שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 450

נושא: בשורה לא משמחת למזמינים מחו"ל - כלומר לכולנו

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    4
    הודה 45 פעמים ב 42 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: בשורה לא משמחת למזמינים מחו"ל - כלומר לכולנו

ציטוט נכתב במקור על ידי swatman צפיה בהודעה
    אתם חיים בסרט אם אתם חושבים שזה הולך להעצר בדרכי נועם.
    במדינה הזו מסתכלים עליך רק שיש דם , תשאלו את הערבים הם מנהלים די טוב ולא משלמים כמעט אגורה לרשויות הממשלתיות.
    בחור אתה צודק, בערך..לא צריך לרוץ להפגנות "אלימות", אבל כולנו יודעים שזה הפתרום שמביא לרוב העצומות את ההצלחה, כמו מחירי הביטוח של הדוגלגלי, מצלמות המיהורת וכו..
    אבל על בסיס שמועות לא תתחיל לחפש אנשים שישכבו באמצע איילון.

תודה!
    733
    הודה 551 פעמים ב 447 הודעות
    כניסות לבלוג
    7
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי matanmax צפיה בהודעה
    בחור אתה צודק, בערך..לא צריך לרוץ להפגנות "אלימות", אבל כולנו יודעים שזה הפתרום שמביא לרוב העצומות את ההצלחה, כמו מחירי הביטוח של הדוגלגלי, מצלמות המיהורת וכו..
    אבל על בסיס שמועות לא תתחיל לחפש אנשים שישכבו באמצע איילון.
    אני משתדל לא להכנס לפה, אבל אם כבר .. זה נכון אבל לא "בערך" .. כל ההפגנות הנורמאליות שהיו בעשור האחרון לפחות לא עשו שום שינוי.
    השינויים מגיעים מהפגנות אלימות וסוערות.
    בעיקר משני מגזרים.
    הערבים ששורפים הכל ומשתוללים כמוכי אמוק. מהפחד שאופף את השלטון ומהמשטרה, "בעל הבית השתגע" מעדיפים לא להתמודד איתם אלא לברוח.
    הדתיים שרוצים כסף בעיקר וחיים פה כמדינה בתוך מדינה על חשבון המדינה החילוני, גם הם פועלים באלימות קשה ושורפים והורסים.

הרוב הדומם, השותק, המשלם, ההוא שיש לו מה להפסיד, אנחנו, לא עושה כלום ולא משפיע בשום צורה.
    גם לא בבחירות.
    לצערי הרב.
    אני חושב גם ששינוי יבוא רק כשלא יהיה לנו מה להפסיד יותר ונידחק לפינה. ואני לא אדחק לפינה בשביל מס של 30 שח. יש לי עוד הרבה מה להפסיד.

תודה!
    4
    הודה 45 פעמים ב 42 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי guy1a צפיה בהודעה
    אני משתדל לא להכנס לפה, אבל אם כבר .. זה נכון אבל לא "בערך" .. כל ההפגנות הנורמאליות שהיו בעשור האחרון לפחות לא עשו שום שינוי.
    השינויים מגיעים מהפגנות אלימות וסוערות.
    בעיקר משני מגזרים.
    הערבים ששורפים הכל ומשתוללים כמוכי אמוק. מהפחד שאופף את השלטון ומהמשטרה, "בעל הבית השתגע" מעדיפים לא להתמודד איתם אלא לברוח.
    הדתיים שרוצים כסף בעיקר וחיים פה כמדינה בתוך מדינה על חשבון המדינה החילוני, גם הם פועלים באלימות קשה ושורפים והורסים.

הרוב הדומם, השותק, המשלם, ההוא שיש לו מה להפסיד, אנחנו, לא עושה כלום ולא משפיע בשום צורה.
    גם לא בבחירות.
    לצערי הרב.
    אני חושב גם ששינוי יבוא רק כשלא יהיה לנו מה להפסיד יותר ונידחק לפינה. ואני לא אדחק לפינה בשביל מס של 30 שח. יש לי עוד הרבה מה להפסיד.
    להתחיל לשוף דברים ואלימות בסגנון הזה אני לא חושב שזה הפיתרון. גם אם זה יתן מה שאנחנו רוצים, אחרי זה יסתכלו עלינו כאילו אנחנו עושים מחאה פראית ולא באמת מגיע לנו.
    במחאת הדוגלגלי, המצלמות, לא היה צורך בהפעלת כח וגרימת נזק כדי לשנות(כן חסימות והאטות כבישים, כן קצת בלאגנים, אבל לשרוף דברים, לשבור ולהרוס זה לא יתן כלום חוץ מלהרוס שם טוב של הרבה אנשים.).

בנוגע לארגון.
    מי שעדיין לא הבין. הנפגעים מהמהלך הזה הם לא רק המטיסים, לא רק המסיעים ולא רק המשיטים. וגם לא כולנו יחד.
    כולם.
    כל בנאדם שמזמין מוצר כזה או אחר מאיבי, אמאזון, דילאקסטרים, וכו'. ויש המון כאלו.

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי matanmax צפיה בהודעה
    להתחיל לשוף דברים ואלימות בסגנון הזה אני לא חושב שזה הפיתרון. גם אם זה יתן מה שאנחנו רוצים, אחרי זה יסתכלו עלינו כאילו אנחנו עושים מחאה פראית ולא באמת מגיע לנו.
    במחאת הדוגלגלי, המצלמות, לא היה צורך בהפעלת כח וגרימת נזק כדי לשנות(כן חסימות והאטות כבישים, כן קצת בלאגנים, אבל לשרוף דברים, לשבור ולהרוס זה לא יתן כלום חוץ מלהרוס שם טוב של הרבה אנשים.).

בנוגע לארגון.
    מי שעדיין לא הבין. הנפגעים מהמהלך הזה הם לא רק המטיסים, לא רק המסיעים ולא רק המשיטים. וגם לא כולנו יחד.
    כולם.
    כל בנאדם שמזמין מוצר כזה או אחר מאיבי, אמאזון, דילאקסטרים, וכו'. ויש המון כאלו.
    אתה צודק מאוד.

צריך לארגן שביתת צרכנים כללית (מכיוון שחלקים להליקופטר יעלו עוד 30 ש"ח ) אבל של לחיים והמוות ואז אולי זה יצליח.

מה אני אגיד לכם זה שרשור ההזוי ביותר שראיתי מימי.

כדאי שתנחתו מהר פשוט נגמרה הבטריה לנושא הטפשי הזה.

נושאים דומים

1. הזמנה מחו"ל
    על ידי bargad בפורום פורום משלוחים, מכס וחנויות מחו"ל
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 02-08-2010, 09:01:01
  2. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 18-08-2009, 17:27:14
  3. [שאלה] יבוא מחו"ל
    על ידי B-B-1 בפורום פורום מסוקים חשמליים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 07-03-2009, 17:44:44
  4. למכירה עד מוצ"ש(לפני נסיעה לחו"ל) פאלקון 160