-
זקוק להמלצה על בקר טוב למסוק TREX 500...
היום הבקר המקורי של אליין החליט לעשות לי קאט באויר... הייתי נמוך מידי ולמרות שניסיתי אוטורוטציה זה לא ממש עבד (האט קצת את הנפילה אבל לא יותר).
הנזקים: להבים, ציר ראשי, ספינדל, מערכת גגשי"ים של סרוו ומלא מלא לכלוך (שעה וחצי עבודה על הקומפרסור על מנת לנקות הכל בדגש על המיסבים ומערכת הראש).
בבדיקה לאחר הריסוקון- יש מספיק כוח בסוללה והיא די חדשה.
המנוע חדש לגמרי וזו טיסתו השניה. נשאר רק הבקר....
זה המנוע שמורכב לי על המסוק, אשמח מאוד להמלצה על בקר שיתאים לו (נראה לי שצריך 75A לפחות לא?) באזור מחיר 80$ (מחיר ריאלי בכלל?).
http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...dproduct=11181
תודה מראש למי שיסייע
שחר
-
תגובה: זקוק להמלצה על בקר טוב למסוק TREX 500...
http://helidirect.com/hobbywing-plat...sc-p-18856.hdx
אופציה טובה למחיר מטרה שלך
חברה מצוינת שלא איכזבה אותי ועוד כמה אנשים שאני מכיר.
בהצלחה
-
גורילהמקס 75 אמפר בקר מעולה.
דבר עם הובי ניטרו הוא הספק.
0545978586
-
-
אתה תשקיע 80$ על בקר אבל שם מנוע של 20$ סיני?
-
המנוע שלך לא טוב- הוא מצויין :p
והנה הבקר שתפור עליו בדיוק:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...idproduct=3727
זה אחד הבקרים הכי אמינים שקיימים, מעולם לא איכזב אותי אף בקר בסידרה הזאת, וגם לא ראיתי כשל אצל אחרים
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נולד לטוס
+1 אל תקנה בקר מהסיני עוד קצת ויש לך בקר פי 70 יותר טוב מניסיון..
-
המנוע הוחלף כי חשבתי שהבעיות היו במנוע. מסתבר שככל הנראה היו מהבקר.
המנוע הזה מקבל פידבקים די טובים מכל העולם, חשבתי על סקורפיון אבל החלטתי לוותר, גם המחיר וגם הטיפולים.
בסופו של דבר המנוע נותן מה שאני צריך- טיסה עדינה ורגועה עם קצת הקפות.
לגבי בקר- חשוב לי שיהיה אמין ולא משהו שכושל אחרי יומיים ולכן אשקיע בו יותר.
תודה על ההצעות אני אבדוק וארכוש משהו.
שחר
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Shahars
המנוע הוחלף כי חשבתי שהבעיות היו במנוע. מסתבר שככל הנראה היו מהבקר.
המנוע הזה מקבל פידבקים די טובים מכל העולם, חשבתי על סקורפיון אבל החלטתי לוותר, גם המחיר וגם הטיפולים.
בסופו של דבר המנוע נותן מה שאני צריך- טיסה עדינה ורגועה עם קצת הקפות.
לגבי בקר- חשוב לי שיהיה אמין ולא משהו שכושל אחרי יומיים ולכן אשקיע בו יותר.
תודה על ההצעות אני אבדוק וארכוש משהו.
שחר
יש לי את אותו המנוע ואני די מרוצה ממנו, הוא חזק מספיק ...
איתו יש לי את הבקר 70 אמפר של אליין, הבקר יורד חמים ולא יותר ... ומעולם לא חוויתי קאט בגללו
אני די מרוצה מהבקר של אליין.
איזה בקר היה לך ? עם ה-500 מגיע ה-60 אמפר אם אני לא טועה ... זה מה שהיה לך ?
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
SEVEN
יש לי את אותו המנוע ואני די מרוצה ממנו, הוא חזק מספיק ...
איתו יש לי את הבקר 70 אמפר של אליין, הבקר יורד חמים ולא יותר ... ומעולם לא חוויתי קאט בגללו
אני די מרוצה מהבקר של אליין.
איזה בקר היה לך ? עם ה-500 מגיע ה-60 אמפר אם אני לא טועה ... זה מה שהיה לך ?
כן בדיוק, אני עוד לא יודע אם הבקר היה "עייף" והתקרב לסוף ימיו או שפשוט הוא לא מספיק למנוע הזה.
פשוט דפק לי קאט :-( מזל שהייתי נמוך והצלחתי להאט...
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Shahars
כן בדיוק, אני עוד לא יודע אם הבקר היה "עייף" והתקרב לסוף ימיו או שפשוט הוא לא מספיק למנוע הזה.
פשוט דפק לי קאט :-( מזל שהייתי נמוך והצלחתי להאט...
על פי זמני הסוללה שאני מקבל איתו הייתי אומר שחסכן הוא לא ... אבל אין לי מדידה מדויקת של צריכת הזרם, מה גם שהוא יורד די חם.
הבקר לעומת זאת, לא במקום הכי מאוורר, והוא יורד חמים בלבד.
ל-70 יש גוף קירור די טוב כנראה.
כשאני עמדתי בפני דילמת הבקר, שקלתי גם את זה:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...idProduct=9328
אבל אז הוא לא היה במלאי אז הלכתי על האליין ... וראה איזה פלא! גם היום הוא לא במלאי.
האליין 70 עולה קצת יותר ממנו, ממש זניח.
-
אליין מיצרים זבל של בקרים לא חושב שהם שווים את הסכום שדורשים עליהם .
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נולד לטוס
זה עניין של השקפה... הבקר האחרון שלי החזיק שנתיים וחצי ועשה יופי את העבודה.
אבל מה שנכון זה שבמחיר כזה כבר כדאי להוסיף כמה זוזים ולרכוש משהו טוב באמת.
שחר
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נולד לטוס
נסחפת קצת ... מה כל כך "זבלי" בהם ?
לא חוכמה להשוות בקר של אליין לבקר עילית שמספק מגוון רב יותר של תכונות שלוא דווקא נחוצות ל-90% מהמטיסים כאן.
אני דווקא מאוד מרוצה, יש לבקר Soft start מצויין, הוא לא מתחמם ... לא צריך יותר מזה :)
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
SEVEN
נסחפת קצת ... מה כל כך "זבלי" בהם ?
לא חוכמה להשוות בקר של אליין לבקר עילית שמספק מגוון רב יותר של תכונות שלוא דווקא נחוצות ל-90% מהמטיסים כאן.
אני דווקא מאוד מרוצה, יש לבקר Soft start מצויין, הוא לא מתחמם ... לא צריך יותר מזה :)
הוא לא נסחף בכלל
הבקר של אליין מצויין, כמו כל הסחורה שלהם, עד שהוא בועט
הבקר האדום של טורנג'י עושה עבודה יותר טובה מרוב הבקרים שהוזכרו כאן, ולא פחות טוב מהכי יקרים ונותן את התמורה הכי טובה לכסף
-
חבריקו פותח השרשור תקרא היטב:
הבקר שעודד כתב לך הוא ליגה עולמית! לי יש הגרסה 60A שלו על ה PRO 450 שלי.
צבר שעות רבות של טיסה עוצמתית ביותר. אני מטיס סוללה אחרי סוללה ככה 14 סוללות.
אפס מנוחה בין הסוללות. כייף לא נורמלי אפס תקלות לאורך זמן רב.
זה סוס עבודה. אל תזרוק עוד כסף כי תקבל לא תקבל יותר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
wind556
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Yoav Lahav
חבריקו פותח השרשור תקרא היטב:
הבקר שעודד כתב לך הוא ליגה עולמית! לי יש הגרסה 60A שלו על ה PRO 450 שלי.
צבר שעות רבות של טיסה עוצמתית ביותר. אני מטיס סוללה אחרי סוללה ככה 14 סוללות.
אפס מנוחה בין הסוללות. כייף לא נורמלי אפס תקלות לאורך זמן רב.
זה סוס עבודה. אל תזרוק עוד כסף כי תקבל לא תקבל יותר.
+1 גם לי שי את ה 60A והוא לא סתם סוס עבודה הוא חייהה
-
אם אתה מוכן להשקיע כבר סכום ראוי של 80$, הבקר של קסטל זה המרצדס של הבקרים בשבילך! בשביל עוד 20$ אתה מקבל איכות, אמינות וטכנולוגיה (made in USA)!
לא שהבקרים של הסיני לא ראויים.. אבל אם כבר אז כבר!
רק תזכור שהבקר של קסטל דורש חיבור למחשב ובהתחלה רצוי שמישהו ידריך אותך איך לתכנת אותו, או שיש המון סרטונים ברשת שמסבירים טוב מאד איך עובדים איתו.
-
כמה שטויות בשירשור אחד, זה מדהים.
הבקרים של הסיני לא שוים את הכסף שלהם כשמגיעים למסוקים גדולים, מי שלוקח את הסיכון, בסוף משלם על זה, גם אני ניסיתי לקחת את הסיכון לפני כחודש עם 2 בקרים על מסוק 500 שאחרי 5 דקות פשוט התפוצצו...אחד אחרי השני.
"הבקרים של אליין עובדים טוב עד שהם בועטים"? - אם אני אכתוב בעדינות - אמירה קצת לא מתאימה. אני ראיתי כבר בקרים של קונטרוניק ושל קסטל שגם בועטים, אז מה, הם גם זבל?
המלצה שלי, כמו שכבר כתבו פה - בקר קסטל ICE75.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
wonderd
כמה שטויות בשירשור אחד, זה מדהים.
הבקרים של הסיני לא שוים את הכסף שלהם כשמגיעים למסוקים גדולים, מי שלוקח את הסיכון, בסוף משלם על זה, גם אני ניסיתי לקחת את הסיכון לפני כחודש עם 2 בקרים על מסוק 500 שאחרי 5 דקות פשוט התפוצצו...אחד אחרי השני.
"הבקרים של אליין עובדים טוב עד שהם בועטים"? - אם אני אכתוב בעדינות - אמירה קצת לא מתאימה. אני ראיתי כבר בקרים של קונטרוניק ושל קסטל שגם בועטים, אז מה, הם גם זבל?
המלצה שלי, כמו שכבר כתבו פה - בקר קסטל ICE75.
אלעד ידידי היקר
כל מכשיר בעולם יכול להתקלקל, מה שקובע בשורה התחתונה זו הסטטיסטיקה
אני וגם חברים רבים משתמשים בסידרת הבקרים PLUSH ן SANTRY
מעולם לא התקלקל בקר כזה, לא אצלי ולא אצל אף אחד שאני מכיר.
ׁ(כשבחרתי בקר לדאון הגדול שלי, הכסף לא היה גורם שם, הדאון הזה יותר יקר מהמסוק החדש שלך...ובחרתי בPLASH)
דבר שאינני יכול לאמר על בקרים אחרים, שכמותית הם פחות נוכחים בשוק, ולעומת זאת כן נתקלים בתקלות
ואני לא מדבר על בקרים סיניים אחרים, אלא רק על השניים האלו (שזה אותו בקר רק עם BEC שונה)
לגבי סינים אחרים, אני מסכים איתך
-
לי פשוט היה נמאס לחשוש ולהטיס במחשבה מה קורה עם האלקטרוניקה ולכן שדרגתי .
אישית לי יש ניסיון גרוע עם האלקטרוניקה של אלין נשרפו לי גם הבקר 60 המפורסם שלהם וגם המנוע 500L במקרים שונים. היום יש לי סקורפיון 1600 ice 75 וההרגשה כמו ההטסה החלקה מדהימה ואני לא מטיס גדול רק התחלתי ב3d כמו להפוך וקצת טיקטוקים (לפחות מנסה) .ההרגשה כאשר אתה מתקין את הבקר הזה שיש משהו מקצועי על המסוק ולכן כל אחד והשקפתו לי זה חשוב בשביל השקט הנפשי ומאפשר לי להתקדם בהטסה בשקט .
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נולד לטוס
+1
אני מטיס עם גרסת ה ICE LITE 75
מנוע סקורפיון
ב EBAY תמצא מחירים יותר טובים מHELIDIRECT
http://shop.ebay.com/i.html?_from=R4...All-Categories
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
hagpel
מה ההבדל בין גרסת הלייט לגרסה ה"רגילה"?
תודה
שחר
-
הלייט ללא bec אם אני לא טועה והוא בתוך היט שרינק ולא גוף קירור כמו בice
-
ללייט יש BEC וכן הוא בתוך היט שרינק וללא גוף קירור
על מסוק הוא מותקן בחוץ ומקבל אוורור חופשי ולא צריך גוף קירור,
שלי יורד קר מטיסות (לא חם...)
-
קח בחשבון שחלק גדול משריפת הבקרים
נובע מבעיה במנוע עצמו.
גם מנוע שנראה על פניו תקין עלול לגרום
מדי פעם לקצר שמביא לשריפת הבקר המחובר אליו ,מאחר ומדובר באוסף סלילים
מבודדים קשה לאתר בעיה בתוך המנוע עצמו-אם אתה רוצה להיות שקט ב-100%
תחליף למנוע עם שם מוכר ומוכח.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
hagpel
ללייט יש BEC וכן הוא בתוך היט שרינק וללא גוף קירור
על מסוק הוא מותקן בחוץ ומקבל אוורור חופשי ולא צריך גוף קירור,
שלי יורד קר מטיסות (לא חם...)
