טוב אחרוג ממנהגי ואספר על מוצר שקניתי
לפני חודש וחצי בערך הזמנתי את כני הנחיתה האלה בתמונה ל500... הבחור ממנו הזמנתי הוא בעלי האתר www.rc-carbon.com. לאחר ההזמנה חכיתי שבוע וחצי עד שהיא נשלחה (הגיעה אלי לאחר שבועיים בערך) והחלתי לחשוב שאולי מדובר באתר לא אמין...(כמו כן לא פורסם טלפון ליצירת קשר עימם אלא רק אימייל) לאחר התכתבות עם סרג'י (בעל האתר וכנראה העובד היחיד) נאמר לי שהחבילה תשלח אלי למחרת מה שלא קרה *** ושוב חיכיתי כמה ימים (הבחור אמר לי שהוא חולה...)
מה גם שסרג'י לא טרח לעדכן את מצב החבילה והתשולם בחשבון שלי באתר שלו... דבר שהתרגלתי אליו כסטנדרט מהזמנות באתרים אחרים אז זו הייתה הנקודה בה התחלתי לחשודאבללל! לבסוף החבילה יצאה לדרך ונשלח גם פיצוי נחמד (ה"מחזיקים" של סרבו הזנב לבום שאתם רואים בתמונות).
אז הסיבה העיקרית ששיתפתי היא שלבסוף יצאתי מרוצה והבנתי שכנראה האתר הזה הוא עסק קטן מאוד שאולי בתחילת דרכו ולכן שווה לתת לו קצת במה פה - אם הוא יצליח עם העסק לנו יתווספו שידרוגים יפים שנוכל לרכושבאתר יש מוצרים יחודיים כדוגמת שני המוצרים שקיבלתי בייצור עצמי של סרג'י עם מכונת הCNC שלו לפי הסיפור באתר- מוצרים כאלה לאחר חיפוש לא מצאתי בשום מקום אחר באינטרנט... אגב האיכות של הכני נסע שקיבלתי טובה מאוד ! ושל "מחזיקי" הסרבו זנב יותר מטובה מאוד!
שימו לב שדרושה קצת עבודה של שני החלקים - קדיחת החורים!!