-
HobbyCity.Com / Hobby King / "הסיני"
כל התלונות, כל המחמאות, כל הטיפים, כל התשובות לשאלות הרות הגורל כמו "כמה זמן לוקח המשלוח?"
ידידינו בהונג-קונג, בעלי הבאנר הצהוב בראש הפורום, האתר שמסייע למתחילים לשרוף סוללות ליפו בזול ולמומחים לתכנן סט-אפים שלמים בחבילה אחת.
זהו המקום לדיוני "הסיני" שקשורים לשירות, לאחריות, לאזהרות ולהמלצות.
http://www.efly.co.il/forums/image.p...ine=1270654795
לדוגמא:
- כמה זמן לוקח משלוח מהסיני?
- בין שבוע וחצי לשלושה שבועות ברוב המקרים. לפעמים חודש וחצי, לפעמים פחות משבוע. לפעמים החבילה מתעכבת בשלב האריזה שלה בגלל לחץ של הזמנות, לפעמים היא מתעכבת בדואר הונג קונג מסיבות רבות מספור, לפעמים היא נשלחת בדרכי עיקוף בגלל מגוון תקלות תעבורה שאין טעם להתחיל לפרט, לפעמים היא מתעכבת בכניסה לארץ, לפעמים היא מתעכבת בתוך הלבירינט של דואר ישראל, ולפעמים היא מגיעה לסניף הלא נכון וסתם לא הודיעו לך.
אם מזמינים חבילה בדואר רשום אפשר לקבל מושג חלקי עם מספר המעקב שלה בדואר הונג קונג ובדואר ישראל.
- כמה זמן לוקח למוצר לחזור למלאי?
- אין שום תשובה הגיונית לשאלה הזו. מלבד מקרים שבהם נפסק ייצור של מוצר כלשהו (כל מה שהכיל מחבר Dean לדוגמא), או שהוא נמצא באתר למטרות קידום מכירות (כמו כנפיים של אחד הדאונים שמעולם לא היו במלאי) אז מתישהו המוצר יחזור למלאי. אם לחוצים יש עוד אתרים מתחרים, ויש אפשרות לפרסם חיפוש בפורום קונים-מוכרים הרלוונטי.
- איזה סוג משלוח לבחור?
- להוביסיטי יש שלושה סוגי משלוח, אך לא תמיד זמינים שלושתם בשלב התשלום.
International Air Mail - דואר אויר רגיל, ללא מספר מעקב. בשיטה הזו החבילה מגיעה באותה המהירות רק ללא מספר מעקב, מה שחוסך מעט דולרים אבל עולה בחרדות ובמצוקה נפשית. כשמגיעה החבילה היא מונחת בתיבת הדואר, ואם היא גדולה מדי מקבלים פתק אפור-לבן כדי לבוא לאסוף אותה מהדואר. החיסרון הוא שכל אחד יכול להוציא את החבילה מהתיבה, וכל אחד יכול לקחת את הפתק במקומכם לדואר ולאסוף אותה, אין צורך בהצגת תעודה מזהה.
International (Registered) Air Mail - דואר אויר רשום. בשיטה הזו מקבלים מספר מעקב שבמצעותו אפשר להתעצבן על כל תחנה בדרך. חבילות קטנות מגיעות עם הדוור אל הדלת וחבילות גדולות נשארות בסניף ומקבלים פתק ורוד-לבן שאיתו מגיעים לחלץ אותן מהסניף. (יש צורך בתעודה מזהה)
EMS Express to Israel - השיטה הגרועה ביותר למשלוח דואר חוץ מלחבר אותו לסלע ולירות אותם עם בליסטרה. בשיטה הזו המשלוח עולה יותר, החבילה מגיעה לארץ ונתקעת במכס המון זמן, ואז מקבלים הזמנה לבוא ולשחרר אותה ושם צריך להתמודד עם תורים, עם פקידים, עם תורים אחרים בצד השני, עם עוד פקידים, להביא מסמכים, להצהיר, להסביר, להתפלא שהם כל כך איטיים, להתעצבן, לעמוד שוב בתור, לשלם לEMS עבור "איכסון החבילה" כמה עשרות שקלים, לחזור לתור הקודם ולקבל את החבילה. לקרוא לזה "אקספרס" זה כמו לקרוא למטאטא הוטליינר.
