היי,
אני מתכוון לרכוש 2-3 טלויזיות בגודל 37" פחות או יותר. אני מתלבט בין הטכנולוגיות השונות LCD\LED\פלזמה.
מישהו קנה בזמן האחרון ועשה סקר? אני מכוון ל LG בטכנולוגית LED. האם זה נשמע טוב? מישהו יודע מי נותן השירות\יבואן רשמי? כל אתר מפליץ מישהו אחר.
היי,
אני מתכוון לרכוש 2-3 טלויזיות בגודל 37" פחות או יותר. אני מתלבט בין הטכנולוגיות השונות LCD\LED\פלזמה.
מישהו קנה בזמן האחרון ועשה סקר? אני מכוון ל LG בטכנולוגית LED. האם זה נשמע טוב? מישהו יודע מי נותן השירות\יבואן רשמי? כל אתר מפליץ מישהו אחר.
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
אני מצאתי שסמסונג LED נותנת תמורה מעולה לכסף. קניתי את ה 40" לא מזמן ואני נהנה ממנה מאוד - איכות התמונה שלה פשוט מצויינת.
החלק ה'חלש' בסמסונג אלו הם הרמקולים שאינם חזקים במיוחד ומותקנים משום מה בחלק האחורי של הטלויזיה.
זה ל FPV ?
הם מכוונים מאחור כדי להקנות לך תחושה של סראונד מדומה
ומעיין בקשר לטלוויזיה לפני שכל חכמי השבט ייקפצו...אין תשובה חד משמעית...
אני לא מזמן קניתי טלוויזיה לחדר בשביל הבוקסיי החדש שלי, וכולם המליצו על הלד של סמסונג, פשוט עברתי בהמון חנויות ובכולם התחברתי לLCD של סוני ברוויה
אז עצה אישית ממני אלייך לך לחנות (עם דיסק שלך) שב 5 דקות ותראה מה אתה אוהב יותר...
בכבוד רב דניאל ג'וזף Daniel Joseph
Spektrum DX7 2.4
GAUI Hurricane 425
TREX 600 Nitro
ESKY King 3
Blade McpX
Mugi
F/A-18 Edf
Gaui X330 Quad
מדריך להכנת ספק כח תוצרת ביתית:
http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=25973
שרשור בנייה הוריקאן 425:
http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=27886
קניתי LED של MAG ואני מרוצה (למרות שאין על CRT )
צביקה
If you can't make it fly, try harder, else RTFM
מידע כללי ביותר:
סמסונג- כן.
LG- לא.
לד- כן.
LCD- כן.
פלזמה- לא.
LCD של סמסונג- כן, גם מצויין.
לי יש פלזמה של סמסונג 42 אינץ' ואני מרוצה מאוד ממנה,יש לי אותה כמעט שנתיים,לפני שקניתי אותה ראיתי כמה חברות,לאף אחת לא הייתה איכות תמונה כמו של הסמסונג
טייסת בן גוריון בפיקודו של ללו
funjet
pylon
axn pylon 6s
tricopter extrim
futaba 8uhps 2.4
קיבלתי מושג. תודה חברים
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti