כמו שאמרתי כבר זה שרשור הזוי.
Wondred אתה מקטר שלא עושים כלום. מישהו מפריע לך לעשות?
Printable View
כמו שאמרתי כבר זה שרשור הזוי.
Wondred אתה מקטר שלא עושים כלום. מישהו מפריע לך לעשות?
בוגל - הדשא של השכן לא ירוק יותר אלא סינתטי כמו שכתבת..בגלל זה אני נשאר פה (ממש ציונות :rolleyes:).
זבוק - הרעיון הוא להתאחד כנגד הדברים שנראים לנו לא צודקים ולא לשבת בצד ופשוט 'לא להפריע'...עוד לא הבנת את זה?
בטח שירשור הזוי..אנשים מעירים על משהו שעלול לקרות ונראה להם לא צודק ואחרים מנסים להשתיק אותם.."..כולה 30 שקל, מה קרה?" - זה הדבר שבאמת הזוי פה.
אתם חיים בסרט אם אתם חושבים שזה הולך להעצר בדרכי נועם.
במדינה הזו מסתכלים עליך רק שיש דם , תשאלו את הערבים הם מנהלים די טוב ולא משלמים כמעט אגורה לרשויות הממשלתיות.
אני משתדל לא להכנס לפה, אבל אם כבר .. זה נכון אבל לא "בערך" .. כל ההפגנות הנורמאליות שהיו בעשור האחרון לפחות לא עשו שום שינוי.
השינויים מגיעים מהפגנות אלימות וסוערות.
בעיקר משני מגזרים.
הערבים ששורפים הכל ומשתוללים כמוכי אמוק. מהפחד שאופף את השלטון ומהמשטרה, "בעל הבית השתגע" מעדיפים לא להתמודד איתם אלא לברוח.
הדתיים שרוצים כסף בעיקר וחיים פה כמדינה בתוך מדינה על חשבון המדינה החילוני, גם הם פועלים באלימות קשה ושורפים והורסים.
הרוב הדומם, השותק, המשלם, ההוא שיש לו מה להפסיד, אנחנו, לא עושה כלום ולא משפיע בשום צורה.
גם לא בבחירות.
לצערי הרב.
אני חושב גם ששינוי יבוא רק כשלא יהיה לנו מה להפסיד יותר ונידחק לפינה. ואני לא אדחק לפינה בשביל מס של 30 שח. יש לי עוד הרבה מה להפסיד.
LOL, הפגנות. כן... הטסת לילה אתם לא מסוגלים לארגן, רוצים הפגנה?
להתחיל לשוף דברים ואלימות בסגנון הזה אני לא חושב שזה הפיתרון. גם אם זה יתן מה שאנחנו רוצים, אחרי זה יסתכלו עלינו כאילו אנחנו עושים מחאה פראית ולא באמת מגיע לנו.
במחאת הדוגלגלי, המצלמות, לא היה צורך בהפעלת כח וגרימת נזק כדי לשנות(כן חסימות והאטות כבישים, כן קצת בלאגנים, אבל לשרוף דברים, לשבור ולהרוס זה לא יתן כלום חוץ מלהרוס שם טוב של הרבה אנשים.).
בנוגע לארגון.
מי שעדיין לא הבין. הנפגעים מהמהלך הזה הם לא רק המטיסים, לא רק המסיעים ולא רק המשיטים. וגם לא כולנו יחד.
כולם.
כל בנאדם שמזמין מוצר כזה או אחר מאיבי, אמאזון, דילאקסטרים, וכו'. ויש המון כאלו.
מישהו מכם רוצה על הדרך אולי לארגן הפגנות לדרישת עזרה מהמדינה לניצולי שואה שחיים מתחת לקו העוני? או אולי כנגד הברדק שמתחולל בביטוח הלאומי? כנגד מאות התרופות החיוניות לחולים במחלות איומות שלא נמצאות בסל הבריאות? או אולי מישהו רוצה להפגין כנגד תאונות הדרכים, והעונשים העלובים שמקבלים פושעי הכבישים? נגד העובדה שישראל מתייבשת אבל הממשלה מאפשרת לחברות מים "מינראלים" לרוקן מעיינות מים טבעיים ולמכור לנו אותם? מישהו רוצה להפגין כנגד זה שאין שום מערכת מיחזור נורמאלית בארץ שלא נמצאת בשליטת משפחת פשע כלשהי?
