רק דיברנו על שפע המסוקים החדשים שיש בשוק ו-ALIGN כבר עובדים על המסוק הבא...
ראש מתכוונן, סרווים ישירות לסיקלייק,10-12 תאים...
![]()
רק דיברנו על שפע המסוקים החדשים שיש בשוק ו-ALIGN כבר עובדים על המסוק הבא...
ראש מתכוונן, סרווים ישירות לסיקלייק,10-12 תאים...
![]()
שינוי מוחלט של הקונספט שלהם עד כה...
נראה טוב!!!
רון טוסמן
כמו שזה נראה בתמונות - גם שם כמו ב 700 יש להם בעיה עם מרכז כובד - תראו איך הם ציירו את מיקום הסוללות..
הסוללות נראית תלויות באויר - בדיוק כמו ב 700. מילא אם היום בונים את המסילה שתמשיך עד סוף האף, אבל כמו שזה נראה - חצי סוללה תלוי שם באויר.
איך תופסים את הסוללות מחוץ למסוק??
יש כל מיני דרכים שאני מכיר אבל פה בדיוק הבעיה, למה אני צריך לאלתר כל מיני 'תפיסות'?
העובדה שצריך להוציא את הסוללות כ"כ קדימה, מחוץ למסילות שהם קבעו, מראה על בעיה במרכז כובד..העובדה שזה נפתר ע"י הזזת הסוללות קדימה לא ממש מנחמת (אותי לפחות), באותה מידה אני יכול פשוט להוסיף משקל על האף.
מכיוון שברור לי שהבעיה נוצרה עקב הזנב הארוך, מעניין אותי איך מסתדרים במסוקי 90 חשמליים אחרים..
אלעד
העובדה שהסוללה בולטת החוצה מקדימה לא מעידה על בעיה שקשורה למרכז כובד, להיפך ייתכן דווקא שמרכז הכובד מושג בדרך זו, לא בטוח שהסוללה תהיה מחוץ למסילות, אל תשכח שמדובר בהדמיית מחשב בלבד, המוצר הסופי בוודאי עוד יעודכן.
הוספת משקל לצורך איזון היא פתרון רע מאד וללא קשר לדגם המסוק, אם צריך לעשות זאת זה אומר שהמסוק לא תוכנן נכון ומראש כדאי לוותר על מסוק כזה.
מה שמטריד בפתרון של הסוללות הבולטות הוא העובדה שבזמן ריסוק הסוללות חשופות לפגיעה והדרך להתלקחות המסוק קצרה מאד וזו נקודת תורפה חשוב מאד.
בכל אופן נראה שאליין משקיעים בכיוון של תיכנון מודרני ויעיל יותר, במיוחד אהבתי את הגג"ש הראשי,הציר הקצר וההנעה הישירה של הסרוואים לראש המסוק ובנוסף נראה שגם בית הזנב עודכן.
כל אלו יתנו ביצועים טובים ומדוייקים יותר ואליין כמו אליין הכל במחיר שפוי.
אלעד,למרות שאתה בטח כבר ראית, ואתה סתם מתעצל... הנה כמה דוגמאות...
OUTRAGE FUSION 90
KASAMA 90E
RAVE 90E
VIBE SG E12
COMPASS 7HV
![]()
אני בהחלט מחכה לראות את הפיוזן בלייב..
לגבי ה 7HV - נראה שהסוללות יישבו כמו בטירקס.
תודה גיא על הדוגמאות..![]()
XHover MXP230, TBS Discovery, Compass Atom 7HV, TwinStar II FPV, Trex 250SE,500ESP FBL, 550e BeastX, Mini Ellipse, Merlin, Cularis, Xeno ,P51d, Aurora 9 and not enough time (oldies: Stryker F-27Q, Easy Star, Telink SU-29, Fox, 450 Pro) Hagay
איפה אתם רואים גיר הליקוליאלי ?
אם הכוונה שהשניים של הגג"ש הראשי אלוכסניות, הרי שזה לא מספיק כדי לקרוא לו הליקוליאלי - צריך שהם יהיו קשתיות בנוסף (בעלות רדיוס) אחרת זה סתם גיר עם שיניים אלכסוניות, כמובן שטוב יותר מגיר בעל שיניים ישרות אבל עדיין לא הליקוליאלי.
Motor Pinion Helical Gear 18T H55052
Align "Helical" Main Drive Gear/188T H60062 - Trex 600
ספירלי, לולייני, בורגי ומתאים לתיאור אז למה לא הליקל?
XHover MXP230, TBS Discovery, Compass Atom 7HV, TwinStar II FPV, Trex 250SE,500ESP FBL, 550e BeastX, Mini Ellipse, Merlin, Cularis, Xeno ,P51d, Aurora 9 and not enough time (oldies: Stryker F-27Q, Easy Star, Telink SU-29, Fox, 450 Pro) Hagay
בהחלט נראה טוב.
כמו שאני רואה את זה, עולם המסוקים ממש משתנה.
מסוקי ה-550 דוחקים הצידה את מסוקי ה-500.
עכשיו מסוקי ה-650 ידחקו הצידה את מסוקי ה-600.
ובעתיד, אני מנחש שיצאו מסוקי 750 שידחקו את ה-700.
כמו בן שבמסוקים החשמליים המעבר קל יותר, אבל מישהו אמר מנוע ניטרו 120![]()
Gaui X7
Scorpion Power System
V-Bar 5.2 Pro
Futaba 8FG
מי אמר 750...אני קונה!
וואי נראה טוב!!!
אני לא יכול לחכות...
Team Gaui Israel
GAUI
Scorpion
MKS servo
Gens ACE battey