- מצב ההזמנה:
ברוב המקרים הזמנה של פריטים שנמצאים במלאי תופיע באחד משלושת המצבים - Shipeed ,Processing ו-Shipped עם מספר מעקב שמופיע בתוך כפתור אפור שמקשר אותנו ישירות לעמוד המעקב בדואר הונג קונג.
בדרך כלל המצב של Processing אמור לקחת בין יום ליומיים, ובסופי שבוע מעט יותר. אם לא מופיע הכפתור הזה ליד המילה Shipped - זה אומר שהמשלוח הוזמן בדואר אויר רגיל, ואין דרך לעקוב אחריו.
http://www.efly.co.il/forums/attachm...6&d=1273210549
למשלוח מוצר מקולקל:
ממלאים את הטופס הבא: http://www.hobbycity.com/hobbycity/s...upportform.asp
ועל החבילה מדביקים את הכתובת הזו ורושמים את מספר הRMA בריבוע הריק (את הRMA מקבלים אחרי ששולחים את הטופס)
לאחרונה חלק מהמשלוחים מהוביסיטי "משודרגים" לEMS, מה שמייקר בצורה בלתי סבירה את מחירם, אבל בוגל ידידנו כתב מדריך כיצד להימנע מכך: http://www.efly.co.il/forums/blog.php?b=48
http://www.efly.co.il/forums/group.php?groupid=9
-
תגובה להודעה: HobbyCity.Com / Hobby King / "הסיני"
אחלה יוזמה אני הראשון איזה כייף
-
אני רוצה לנצל את ההזדמנות, להגיד שלטעמי יש טעם לפגם בכינוי "הסיני" , זה כמו שמישהו מחו"ל יקנה מחנות בארץ ויקרא לה היהודי, אם מקרה כזה יקרה ישר נקפוץ ונתעצבן פה, וגם דיי בצדק. אני לכן מעדיף להישתמש בשם הוביסיטי שהינו נטול גזענות....
-
אם סגרת הזמנה והתחרטת על אחד הפריטים
מניסיויני תוותרו (פניתי אליהם פעם אחרי שעתיים ונאמר לי שזה בטיפול. לאחר יום קיבלתי מייל שההזמנה כבר יצאה לצערם). יש כאלה שבעזרת מיילים ובצ'אט אולי יוכלו לבקש החלפה של פריט כזה או אחר בהזמנה אבל הסיכויים לא גדולים. במיוחד מאז המחסן החדש שבו ההזמנה יוצאת בין יום ליומיים.
זיכויים וקופונים
כל הזמנה מזכה אותך בנקודות (כחצי דולר להזמנה של $50 - אז בלי ציפיות גדולות...:)) שהם שווי ערך לדולרים. מניסיון שווה לשמור נקודות אלה ולהשתמש כשההזמנה מגיעה לחמישים וקצת דולר, כך ניתן להוריד את הערך הכולל מתחת לחמישים (ולהמנע ממכס...)
בנוסף, אם אתם נותנים פידבק על אחד המוצרים אתם מקבלים קוד שמשמש כקופון בסגירת ההזמנה. ניתן להשתמש בקוד אחד להזמנה כאשר ערך הקופון, כחצי דולר.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
liorz055
אני רוצה לנצל את ההזדמנות, להגיד שלטעמי יש טעם לפגם בכינוי "הסיני" , זה כמו שמישהו מחו"ל יקנה מחנות בארץ ויקרא לה היהודי, אם מקרה כזה יקרה ישר נקפוץ ונתעצבן פה, וגם דיי בצדק. אני לכן מעדיף להישתמש בשם הוביסיטי שהינו נטול גזענות....
ליאור, ההונג קונגים הם סינים בכל רמח איבריהם !!
אמנם קנטונזים ולא מנדרינים, אבל סינים. (כמו המקאואים)
פשוט , פעם לא עשו וח"קים על כל ספינה שכבשה חוף וכך הבריטים לקחו לעצמם חלקת ארץ זו בתואנות של בטחון המלכה האם :D
פשוט את פלסטינה הם עזבו יותר מוקדם :rolleyes:
אגב, מכיר את רשימת הטעויות של עם ישראל? ....
1. גירשנו את הבריטים
2. לא גרשנו את הערבים
3.הבאנו את את המ**** :D
4. הבאנו את ה....
נו טוב 3 ו-4 זה כבר גזענות:D
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
guyst
אם סגרת הזמנה והתחרטת על אחד הפריטים
מניסיויני תוותרו (פניתי אליהם פעם אחרי שעתיים ונאמר לי שזה בטיפול. לאחר יום קיבלתי מייל שההזמנה כבר יצאה לצערם). יש כאלה שבעזרת מיילים ובצ'אט אולי יוכלו לבקש החלפה של פריט כזה או אחר בהזמנה אבל הסיכויים לא גדולים. במיוחד מאז המחסן החדש שבו ההזמנה יוצאת בין יום ליומיים.
זיכויים וקופונים
כל הזמנה מזכה אותך בנקודות (כחצי דולר להזמנה של $50 - אז בלי ציפיות גדולות...:)) שהם שווי ערך לדולרים. מניסיון שווה לשמור נקודות אלה ולהשתמש כשההזמנה מגיעה לחמישים וקצת דולר, כך ניתן להוריד את הערך הכולל מתחת לחמישים (ולהמנע ממכס...)
בנוסף, אם אתם נותנים פידבק על אחד המוצרים אתם מקבלים קוד שמשמש כקופון בסגירת ההזמנה. ניתן להשתמש בקוד אחד להזמנה כאשר ערך הקופון, כחצי דולר.
אם הזמנת משהו והתחרטת תפנה אליהם באמצעות הצ'אט וחליפו במוצר אחר או יבטלו ויזכו אותך בנקודות באותו הרגע
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Boogle
ליאור, ההונג קונגים הם סינים בכל רמח איבריהם !!
אמנם קנטונזים ולא מנדרינים, אבל סינים. (כמו המקאואים)
פשוט , פעם לא עשו וח"קים על כל ספינה שכבשה חוף וכך הבריטים לקחו לעצמם חלקת ארץ זו בתואנות של בטחון המלכה האם :D
פשוט את פלסטינה הם עזבו יותר מוקדם :rolleyes:
אגב, מכיר את רשימת הטעויות של עם ישראל? ....
1. גירשנו את הבריטים
2. לא גרשנו את הערבים
3.הבאנו את את המ**** :D
4. הבאנו את ה....
נו טוב 3 ו-4 זה כבר גזענות:D
זה לא העניין, העניין שלקרוא בחנות בשם הלאום קצת מפריע לי, כמו שנניח אתה תתצעבן אם יקראו לך היהודי...
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
eransa
אם הזמנת משהו והתחרטת תפנה אליהם באמצעות הצ'אט וחליפו במוצר אחר או יבטלו ויזכו אותך בנקודות באותו הרגע
הלוואי וזה היה ככה...
רציתי לשנות את ההזמנה פניתי אליהם בעזרת הצ'אט ונאמר לי שההזמנה שונתה ואקבל איימל לאישור.
כמובן שלא קיבלתי איימל אז יצרתי איתם קשר באיימל ונאמר לי שהחבילה כבר בטיפול במחסן ואין אפשרות לשנותה.
שעה לאחר מכן החבילה יצאה לדרך.
גועל נפש של שירות.
מחירים טובים שירות חרא.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
liorz055
זה לא העניין, העניין שלקרוא בחנות בשם הלאום קצת מפריע לי, כמו שנניח אתה תתצעבן אם יקראו לך היהודי...
אני ממש לא הייתי מתעצבן. בעיקר אם זה שם קוד קצר שמכניס כסף. הפכנו אותו למותג ככה.