כמו שהלטאה כבר ציין - "אתם" תארגנו הפגנה המונית כשביבי יעלה שירשור בניה לטי רקס 900E
(נ.ב. - חוץ מהחכמולוג החדש ההוא, אני שמח שלאף אחד אחר מהחברים כאן אין הירהורים אלימים בנושא)
אז זה רישמי....:(
כמה חבילות אתם מזמינים בממומע בשנה? 10-20? על זה תשלמו 380-720 ש"ח לשנה יותר...
פתאום השירשור כבר לא מצחיק..
מכבסת מילים להצדקה של הצקה נוספת לאזרח הקטן והעברת אתנן לכיסי חברות פרטיות....
מישהו בדק פעם מה הסיבה לאי פקדון על בקבוקי שתיה גדולים :rolleyes:
מה הסיבה? באמת תמוה...
כן אה? פתאום השרשור לא מצחיק..
עזבו זה כולה עוד 38 שקל על חבילה, אפילו בלי הגבלה ל2קילו.
כמה פעמים יצא לנו לזמין חלק קטן מפה וחלק קטן משם.
במחירים של דולר וחצי כולל משלוח. עכשיו המחיר יעלה במקום 5 שקל ל43.. כמה זה באחוזים?
עזבו.. זה כולה עוד כמה מאות שקלים בשנה.
יאללה. להתחיל להפגין על מחירי השמן גלעד שליט וניצולי השואה.
עכשיו יש משהו רשמי!!!
עכשיו צריך לעשות מהומות ולעלות תמרות עשן
זה הזמן.... רק שנראה כאילו כולם נהיו עדישים למצב...
בבקשה, כל החארות שעשו מהעניין הזה צחוק וחשבנו שהזין הקולקטיבי שטס לכיווננו הוא נושא להפגנת שנינות - כתוב בשחור מעל דפי עיתון, עם סכום מדוייק. כל חבילה, לא שני קילו ולא נעליים. אפילו גרוע מזה, חבילות מתחת 50 דולר יעלו 38 ש"ח, חבילות עד 1000 דולר הולכות לעבור הליך EMS.
בנוסף, אין יותר לקבל חבילה הביתה. רק לסניף הדואר. ההליך הזה כמובן יעכב משמעותית הגעת כל חבילה.
שיהיה לכולם בהצלחה.
אבל לפחות אנחנו יודעים שהמקור לכל העניין הזה הוא בכלל הדואר ולא המכס.
כל הצעות שעלו כאן לא רלוונטיות בכלל לפתרון או אפילו כדי להביע מחאה.
הדואר מצא דרך לעשות על חשבוננו כסף קל כשמדובר בחבילות הקטנות.
לעומת זאת, (כך אני מבין מהכתבה) בחבילות עליהן משלמים מכס, הדואר מחייב אותנו בלי ידיעתנו וקורא לזה מכס.
בכל מקרה, אנחנו סובלים מזה . . . . באסה :(
מצד שני, בואו נסתכל על חצי הכוס המלאה, עד עכשיו נהנינו וחסכנו לא מעט. ;)
מפחיד.
לפי הכתבה הם גובים כסף על ההעברה של החבילות למכס ולקיחתן משם.
זה לא נחשב כחיוב על שירות המותנה בשירות אחר ?
אינני משפטן, אך עד כמה שידוע לי זה לא חוקי.
ז"א, אנחנו יכולים ,למעשה, לבצע את ההעברה הזו בעצמנו (נניח כעמותה ללא מטרת רווח) ולחסוך את העמלה, הלא ?
מדינה של חצופים
על מתנה שאני מקבל גם משלם על המשלוח , וגם צריך לשלם למדינה החלמאית הזה 38 שקל
אני מקווה שמהגזרה הזאת הם יפסידו
ביי ביי "סיני",ביי ביי יפני.:(
שלום לחנויות היקרות פי כמה בארץ :mad:
בקיצור - מהיום מוסיפים 10$ לכל "דיל" שרואים בחו"ל וחושבים אם זה באמת משתלם.
פתאום שקית עם ארבעה הורנים קטנים מפלסטיק ב15 שקל זה דווקא מחיר משתלם. :(
אישתי קצת לחוצה מהרעיון שלי להתחיל לאגור סוללות ליפו בסטוקים בבית.
