאה טוב וגם מאוד נוח לעבודה רק צריך להמתין כשעה ליבוש עם משקולת על שטח ההדבקה (אני השתמשתי בספרים).
הנה קישור לתמונה של הדבק :
http://www.efly.co.il/forums/album.p...&pictureid=702