כן, לכל המגניבים כבר יש ביקסלר FPV, ואני תמיד עושה מה שכולם עושים. תמיד.
החלטתי לנקוט בשיטה של שרוןX וגיאA1 ולהדביק את שני החצאים בדבק סיבים ע"מ שאוכל בעתיד לפתוח את הגוף ולבצע שינויים או שידרוגים או סתם להחביא את הסמים כשהבולשת מגיעה.
יש לי Cyclops Easy OSD מBEVRC, מצלמת 520TVL מדינו, ותושבת מצלמה של הוביקינג (הגירסה הגדולה).
החלטתי לבנות תושבת עץ במקום החופה ולהתקין עליה את המצלמה והOSD ביחד, בעיקר בגלל שאני משוכנע שאלה הרכיבים שיתקלקלו מיד כשאמריא.
בניית הטיסן - הכנפיים חוזקו בפסי טסה עבים משני הצדדים וההורנים הוחלפו לכאלה עם ברגים ונעילה מהצד השני
אדלג על התמונות שחוזרות אצל כולם עם חיבור הבקר מלמעלה וכו', השלב הבא זה החיווט של מד המתח של הOSD קרוב לסוללה
עשיתי חור והדבקתי מאריך סרוו לטובת משדר הוידאו שיהיה בזנב
עשיתי גם חור בגוף תחת כל כנף והדבקתי את זכרי המאריך לגוף כדי לא לשחק יותר מדי עם החוטים והמחברים בין הכנפיים
כמעט הכל התמקם באותו הצד, ו5 מחברי הסרוו שמשתלשלים ממנו הם (מימין לשמאל): מאריך למשדר הוידאו עבור הOSD, מפצל Y עבור הכנף השמאלית, מאריך עבור סרוו הגה הגובה, ושני מאריכים לTILT והPAN של המצלמה.
והייתי חייב לנסות רגע את זה...(יש קצת רווח בין הכנף לחור, אבל זה אפשרי)
בניית התושבת - מדדתי עם חתיכות קאפה וחתכתי עם משורית ידנית מלוח דיקט תעופתי 2 מ"מ ושייפתי מסביב
(אני לא זוכר כבר מאיזה טיסן נשארה לי תושבת הסרוו הזו)
החיבור לגוף דורש חיבור של הOSD למד המתח ומשדר הוידאו, וצידוד המצלמה לשני הערוצים המסומנים
והתוספת האחרונה שנזכרתי בה רק ברגע האחרון - כפתור הReset של הOSD
יצאתי החוצה כדי לבדוק (ולקלוט לוויין), וכרגע למעט משדר הוידאו הכל פועל בובל'ה.
![]()