מוזר לי קצת שגרסת הלייט (לפי ההגיון שלי אמורה להיות זולה יותר) עולה באופן זהה או יקר יותר מהגרסה ה"רגילה".
האם זה באמת לא משנה איזו משתי הגרסאות אני לוקח??? משהו פה מוזר לי.. אני לא מפספס כלום בקשר לתכונה שלאחד יש ולשני אין (משהו שאני בתור מטיס רגוע זקוק לו בכל אופן?).
מישהו מכיר חנות שהבקר הזה נמצא במלאי? המסוק שלי דורש הטסה במיידי...
תודה לכל מי שסייע וענה :-)
שחר
-
נכון מאוד לי נשרפו שני בקרים בגלל זה
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Shahars
מוזר לי קצת שגרסת הלייט (לפי ההגיון שלי אמורה להיות זולה יותר) עולה באופן זהה או יקר יותר מהגרסה ה"רגילה".
האם זה באמת לא משנה איזו משתי הגרסאות אני לוקח??? משהו פה מוזר לי.. אני לא מפספס כלום בקשר לתכונה שלאחד יש ולשני אין (משהו שאני בתור מטיס רגוע זקוק לו בכל אופן?).
מישהו מכיר חנות שהבקר הזה נמצא במלאי? המסוק שלי דורש הטסה במיידי...
תודה לכל מי שסייע וענה :-)
שחר
באתר של CASTLE CREATION כתוב ככה:
The Ice comes in two versions, standard version which is optimized for demanding RC heli and sport aircraft applications and a Lite version packaged in heat shrink for users with tight fuselages.
את הבקר שלי קניתי פה בארץ יד שניה בלחץ לעלות לאויר,
לפי הכתוב למעלה, למסוק (שכנראה דורש יותר מהבקר) מומלץ הגרסה הסטנדארטית עם הגוף חימום...
-
עודד, קבל עדות בגוף ראשון - בקר 40A sentry החליט לשבות לי על הקופט הראשון שהיה לי והחולף בבקר 60A plush, בקר 60 plush אחר על מסוק 500 נפח את נשמתו אחרי בערך 20 טיסות כמה שניות אחרי העלייה לריחוף.
לגבי הבקר של אליין, נכון, הוא לפעמים בועט אבל אני יכול להבטיח לכם שאצלי הוא עבד על הטירקס 500 עם המנוע המקורי ואח"כ עם מנוע סקורפיון 1400KV מפלצת, אח"כ המסוק נמכר ועד היום הבקר מתפקד מצוין (אני מכיר את בעל המסוק, הוא מגיע לפעמים להטיס איתי).
אני מציע לאנשים שיתחילו להבין עם מה הם מתעסקים, יוודאו 1000 פעמים שהם יודעים לתכנת את הבקר נכון ולהתאים את המנוע והפיניון. אח"כ צריכים לגעת להתאים את הפיטצ' ואת הסל"ד.
אם מתעסקים בזה אנשים שלא מבינים, אז באמת כדאי להם לקחת בקר סיני, הם יותר עמידים למשחקים לא מקצועיים.
-
אני ממליץ לך להשקיע בבקר טוב (ולא, Castle עם הגברנרים שלהם והESC-ים הנשרפים בשרשרת שלהם זה לא נחשב "בקר טוב"). גברנר שעובד כמו שצריך אתה תרגיש ישר - זה עולם אחר לעומת עבודה עם גרף מצערת.
יש כרגע שתי אופציות בשוק, אחת זה ה Kontronik Koby 70 שעולה בערך 150 יורו והשניה זה YGE-80 שהוא בקר נהדר לכל הדעות ועולה סביב 110 יורו.
YGE: http://www.freakware.de/shop/artikel..._artikel=23614
KONTRONIK: http://www.freakware.de/shop/artikel..._artikel=32223
שניהם מצויינים. המחירים באתר כולל מע"מ גרמני שאתה לא משלם, אז תוריד בערך 20 אחוז מהמחיר.
הבקר של הוביווינג צריך להיות טוב אבל הייתי משלם את האקסטרה בשביל אחד הבקרים הגרמניים. בPLUSH לא הייתי נוגע למסוקים - יש לי אחד כזה על טיסן של היפריון אבל למסוק הוא לא מתאים בגלל ענייני גברנר והעדר כמעט מוחלט של slow start - זה פשוט מסוכן.