-
אני בטוח שלבעלי חנויות האלקטרוניקה הישראלים בארה"ב אין שום בעיה להיקרא "היהודים", בדיוק מהסיבה שציין דרימר - מיתוג ובידול.
-
מה נהיה עם הסיני הזה?..
היי עשיתי הזמנה ב5\30
קיבלתי מיספר מישלוח ביום חמישי שבוע שעבר,
עקבתי אחרי ההזמנה וזה עדיין כותב לי :
To promptly retrieve the record of your item, please key in your Enquiry Reference Number (if available), for example, 05000123A:
כל ההזמנות שעשיתי זה כתב את זה רק ליומיים ככה..
-
תגובה להודעה: מה נהיה עם הסיני הזה?..
הסיני התחיל לשלוח את החבילות דרך הדואר השוויצרי (סיומת CH במקום HK ) ולכן כשאתה מנסה לעקוב אחרי החבילה בדואר הונג קונג - עונים לך בסינית:D
-
1. תנסה להכניס את מספר המעקב באתר של דואר ישראל.
HK כותבים באתר שלהם שלעיתים יש מחסור בטפסים ולכן המידע לא מעודכן
2. יתכן והוא נשלח בסופו של דבר דרך דואר סינגפור. החבילה שלי חזרה מדואר הונג-קונג ונשלחה דרך סינגפור
3. לפי מה שהם כותבים באתר, הבדיקות הקפדניות של הבטריות נגמרו לפי שעה
4. מדוע אתם ממשיכים לקרוא לצוות של לפחות 10 הונג-קונגים "הסיני"?
5. סיומת CH זה CHINA - סין. שוייץ לא בדיוק גובלת עם הונג-קונג. איך בדיוק הם אמורים לבצע משלוחי דואר משוויץ?
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דניאל דקל
1. תנסה להכניס את מספר המעקב באתר של דואר ישראל.
HK כותבים באתר שלהם שלעיתים יש מחסור בטפסים ולכן המידע לא מעודכן
2. יתכן והוא נשלח בסופו של דבר דרך דואר סינגפור. החבילה שלי חזרה מדואר הונג-קונג ונשלחה דרך סינגפור
3. לפי מה שהם כותבים באתר, הבדיקות הקפדניות של הבטריות נגמרו לפי שעה
4. מדוע אתם ממשיכים לקרוא לצוות של לפחות 10 הונג-קונגים "הסיני"?
5. סיומת CH זה CHINA - סין. שוייץ לא בדיוק גובלת עם הונג-קונג. איך בדיוק הם אמורים לבצע משלוחי דואר משוויץ?
טעות בידך.
סיומת CH זה של שוויץ(post.ch)
סיומת CN זה של סין.
כמו כן יש סניפים של דואר שוויץ בהונג קונג.
כמו שאפשר לשלוח מהארץ דרך הדואר הצרפתי, מכוון שיש סניפים של הדואר הצרפתי בארץ.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
SuperTiger
היי עשיתי הזמנה ב5\30
קיבלתי מיספר מישלוח ביום חמישי שבוע שעבר,
עקבתי אחרי ההזמנה וזה עדיין כותב לי :
To promptly retrieve the record of your item, please key in your Enquiry Reference Number (if available), for example, 05000123A:
כל ההזמנות שעשיתי זה כתב את זה רק ליומיים ככה..
מה שניסו לרמוז לך פה זה שעלייך לבדוק את מצב ההזמנה באתר http://www.swisspost.com/
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
liorz055
שורה תחתונה אתה חושב אכפת להם איך קוראים להם? סינים, תאילנדים, מטומטים או איך שאתה רוצה או לא רוצה... הם עושים ואיפה שזה לא יהיה כסף וגם ממי ממי שקורא להם ככה. :p
-
איזה יופי, כבר הזמנה שנייה שאני מזמין בדואר רגיל ושולחים לי את זה ברשום(שניהם יצאו ברשום).
-
כמה זמן זה עוד יתעקב בדואר?
הי
עשיתי הזמנה ב5\30 מהסיני
קיבלתי מיספר מישלוח ביום חמישי שעבר
אני בודר מה מצב החבילה איפה היא נימתאת
וזה כותב לי
To promptly retrieve the record of your item, please key in your Enquiry Reference Number (if available), for example, 05000123A
-
תגובה להודעה: כמה זמן זה עוד יתעקב בדואר?
-
-
יש מקום מרוכז לא צריך לפתוח כל שעה שירשוור כזה
-
לי עכשיו יש משהו חדש -
כשאני נכנס לראות מה מצב המשלוח ,נפתח לי מעקב מישלוחים של דואר שוויץ ,
אבל
הכל כתוב בגרמנית ...:eek:
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
amnon
לי עכשיו יש משהו חדש -
כשאני נכנס לראות מה מצב המשלוח ,נפתח לי מעקב מישלוחים של דואר שוויץ ,
אבל
הכל כתוב בגרמנית ...:eek:
זה לא חדש, הסיני עכשיו שולח כמעט הכל דרכם.
אפילו דואר רגיל הוא משדרג אותו לרשום ושולח דרכם(כנראה הם זולים).
הנה באנגלית:
http://www.swisspost.ch/en/post-startseite.htm
-
הזמנה בHOBBY KING
שלום לכולם!
טוב אז אני חדש פה בפורום וראיתי שיש פה באמת אנשים רציניים והכל..
טוב אז שמי יונתן בן 17 והזמנתי מהסיני חבילת אלקטרוניקה מהובי קינג ב2.6.2010 הכל טוב עד שאחרי יומיים אחרי ההזמנה קיבלתי מייל על כך שאני צריך לשלוח להם תמונה עם צילום הכרטיס אשראי וצנזור המספרים כדי לוודא את שם בעל הכרטיס..פה התחיל הסיבוך כי הזמנתי דרך הכרטיס של אבא שלי ורשמתי להם מייל בשמי ולאחר כמה ימים קיבלתי עוד מייל שאומר ששם בעל המנוי ושמי הם שונים הסברתי להם את המצב שהזמנתי מהכרטיס של אבא שלי. והם אמרו לי שזה בטיפול..
אחרי שבוע כבר שעל הסטטוס כתוב:
2/6/2010 *** $167.24 Paid Not Available
שלחתי להם עוד מייל אתמול ועדיין אין תשובה..
כמה זמן לדעתכם יכול לקחת כל הנושא הזה?
ועד כמה מסובך זה לבטל הזמנה?
והאם יש משהו נוסף שאני יכול לעשות חוץ מלחקות?
תודה מראש!
יונתן.
-
תגובה להודעה: הזמנה בHOBBY KING
-
שלום לכולם!
טוב אז אני חדש פה בפורום וראיתי שיש פה באמת אנשים רציניים והכל..
טוב אז שמי יונתן בן 17 והזמנתי מהסיני חבילת אלקטרוניקה מהובי קינג ב2.6.2010 הכל טוב עד שאחרי יומיים אחרי ההזמנה קיבלתי מייל על כך שאני צריך לשלוח להם תמונה עם צילום הכרטיס אשראי וצנזור המספרים כדי לוודא את שם בעל הכרטיס..פה התחיל הסיבוך כי הזמנתי דרך הכרטיס של אבא שלי ורשמתי להם מייל בשמי ולאחר כמה ימים קיבלתי עוד מייל שאומר ששם בעל המנוי ושמי הם שונים הסברתי להם את המצב שהזמנתי מהכרטיס של אבא שלי. והם אמרו לי שזה בטיפול..
אחרי שבוע כבר שעל הסטטוס כתוב:
2/6/2010 *** $167.24 Paid Not Available
שלחתי להם עוד מייל אתמול ועדיין אין תשובה..
כמה זמן לדעתכם יכול לקחת כל הנושא הזה?
ועד כמה מסובך זה לבטל הזמנה?
והאם יש משהו נוסף שאני יכול לעשות חוץ מלחקות?