זאת הכתובת של משה כחלון
שלחו לו מייל על מה אתם חושבים על העניין.
mcachlon@knesset.gov.il
הוספתי טוקבק ב-YNET, ואני מזמין אתכם להגיב גם כן. כמות אסטרונומית של טוקבקים תגביר את הדיון הציבורי בנושא ותפעיל לחץ על מקבלי ההחלטות. או שלא.
מתי זה מתחיל ????
זה הרבה יותר גדול מזה!
תחשבו, אין יותר ספרים בזול באי-ביי, אין גאג'טים קטנים וכייפים ב-2 דולר - פשוט סגר כלכלי על כל מי שאי פעם עשה פיי-פאל.
ה-מ-ו-ן אנשים נפגעים מזה.
ופה נשאלת השאלה, בחו"ל אנשים משלמים על חבילה פטורה ממס? אנשים משלמים כדי לקבל דואר ששלחו אליהם?
הטענה ליצירת המס הזה היא שבדיקה של יותר חבילות, על מנת למצוא את אלו החייבות במכס, עולה כסף. שלא ישקרו עליכם - כשבודקים יותר חבילות מוצאים יותר כאלו החייבות במכס וההכנסה עולה. מישהו פה הולך לגזור קופה אדירה עלינו!
חייבים להפגין ולקרוא לכל מי שנוהג להזמין פריטים מחו"ל. לא מצאתי מישהו שמזמין מחו"ל שאמר שהוא לא יגיע אם תהיה הפגנה (ושאלתי אנשים). עצומה ברשת לא עוזרת! אולי מיילים לחברי כנסת. אבל בסופו של דבר נוכחות ברחוב מול משרדי הממשלה המתאימים היא הפיתרון.
איפה יהיה מקום מתאים להפגין?
נראה לי זה תרגיל שבסוף הם יקחו איזה 15-20 שח וכולם יסתמו את הפה.
האמת אהבתי את המדינה הזו אבל נראה לי יש גבול מה אפשר לאכול ממנה , לא מספיק אתה טוחן מילואים עכשיו טוחנים אותנו במס שברור שהוא רק נגד העניים , רק עני צריך למצוא פתרון בחול למחירים הלא נורמלים , לאדם ממוצע שהנטו שלו הוא 7000 במדינה המטורפת הזו , איך מצפים מאיתנו שנשלם מחירים מטורפים כאלו , והכי מעצבן שאומרים לנו עכשיו גם הסידור שהיה לכם תשכחו ממנו.
חכו חמודים
כל חבילה שהמחיא לא יראה להם בטח תוזמנו למכס להציג מסמכים ואז מס לשחרור בטח יעלה כמו ב ems איזה 90 שקל
בואו נטיל מס על נשימה, הליכה ברחוב,חירבון בשירותים,אפצי,בקיצר כמו כמו שגברת רבין אמרה בעבר
לקחת מזודה, ולעזוב את המדינה הזו ולגשת לארץ המובטחת USA
אולי כבר פורסם, אבל לא מזיק שזה יופיע שוב.
חיתמו על העצומה ולייקקו:
http://www.atzuma.co.il/tax/
http://www.facebook.com/pages/zwmh-n...495727215001?v
אני לא מאמין שמישהו באמת יקח על עצמו להרים כזו עמותה... יוותר על עיסוקיו ע"מ לטפל בזה במשרה מלאה.
שירות מותנה בשירות הוא באמת לא חוקי. אבל זה הכל עניין של הגדרה בסופו של דבר.
קח לדוגמא את הסיפור שהיה עם האינטרנט הסלולרי- בהתחלה היה נקרא "גישה לפורטל הסלולרי" והחברות חייבו לקחת אותו. היה בלאגן, שינו לו תשם לאינטרנט סלולרי ועכשיו זה בסדר.
שחר
לעזאזל החוק הזה
ממתי ששמעתי עליו , אני רק מזמין מחו"ל לפני ה DEADLINE
חתיכת הוצאות יהיו החודש הזה
הנה דרך מקורית להילחם בזה:
http://www.facebook.com/pages/mbtlym...?ref=nf&v=wall
עדיף להזמין משהו בשווי 1$ ולהצהיר שהוא בעל ערך של 500$. ככה הדואר יהיה חייב לחברת הבלדרות 500$ של מיסים.