ללא מילים
למצלמה שלום
ה quad טיפה פצוע ....
שימו לב לרעש לפני הפגיעה ...
יש למישהו רעיון מה קרה ?
טס לפני המקרה כ 4 סוללות .
ללא מילים
למצלמה שלום
ה quad טיפה פצוע ....
שימו לב לרעש לפני הפגיעה ...
יש למישהו רעיון מה קרה ?
טס לפני המקרה כ 4 סוללות .
נערך לאחרונה על ידי asafh1; 11-06-2011 בשעה 16:58:13.
מהקטן לגדול
Blade MCPX
TREX 500 ESP
TREX 550
TREX 700 NITRO FLYBARLESS
שומעים מנוע מאיץ, נשמע מהיר לפיקוד מטיס, נשמע יותר כמו תיקון של הQUAD לכן:
נראה לי כמו בורד או ג'יירו משוחררים.
Some things you can only really appreciate from above
אתה צינור: http://www.youtube.com/user/IRonen
איציק,
זה לא בהכרח סותר אבל אם משמיעים בהילוך איטי, מבחינים קודם בירידה בסל"ד (ממש לרגע) ורק לאחר מכן עליה בסל"ד.
"אין לזה מנוע? ואין לזה שלט? אז מה כיף בזה?!"
"אין לזה מנוע? אבל יש לזה שלט? אז איך זה טס?!"
www.air-rishon.co.il - קלוב התעופה ראשון לציון
הערוץ שלי ב-Youtube
אני חושב שהשתחרר נועל הפרופ הימני, לכן מהירות המנוע עלתה כשנעלמה התנגדות הפרופ, ולכן המנוע השמאלי הופך את כל הרחפן ברול על הציר הזה.
היי,
את הטיסה הנ"ל אני ביצעתי. רציתי לעזור לאסף בכיול/טיסות ראשונות. יצאתי להקפה רגושה מאוד ואיטית, כפי שאסף כתב בדקנו ולא נראה הגורם לכשל. מה שכן אמרתי לו בדיוק באותה שניה של הריסוק את מה איציק כתב.. זה פשוט מהיר מדי לפקודת מטיס זה נראה כאילו אבד מנוע ימין. בנוסף מההכירות שלי עם ה GAUI 330X הוא לא מאפשר כאלו תמרונים מכוונים מבחינת התאוצות וההפרש בין המנועים. שווה לבדוק את החוטים אל הבקרים והמנוע. בכל מקרה כפי שאמרתי אשמח לעזור לך עם מוט אלומניום וברגים לתיקון השלדה..
זה פשוט היה מהיר מדי לפקודת מטיס. לדעתי זה או שהבורד לא היה מקובע מספיק טוב או תקלה בבקר.. אפילו לא מנוע. קרה לי בעבר שהייתה לי תקלה במנוע תוך כדי טיסן ויש דעיכה של מספר/חלקי שניות ואפשר לצאת מזה בנסיבות מסויימות. פה זה לא היה המקרה.
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
אאוצ'
XHover MXP230, TBS Discovery, Compass Atom 7HV, TwinStar II FPV, Trex 250SE,500ESP FBL, 550e BeastX, Mini Ellipse, Merlin, Cularis, Xeno ,P51d, Aurora 9 and not enough time (oldies: Stryker F-27Q, Easy Star, Telink SU-29, Fox, 450 Pro) Hagay
אתה שוב מרסק קוואדים של אחרים![]()
מצלמה מדהימה
אסף אם אתה צריך חלקים דבר איתי
dror
T rex 700 DFC / vbar / KDE 495
gaui x4
T rex 450 pro fbl
quad
וכמה מעופפים מתחלפים
DX 8
אכלו לי, שתו לי, הרצפה הייתה עקומה, מישהו התעטש חזק לידי ....
:-) בשמחות...
צביקה
If you can't make it fly, try harder, else RTFM