תודה מראש!
יונתן.
-
יונתן
שלח להם דוא"ל ובקש לבטל ההזמנה משני טעמים :
1. סכום ההזמנה גבוה מדי - עדיף לפצל לסכומים שאינם עולים על 50$ כ"א.
2. בקש מאבא לפתוח חשבון PAYPAL - התהליך לא מסובך, אבל מבטיח הגנה הרבה יותר טובה על כרטיס האשראי + ביטוח נוסף שכספך יוחזר במקרה של אי קבלת סחורה +זו הדרך הטובה יותר כיום לבצע עסקאות בשלט רחוק בחו"ל מהטעמים שהוזכרו קודם ועוד.
-
^^^לצערי גיליתי את זה מאוחר מדי..
אבל עוד 2 שאלות:
1.האם לפצל ל4 משלוחים זה יעלה פחות מאשר לשלוח בבת אחת עם מכס?ותוך כמה זמן כל אחד יגיע?
2.הם לא יעשו לי בעיות עם הביטול?כי הם כבר משכו כסף ראיתי את זה בבנק..הם יחזירו את הכסף?
תודה מראש!
יונתן
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Lyger
^^^לצערי גיליתי את זה מאוחר מדי..
אבל עוד 2 שאלות:
1.האם לפצל ל4 משלוחים זה יעלה פחות מאשר לשלוח בבת אחת עם מכס?ותוך כמה זמן כל אחד יגיע?
2.הם לא יעשו לי בעיות עם הביטול?כי הם כבר משכו כסף ראיתי את זה בבנק..הם יחזירו את הכסף?
תודה מראש!
יונתן
1. לפצל משלוחים לחבילות שהערך שלהן לפני מחיר המשלוח הוא פחות מ50$. אלא אם בא לך לשלם גם משלוח לאתר וגם מכס למדינה. אין בעיה לבצע עשרים כאלה באותו היום והן כולן תגענה יחד בחבילות נפרדות.
2. בדרך כלל האתר הזה לא עושה בעיות אם אתה סבלני ופונה אליהם בזמן. אם החבילה עדיין לא נארזה לא אמורה להיות בעיה לבטל.
והערה חשובה - מאוד מאוד לא מומלץ לבצע קניות עם כרטיס האשראי של אבא שלך ברחבי הגלובוס. פתחו חשבון Paypal ויפה שעה אחת קודם.
-
אוקי תודה רבה לך!!
באמת חבל שלא התייעצתי קודם :(
-
אני יבואן במקצועי.
חשוב לחדד, על פי חוקי המכס אם קיבלת 2 הודעות דואר באותו היום לגבי חבילה מעוכבת מכס אתה משלם מיסוי לפי הערך המצטבר, למשל אם יש לך 2 חבילות של 40$ שעוכבו במכס וקיבלת הודעות על חבילות מעוכבות עלולים לומר לך שערכם הוא מעל 50$ ותשלם מע"מ ו-או מכס על 80$.
אני אומר עלולים כי לא תמיד אוכפים את החוק הזה.
מומלץ בכל זאת במקרים כאלה לשחרר את החבילות בשני אירועים שונים.
אלכס.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
alexk
אני יבואן במקצועי.
חשוב לחדד, על פי חוקי המכס אם קיבלת 2 הודעות דואר באותו היום לגבי חבילה מעוכבת מכס אתה משלם מיסוי לפי הערך המצטבר, למשל אם יש לך 2 חבילות של 40$ שעוכבו במכס וקיבלת הודעות על חבילות מעוכבות עלולים לומר לך שערכם הוא מעל 50$ ותשלם מע"מ ו-או מכס על 80$.
אני אומר עלולים כי לא תמיד אוכפים את החוק הזה.
מומלץ בכל זאת במקרים כאלה לשחרר את החבילות בשני אירועים שונים.
אלכס.
אבל חבילות בערך של 40$ בדרך כלל לא מתעכבות במכס, אלא אם הוזמנו בEMS או שהן בגודל שמעורר חשד ביחס למחיר שמוצהר עליהן. לא?
