שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 49

נושא: Honey Bee King 2 - סקירת שיפוץ!

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    4
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: Honey Bee King 2 - סקירת שיפוץ!

אני לא נוהג להכנס לויכוחים האלה, והם הסיבה שהפסקתי לכתוב בפורום, אבל חלאס...עודד
    יכולת לסים את הפוסט שלך בצורה מכובדת בפרסום דעתך כי המוצר המקורי לא מוצלח לדעתך, ולאחל בהצלחה לבחור!
    אתה לא חייב לעקוץ כל אחד שלא בחר בדרך שאתה מגדיר כנכונה. מי שחסר ניסיון, ישאל מה לקנות ואיך לעשות - אז..אתה מוזמן לפרסם את דעתך בנושא, איזה מסוק מוצלח יותר / פחות, לא שאלו את זה בפוסט בכלל...
    ולך ROIA , למרות שההכרות שלי עם המסוק הזה לא כ"כ מוצלחת, אני בטוח שיטוס טוב יותר עם האלקטרוניקה ששמת עליו. וכשתרצה, תמיד תוכל להעביר אותה למסוק מתקדם יותר.
    המון בהצלחה! אני בטוח שתרגיש שיפור משמעותי מחלקי ה- STOCK.
    שבוע טוב.
    יוסי

תודה!
    56
    הודה 761 פעמים ב 594 הודעות
    הוזכר
    2 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי Death_Keeper צפיה בהודעה
    אני לא נוהג להכנס לויכוחים האלה, והם הסיבה שהפסקתי לכתוב בפורום, אבל חלאס...עודד
    יכולת לסים את הפוסט שלך בצורה מכובדת בפרסום דעתך כי המוצר המקורי לא מוצלח לדעתך, ולאחל בהצלחה לבחור!
    אתה לא חייב לעקוץ כל אחד שלא בחר בדרך שאתה מגדיר כנכונה. מי שחסר ניסיון, ישאל מה לקנות ואיך לעשות - אז..אתה מוזמן לפרסם את דעתך בנושא, איזה מסוק מוצלח יותר / פחות, לא שאלו את זה בפוסט בכלל...
    ולך ROIA , למרות שההכרות שלי עם המסוק הזה לא כ"כ מוצלחת, אני בטוח שיטוס טוב יותר עם האלקטרוניקה ששמת עליו. וכשתרצה, תמיד תוכל להעביר אותה למסוק מתקדם יותר.
    המון בהצלחה! אני בטוח שתרגיש שיפור משמעותי מחלקי ה- STOCK.
    שבוע טוב.
    יוסי

אין כאן שום עקיצה, שום דבר לא מכובד ולא מכבד,רק מקצועי נטו,ולא שום דבר אישי נגד הבחור, נהפוך הוא, זה דיון לגופו של עניין ולא לגופו של אדם, דבר שאתה למשל לא הקפדת עליו.
    וגם אם הפרוייקט הזה שגוי לדעתי (המקצועית ולא האישית) אין כאן אפילו טיפת נימת זילזול בבחור.
    אלו בדיוק המילים שהייתי אומר לו לו היה שואל אותי פנים אל פנים. לא אומר בפורום דבר אחר רק כדי למצוא חן בעיני אנשים שונים
    בניית טיסנים והדרכת בנייה והטסה הטסה למתחילים בכל גיל.
    יעוץ טלפוני חינם
    ריכוז מידע. כאן תמצא תשובות להמון שאלות:
    http://www.efly.co.il/forums/showthr...%E9-%F2%E5%E3%
    עודד- 0525-454380 (לא לשלוח SMS, עונה רק לשיחות )
    https://www.facebook.com/profile.php?id=100007080663110

תודה!
    0
    הודה 3 פעמים ב 3 הודעות
    הוזכר
    1 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

הפוסט שלי מצית להבות
    חבר'ה זה התחביב ולא כל דבר צריך להיות משיקול כלכלי הרי כולנו פה מוציאים כסף כדי להנות.. אם בא לי להוציא עוד קצת כסף על ניסוי\פרוייקט שאני נהנה ממנו אז למה לא..
    את הקינג קניתי לפני שנה כמעט ומאז לא יצא לי לגעת בו כמעט עקב שהות ממושכת בחו"ל וחוסר בזמן פנוי... כשהייתי בחו"ל היה לי את חיידק הקניות חח ואולי קניתי קצת יותר מידי אבל במידה ולא אהיה מרוצה מהקינג למרות הכל אני אוכל להחליף לפלטפורמה של מסוק 450 הרי רוב האלקטרוניקה תתאים...
    פשוט לאחר שקניתי את המסוק לפני שנה, שמעתי עליו ביקורות רעות ורציתי לבדוק מה באמת שווה המסוק אז עכשיו יהיה יותר קל לאמוד על טיב הפלטפורמה של הקינג (על האלקטרוניקה שבאה עם הקיט אני כבר יודע שזרקתי כסף לפח - אולי חוץ מהשלט והמקלט שישמשו אותי בעתיד..)