-
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
flyinglizard
אני ממליץ לך להשקיע בבקר טוב (ולא, Castle עם הגברנרים שלהם והESC-ים הנשרפים בשרשרת שלהם זה לא נחשב "בקר טוב"). גברנר שעובד כמו שצריך אתה תרגיש ישר - זה עולם אחר לעומת עבודה עם גרף מצערת.
יש כרגע שתי אופציות בשוק, אחת זה ה Kontronik Koby 70 שעולה בערך 150 יורו והשניה זה YGE-80 שהוא בקר נהדר לכל הדעות ועולה סביב 110 יורו.
YGE:
http://www.freakware.de/shop/artikel..._artikel=23614
KONTRONIK:
http://www.freakware.de/shop/artikel..._artikel=32223
שניהם מצויינים. המחירים באתר כולל מע"מ גרמני שאתה לא משלם, אז תוריד בערך 20 אחוז מהמחיר.
הבקר של הוביווינג צריך להיות טוב אבל הייתי משלם את האקסטרה בשביל אחד הבקרים הגרמניים. בPLUSH לא הייתי נוגע למסוקים - יש לי אחד כזה על טיסן של היפריון אבל למסוק הוא לא מתאים בגלל ענייני גברנר והעדר כמעט מוחלט של slow start - זה פשוט מסוכן.
כבר חשבתי שמצאתי תשובה אחת שתהיה מוסכמת על כולם :cool: כנראה שלא...
קודם כל תודה לכולם!!
אני לא חושב שאני צריך משהו גרמני (בטח לא משהו שמספק חשמל) במחירים כאלה.
סגנון ההטסה שלי הוא סופר רגוע לא 3D ולא נעליים, קצת הקפות, למעלה למטה וזהו- זה אולי יראה מוזר להרבה מטיסים פה אבל מזה אני נהנה...
אולי זו הסיבה שהבקר של אליין החזיק לי עד עכשיו.
אני חושב שאני אנסה למצוא לי קאסטל 75 גרסה רגילה ולא לייט (הבעיה היא שאני לא מוצא שום חנות שהוא נמצא במלאי..)
אם מישהו מצא חנות שהבקר במלאי (רצוי חנות מוכרת או שהוא מכיר מנסיון אישי) אני אודה לו מאוד!!
אגב אם מישהו יוכל אח"כ להסביר לי כיצד אני מתכנת אותם זה יהיה מעולה....
שחר
-
רועי אתה לא צריך להגזים..הבקרים של קסטל מצויינים, בסידרה של ה 120 יש הרבה תקלות אבל בכל השאר אין שום בעיה והם עובדים מצוין! אני לא חושב ששווה למישהו להשקיע סכום כזה בקונטרוניק או YGE, זה כמו להמליץ לקנות סוללת היפריון - טוב אבל יקר מדי.
שחר, יש לך PAYPAL? אם כן יש בקר חדש למכירה במחיר טוב, לא שלי אבל אני מוכן לתווך ללא דמי תיווך...
חוץמזה, מי שם גוברנר על טירקס 500?
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Shahars
כבר חשבתי שמצאתי תשובה אחת שתהיה מוסכמת על כולם :cool: כנראה שלא...
קודם כל תודה לכולם!!
אני לא חושב שאני צריך משהו גרמני (בטח לא משהו שמספק חשמל) במחירים כאלה.
סגנון ההטסה שלי הוא סופר רגוע לא 3D ולא נעליים, קצת הקפות, למעלה למטה וזהו- זה אולי יראה מוזר להרבה מטיסים פה אבל מזה אני נהנה...
אולי זו הסיבה שהבקר של אליין החזיק לי עד עכשיו.
אני חושב שאני אנסה למצוא לי קאסטל 75 גרסה רגילה ולא לייט (הבעיה היא שאני לא מוצא שום חנות שהוא נמצא במלאי..)
אם מישהו מצא חנות שהבקר במלאי (רצוי חנות מוכרת או שהוא מכיר מנסיון אישי) אני אודה לו מאוד!!
אגב אם מישהו יוכל אח"כ להסביר לי כיצד אני מתכנת אותם זה יהיה מעולה....
שחר
הי שחר
הנה כמה לינקים למחירים טובים ב EBAY
http://cgi.ebay.com/Brand-New-Castle...item43a909bcba
http://cgi.ebay.com/Castle-Creations...item5adeb17aeb
יש לי את ה USB LINK שאיתו תוכל לתכנת את הבקרת,
תוכל להשאיל אותו אם תרצה (אני מהוד השרון)
אם אתה רוצה לקנות אחד:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...84.m1439.l2649
תוכל כך להוריד לוג של פעילות הבקר וללמוד קצת (ואולי לשפר) איך אתה שולט על המנוע
חגי
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
wonderd
עודד, קבל עדות בגוף ראשון - בקר 40A sentry החליט לשבות לי על הקופט הראשון שהיה לי והחולף בבקר 60A plush, בקר 60 plush אחר על מסוק 500 נפח את נשמתו אחרי בערך 20 טיסות כמה שניות אחרי העלייה לריחוף.
לגבי הבקר של אליין, נכון, הוא לפעמים בועט אבל אני יכול להבטיח לכם שאצלי הוא עבד על הטירקס 500 עם המנוע המקורי ואח"כ עם מנוע סקורפיון 1400KV מפלצת, אח"כ המסוק נמכר ועד היום הבקר מתפקד מצוין (אני מכיר את בעל המסוק, הוא מגיע לפעמים להטיס איתי).
אני מציע לאנשים שיתחילו להבין עם מה הם מתעסקים, יוודאו 1000 פעמים שהם יודעים לתכנת את הבקר נכון ולהתאים את המנוע והפיניון. אח"כ צריכים לגעת להתאים את הפיטצ' ואת הסל"ד.
אם מתעסקים בזה אנשים שלא מבינים, אז באמת כדאי להם לקחת בקר סיני, הם יותר עמידים למשחקים לא מקצועיים.
אלעד, אין מכשיר בעולם שלא יכול להתקלקל
אצלי ואצל אין סוף אנשים בקרי הPLASH עובדים שנים בלי שום תקלה , ובהתחשב במחיר הזול שלהם זו ממש קנייה מושלמת.
נשרף לך בקר אחד על ה450, אז מה? יכול להיות שהמערכת שלך צרכה יותר מדי אמפר, או שבאמת נפלת על אחד תקול. כמו כן על מסוק 500 לא מומלץ לשים בקר 60A,אם היית שם 80A מראש הוא היה מתפקד עד היום.
במושגי עלות מול תועלת הוא אחד הרכישות הטובות ביותר
-
עודד, לא ברור לי איך אתה ממליץ על הPLUSH בהתחשב בזה שאין להם slow start כמעט בכלל. אתה לא חושב שזה מסוכן?
-
עודד, אמרת שלא נשרף אף בקר כזה, נתתי לך דוגמה לשניים...
לגבי בקר 60A, כמו שכתבתי ה 60A המקורי של אליין עובד כבר קרוב לשנתיים בלי כל בעיה, גם לאחר שידרוג למנוע מפלצתי ל 500. אין שום צורך מבחינת צריכת הזרם לעלות מעבר לכך. אם מישהו יוכיח לי אחרת מבחינת מדידת הצריכה בפועל, אולי אני אשנה את דעתי..
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
flyinglizard
עודד, לא ברור לי איך אתה ממליץ על הPLUSH בהתחשב בזה שאין להם slow start כמעט בכלל. אתה לא חושב שזה מסוכן?
שאלה ... כשאתם אומרים plush אתם מתכוונים למשל לכזה כי אם כן, אז יש בהחלט סופט סטארט.יש אפילו 3 רמות של התחלה, מהיר, איטי ואיטי מאד. יש גם גוברנור שאני לא בדיוק הבנתי איך הוא עוזר .... אני משתמש בזה על המסוק שלי. אחרי שאחד דומה 60A היה כבד ומיותר לי ואחרי שמיסטרי 50A הורד ממנו כשחשבתי שיש בו תקלה ...
אני גם חסיד גדול של הפלאש האדומים האלו.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
wonderd
עודד, אמרת שלא נשרף אף בקר כזה, נתתי לך דוגמה לשניים...
לגבי בקר 60A, כמו שכתבתי ה 60A המקורי של אליין עובד כבר קרוב לשנתיים בלי כל בעיה, גם לאחר שידרוג למנוע מפלצתי ל 500. אין שום צורך מבחינת צריכת הזרם לעלות מעבר לכך. אם מישהו יוכיח לי אחרת מבחינת מדידת הצריכה בפועל, אולי אני אשנה את דעתי..
תפנה לאלעד דב הוא מטיס 500 ומגיע גם ל65 לפי הלוגר בice 75 ומה רע במקדם ביטחון ?