-
הסיני מתעלם
הסיני שינה את האטר ו אי אפשר להסיג אותו ב צ'אט לא אונה למיילים שלי ו לא אונה לטלפונים
איך דורשים את הכסף בחזרה ?:mad:
-
תגובה להודעה: הסיני מתעלם
-
לא מצחיק,עבורי אם הסיני נופל התחביב חוזר כמה שנים אחורה
-
מה נופל? איזה נופל? מה ההיסטריה?
היום יום שני, זאת אומרת שאתמול ושלשום הסינים הנוצרים ישבו בים ועישנו אצות, ואם נאבד את חוש ההומור התחביב חוזר כמה מילניה אחורה.
זה שהצ'ט כרגע לא פועל נובע מסיבות השמורות עם ההונג קונגים.
http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...es/offline.gif
-
מזל שהמשלוחה האחרון שלי יצא!!
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Tornadon
הסיני שינה את האטר ו אי אפשר להסיג אותו ב צ'אט לא אונה למיילים שלי ו לא אונה לטלפונים
איך דורשים את הכסף בחזרה ?:mad:
רשמת "הסיני מתעלם" מצד אחד ומצד שני "איך דורשים את הכסף חזרה" אחרי שתידרוש
כסף וכ'ו... אולי תבוא בטענות אם הם יתעלמו ממך.
חוץ מזה מה שאייל רשם לך נכון מאוד ואנשים לא מבינים למה לא עונים להם באותו זמן ולא
לקח די הרבה זמן..
דרך אגב תתקן שגיאות כתיב. :p
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
RoVal
רשמת "הסיני מתעלם" מצד אחד ומצד שני "איך דורשים את הכסף חזרה" אחרי שתידרוש
כסף וכ'ו... אולי תבוא בטענות אם הם יתעלמו ממך.
חוץ מזה מה שאייל רשם לך נכון מאוד ואנשים לא מבינים למה לא עונים להם באותו זמן ולא
לקח די הרבה זמן..
דרך אגב תתקן שגיאות כתיב. :p
מודה לך על תשומת לבך על הטעויות שלי אך לא ענתה לי על השאילה !
ו לגבי יום שני אז זה נמשך שבוע שלם ולא ספציפי היום!!!
תודה לעונים:
-
שלום חברים
ה"סיני" הוא בכלל לא סיני כי אם אוסטרלי העונה לשם אנטוני הנד-ANTONY HAND. שוחחתי איתו מספר פעמים בטלפון. הוא אוסטרלי שעושה עסקים בהונג-קונג. הובי קינג פעם נקראה הובי קואלה. ושמות אחרים של חנויות באיביי.
אני רכשתי ממנו מוצרים בתאריך 4.6.10 והוא טוען ששלח את החבילה שלי בתאריך 7.6.10. עד היום, 7 ימים אחרי תאריך "המשלוח" החבילה אינה מופיעה בדואר הונג קונג. שלחתי לו אימייל לפני יומיים בו שאלתי אותו מדוע הוא טוען כי הוא שולח חבילות כאשר בפועל הן נמצאות אצלו המחסן. יש לי ניסיון רב עם דואר הונג קונג. הם מפרסמים באתר שלהם את מספר החבילה מייד כאשר הם מקבלים אותה. אני רוכש המון פריטים מאתרי איביי מהונג קונג- תוך יום יומיים מהרכישה הפריטים נשלחים ארצה. רק אצל "הסיני" יש את הבלאגן של המשלוחים. הכי גרוע שהוא טוען שהוא "שלח" וזה פשוט לא נכון. רק היום קבלתי אימייל מהם שהבעיה שלי תטופל. כלומר יפנה אלי אדם כלשהו מצוות התמיכה שלהם יטפל בבעייה שלי.
אין ספק שהמחירים שלו זולים והוא קידם את התחביב שנות אור, אך השירות שלו מתחת לכול ביקורת.
לעומתו הלי דיירקט הרבה יותר טובים אך המחירים בהתאם.
יגאל.