יופי, טוב לשמוע שנהנת זה באמת עושה טוב..
אני חייב לתת לך "נקודת זכות" על כך שבכול זאת הלכת, ההיגיון וגם חלק והאנשים אומרים אל תטיס!
וזה נכון- זה באמת מה שהיית "צריך לעשות" ובכול זאת החלטת ללכת להטיס, אז למה זה לזכותך?
סיפור קצר-
כשהתחלתי להטיס (במילניום הקודם) הייתי די בררן לגבי האם להטיס שיש רוח? ואם הייתי קצת רוח שעלולה לשבש לי את הטיסה אז ויתרתי.. בדיעבד אני חושב שעשיתי טעות, אמנם לא היה סימולטור אז להתאמן אבל פיתחתי תלות מסויימת במדריך שלי או סתם במטיסים במנחת שהטסתי..עד שיום אחד אם רוח אמרתי לעצמי: יאללה לעזעזל יהיה מה שיהיה! באותו יום העזתי לעשות כול תרגיל, טיסות הפוכות ונמוכות במחשבה שאני מטיס עד שהטיסן מתרסק טוטלוס, למה אני מספר לך את זה? הכול השתנה מאז, כבר לא הייתי צריך אף אחד, לא מפחד מרוח או נחיתות בקאט מנוע, והאמת מאותו רגע החלום הזה שיהיה לי טיסן ואני אטיס אותו לבד אלא רק צריך לעבור את שלב הלימוד -הפך להנה, כול החששות השתחררו, הכול כבר קטן עלי- שברתי מחסום פסיכולוגי שיש לכול כך הרבה מטיסים מתחילים.
לסיכום, לפעמים צריך להעיז, תאמין לי שקפצת היום כיתה, שום סימולטר לא יכול ללמד אותך איך להתמודד לבד בקאט עם רוח או כול מצב "חרום" אחר, אני כול הזמן אומר למטיסים חדשים כישרוניים ככול שהיו: המורה הטוב ביותר הוא מד הקילומטרז'- אין לו תחליף.
יאללה- תמשיך להטיס ולהנות