אהלן..
טוב אז פעם ראשונה שאני כותב הודעה מהסוג הזה על מה עשיתי ואיך שיפצתי.. כנראה הזמן הפנוי שיש לי לאחרונה עושה את שלו
אז מדובר בHoney Bee King 2 - זה שבא עם מנוע מברשות ובקר שנשרף מהר מאוד... דבר ראשון היה להיפטר משני אלה ולעבור למנוע בראשלס ובקר 30 אמפר...
כעת לקחתי על עצמי פרוייקט קטן - שידרוג המסוק לאלקטרוניקה איכותית ביותר!
הרבה יחשבו שחבל להשקיע בפלטפורמה של הקינג אבל מה לעשות, אני פשוט אהבתי את המראה שלו מהתחלה ולכן קניתי אחד, גם הגודל של המסוק הוא לא קטן מידי ולא גדול מידי בשבילי...
אז האלקטרוניקה הוחלפה לגמרי:
3 סרבואים היטק hs65mg
סרבו זנב ds3500
ג'ירו ספרטן
רדיו פוטאבה 7c
bec חיצוני 3A
נוספו גם חלקים לשדרוג:
מחזק שילדה - זו חתיכת המתכת שהמנוע מותקן עליה כעת.
מגש לסוללה - מוסיף המון למראה ומפנה הרבה מקום מוגן לאלקטרוניקה - כמו הג'ירו למשל שעדיין לא מותקן... אני עוד מתלבט איפה להתקין אותו, במקום הרגיל - ליד הבום, או מתחת לגלגל השיניים הראשי - בסוף אני אראה איך זה מסתדר עם מרכז הכובד..
כמו כן לשם התקנת "מחזק השילדה" יש לשייף חלק מהמסגרת של המסוק
כדי שיהיה אפשר לשים סוללת 1500mah על המגש יש לגרום לחופה לשבת קצת יותר קדימה - הארכתי את החופה במקצת - אני חושב שניתן לראות בתמונות...
כרגע אני מחכה לתושבת לds3500 ולסוללות שהזמנתי מהסיני ואז ניתן יהיה להטיס את המסוק!!
מעניין מאוד לראות איך הוא יטוס לעומת הני בי ללא כל השידרוגים, אני מאמין שיהיה יותר קל לאמוד על טיב המסוק (אני מתכוון רק לקיט עצמו) לאחר כל השידרוגים הללו כי האלקטרוניקה מצויינת.