במטען של Hitec Aurora 9 חדש, למרות הכתוב בפירוש בהוראות, גם בחלוף יום טעינה ארוך, הלד האדום במטען לא כבה ולא הופך לירוק (הוא רק נחלש מעט)... מי פה טועה? ההוראות? כשל מטען? כשל סוללה? כשל הבנה![]()
במטען של Hitec Aurora 9 חדש, למרות הכתוב בפירוש בהוראות, גם בחלוף יום טעינה ארוך, הלד האדום במטען לא כבה ולא הופך לירוק (הוא רק נחלש מעט)... מי פה טועה? ההוראות? כשל מטען? כשל סוללה? כשל הבנה![]()
הקפד לעשות תמיד ישר...עקום, זה כבר יצא לבד...
אצלי זה אותו דבר,הלד האדום נחלש ולא הופך לירוק.
כלומר, יכול להיות שזה פשוט כשל בקשר שבין המוצר להוראות ההפעלה? ... לא בדקו טווח![]()
תאמת שלא יחסתי לזה חשיבות כי אף פעם לא קראתי את ההוראות![]()
תחבר למטען בלילה לפני יום הטסה
נתק בבוקר
צא להטיס בלב שמח
Gil Friman
-------------------------------
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Mountain Models EVA Sport
Hitec Aurora 9
אני אישית עברתי לליפו!!!
יש לי את המטען והפק הישן למסירה!!!
יש יותר מטוסים בים מאשר
ספינות באויר!!!
speedo 1.2
aurora 9
IOM v-7
אם תסתכל תראה שבהוראות הדגם של המטען הוא אחר ממה שקיבלת. הלד נחלש וזה אומר שהסוללה טעונה. המטען הזה חכם והוא יודע להפחית בזרם ומראה לך את זה על ידי הלד
זהו בדיוק שהדגם המופיע בהוראות זהה לחלוטין בשמו (CG-S42) לדגם שקיבלתי... אבל התאור לא ממש זהה.
אבל הנחת את דעתי, במבחן התוצאה הסוללה הגיע ל 100 אחוז. אז אשוב להתרכז בעיקר... ו"העיקר זה לא העיקר, העיקר זה בת האיכר... והעיקר שהאיכר לא יהיה בבית"![]()
אהבתי את משפט הסיכום שלך![]()
שלום לך
מה זה משנ אם מחליף צבע של הלד
תטעין תבדוק הסוללה
יש לך אחוז מלא
אז לטיסה![]()
כנראה שבסופו של עניין הצעתך היא האלטרנטיבה הפרקטית ביותר
חיווי של 100 אחוז טעינה בשלט, לצערנו, לא מעיד בהכרח על סיום תהליך הטעינה.
אבל מעבר לכך, אני מאמין (כדרך חיים) שצריך לשאוף להתחיל "ברור" "ישר" "מדוייק" ולא לוותר מראש... ראה חתימתי למטה![]()
אשמח להמלצה על סוללת LIPO לאורורה שיש לה כבר את הפלאג המתאים (לא רוצה להתעסק עם הלחמות של בטריות)
סינים מצדדיך, מעליך ומאחורך !
מודה... אני חדש מיד בתחום כדי להכיר. אני משתמש (עדיין לפחות) בסוללה המקורת.
לא ממליץ על סוללות ליפו לשלט מהסיבה הפשוטה שצריך להוציא אותם מהשלט בשביל לטעון אותם (מסיבה בטיחותית)
אני הרכבתי סוללות NIMH 2700 מיליאמפר של חברהת MAXXPACKS.COM עם קונקטור אורגינלי ל HITEC והם מחזיקות את כל יום ההטסה בלי שום בעיה. לשלטים באופן עקרוני אין כל צורך ב LIPO או ב LIFE הדרישות מהסוללות באות מכיוון הסרוואים שם תשחק עם איזה סוללה שתתאים לך.
לא תמצא LIPO עם חיבור מתאים ל A9.
בכל אופן , סוללת LIPO 2200MAH מספיקה לי לכמה ימים שלמים של הטסה , יש לי עוד אחת מוכנה טעונה , וגם ככה לוקח 10-15 דקות להטעין אחת כזאת.
תומר
TBS Discovery Naza
Multiplex Fun Cub
VMar RV-4
Axial SCX10 Jeep Rubicon
Baja 5B SS
Hitec Aurora 9 + Dragonlink UHF
Once upon a time: TREX-50O ESP , TREX-600PRO EFL, Ritewing Zephyr 2 FPV , AXN, Eflite T-34 Mentor , FMS P-51D Mustang, T-33 Mini EDF
XHover MXP230, TBS Discovery, Compass Atom 7HV, TwinStar II FPV, Trex 250SE,500ESP FBL, 550e BeastX, Mini Ellipse, Merlin, Cularis, Xeno ,P51d, Aurora 9 and not enough time (oldies: Stryker F-27Q, Easy Star, Telink SU-29, Fox, 450 Pro) Hagay
"הכל בשירשור הA9 הגדול של גיא" ... אני חדש כאן בפורום (ובכל זאת מכיר כ 25 גיא שונים)...תוכל להפנות אותי לשרשור הזה יותר במדוייק?
http://bit.ly/HETnsz
גיא ST
XHover MXP230, TBS Discovery, Compass Atom 7HV, TwinStar II FPV, Trex 250SE,500ESP FBL, 550e BeastX, Mini Ellipse, Merlin, Cularis, Xeno ,P51d, Aurora 9 and not enough time (oldies: Stryker F-27Q, Easy Star, Telink SU-29, Fox, 450 Pro) Hagay
צריך לשים לב ש100% בחיווי הסוללה איננו בהכרח מעיד על סוללה מלאה. החיווי מתייחס למתח ולא לזרם.
אם תחבר סוללה שאיננה מלאה, נניח על 50% לאיזה חצי שעה למטען, תראה שהמתח עלה ל100% די מהר אבל אם בשלב זה תנתק את הטעינה ותעבוד עם השלט תראה שמהר מאד המתח יצנח. הסוללה טעונה במלואה כאשר כל הקיבולת שנפרקה נטענה חזרה מבחינת הזרם, והמתח הגיע לרף הנדרש. השיטה המומלצת שאני מכיר לוודא את זה, והיא עובדת לי תמיד, זה לחבר את המטען לילה לפני ולנתק בבוקר לפני שאני יוצא להטיס. הטענה לחצי שעה- שעה תביא את המתח ל100% כאמור אבל הוא יצנח מהר.
Gil Friman
-------------------------------
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Mountain Models EVA Sport
Hitec Aurora 9
http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...mpatible_.html זו הבטרייה היחידה שמתאימה בהובי קינג.![]()
"אין לזה מנוע? ואין לזה שלט? אז מה כיף בזה?!"
"אין לזה מנוע? אבל יש לזה שלט? אז איך זה טס?!"
www.air-rishon.co.il - קלוב התעופה ראשון לציון
הערוץ שלי ב-Youtube
מחבר הפוך ובכדי להטעין מחוץ לשלט (LIPO כזה כאילו) ניתוק וחיבור חוזרים ישברו את הפינים של המחבר בשלט!
אבל המעצבן זה השם משתמש האנונימי הזה שיכול להטעות!
למה שהיא תשרוף את השלט?
גיא משלט רחוק אמר לי בעצמו תשתמש בליפו 2 תאים עם קונקטור מתאים להלן מיני לוסי