אני מאמין שאהיה מרוצה.. אחרי הכל המסוק יספק את הסחורה שאני מעוניין בה - טיסת ספורט... (לא 3d) ושוב, אני אוהב את הלוק של הקינג וזה שהוא לא קטן מידי (כמו מסוקי 250) ולא קצת גדול (450)

אני אעלה תמונות סופיות כשתגיעה התושבת של הסרבו זנב... ( כבר נקנה ובדרך אלי)

תודה!
    2
    הודה 6 פעמים ב 6 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי RoiA צפיה בהודעה
    הפוסט שלי מצית להבות
    חבר'ה זה התחביב ולא כל דבר צריך להיות משיקול כלכלי הרי כולנו פה מוציאים כסף כדי להנות.. אם בא לי להוציא עוד קצת כסף על ניסוי\פרוייקט שאני נהנה ממנו אז למה לא..
    את הקינג קניתי לפני שנה כמעט ומאז לא יצא לי לגעת בו כמעט עקב שהות ממושכת בחו"ל וחוסר בזמן פנוי... כשהייתי בחו"ל היה לי את חיידק הקניות חח ואולי קניתי קצת יותר מידי אבל במידה ולא אהיה מרוצה מהקינג למרות הכל אני אוכל להחליף לפלטפורמה של מסוק 450 הרי רוב האלקטרוניקה תתאים...
    פשוט לאחר שקניתי את המסוק לפני שנה, שמעתי עליו ביקורות רעות ורציתי לבדוק מה באמת שווה המסוק אז עכשיו יהיה יותר קל לאמוד על טיב הפלטפורמה של הקינג (על האלקטרוניקה שבאה עם הקיט אני כבר יודע שזרקתי כסף לפח - אולי חוץ מהשלט והמקלט שישמשו אותי בעתיד..)

אני מאמין שאהיה מרוצה.. אחרי הכל המסוק יספק את הסחורה שאני מעוניין בה - טיסת ספורט... (לא 3d) ושוב, אני אוהב את הלוק של הקינג וזה שהוא לא קטן מידי (כמו מסוקי 250) ולא קצת גדול (450)

אני אעלה תמונות סופיות כשתגיעה התושבת של הסרבו זנב... ( כבר נקנה ובדרך אלי)
    כל הכבוד, הרי חלק גדול מן הנאה בתחביב זה ההתעסקות והניסוי.
    אותי אישית יהיה מאוד מעניין לראות את התוצאה הסופית.

עודד,
    כל דעה פה היא אישית ולא מקצועית מכיוון שלדעתי אף אחד מאיתנו איננו "מקצועי" (ככל הידוע לי אף אחד פה בפורום לא עובד כמהנדס ב ALIGN/ESKY/COPTERX או כל יצרן אחר) וכל הדעות פה מתבססות על התרשמות או ניסיון אישי ולכן כמו שאמרו לפני נכון היה להביע דעה ולברך את הבחור הסקרן בהצלחה.

ד"א, למרות הכל גם אני נפלתי ברשת וקיט של CopterX V2 עושה את דרכו אלי בימים אלה
    רועי

תודה!
    56
    הודה 761 פעמים ב 594 הודעות
    הוזכר
    2 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי Roi צפיה בהודעה
    כל הכבוד, הרי חלק גדול מן הנאה בתחביב זה ההתעסקות והניסוי.
    אותי אישית יהיה מאוד מעניין לראות את התוצאה הסופית.

עודד,
    כל דעה פה היא אישית ולא מקצועית מכיוון שלדעתי אף אחד מאיתנו איננו "מקצועי" (ככל הידוע לי אף אחד פה בפורום לא עובד כמהנדס ב ALIGN/ESKY/COPTERX או כל יצרן אחר) וכל הדעות פה מתבססות על התרשמות או ניסיון אישי ולכן כמו שאמרו לפני נכון היה להביע דעה ולברך את הבחור הסקרן בהצלחה.

ד"א, למרות הכל גם אני נפלתי ברשת וקיט של CopterX V2 עושה את דרכו אלי בימים אלה

איש יקר, במונח "דעה מקצועית" לא מסתתרת הכרזת מומחיות, אלא התייחסות לנושא מנקודת מבט טכנולוגית , כלכלית, וכו'
    במונח "אישית" מסתתרת התייחסות לאדם שמבצע פעולה זו או אחרת, זאת אומרת משבחים את חכמתו או או לועגים לטיפשותו.
    בשביל לעשות אבחנה כזאת לא צריך להיות מהנדס ב ALIGN .
    והפרוייקט שהבחור מבצע כאן לוקה בחסר בתחום הטכנולוגי, זה כמו לקחת מיכלולים של פרארי ולשים על סוסיתא. זה קוריוז ולא משימה טכנולוגית, וכל עוד ההתייחסות היא כזאת אז זה משעשע ומסקרן, אבל אם ההתייחסות מעידה על המלצה מהסוג הזה, היא מטעה חלק מהקוראים
    בניית טיסנים והדרכת בנייה והטסה הטסה למתחילים בכל גיל.
    יעוץ טלפוני חינם
    ריכוז מידע. כאן תמצא תשובות להמון שאלות:
    http://www.efly.co.il/forums/showthr...%E9-%F2%E5%E3%
    עודד- 0525-454380 (לא לשלוח SMS, עונה רק לשיחות )
    https://www.facebook.com/profile.php?id=100007080663110

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •