למנהל הפורום אני רואה שאתה משאיר את החברה שרוצים למכור ציוד ברשימת הפורום
אבל אותי העפתה מרשימת הפורום ועוד הוזהרתי.....
על זה שרק עניתי שאני רוצה למכור העפתה אותי בטיל
אני רואה שהשיכול דעת שלך מוטעה
למנהל הפורום אני רואה שאתה משאיר את החברה שרוצים למכור ציוד ברשימת הפורום
אבל אותי העפתה מרשימת הפורום ועוד הוזהרתי.....
על זה שרק עניתי שאני רוצה למכור העפתה אותי בטיל
אני רואה שהשיכול דעת שלך מוטעה
לא עניין של שיקול דעת, התפספס לנו. זה הועבר לפורום המתאים.
ניתן הודעות כאלו לשלוח בפרטי ונטפל בהתאם.
אולי לפתוח מוכרים/קונים לfpv
Sent from my XT910 using Tapatalk 2
guy1a (05-07-2012),Shlomi4046 (05-07-2012)
XHover MXP230, TBS Discovery, Compass Atom 7HV, TwinStar II FPV, Trex 250SE,500ESP FBL, 550e BeastX, Mini Ellipse, Merlin, Cularis, Xeno ,P51d, Aurora 9 and not enough time (oldies: Stryker F-27Q, Easy Star, Telink SU-29, Fox, 450 Pro) Hagay
אני חושב שהנפח של הודעות מכירה בנושא מצריך פורום מכירה יעודי וניתן לאחד אותו עם פורום מכירת רחפנים וציוד נלווה.
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
Guyazulay@ (06-07-2012),Hagay (06-07-2012),Moti007 (06-07-2012)
לא כולם מטיסים צב'ר ר'מ ..
יש מקום לפורום מכירה לר'מ ופורום נפרד לצב'ר ... לדעתי ..![]()
אני גם חושב שפורום אחד יוכל לכסות את שני התחומים. אין מספיק נפח לשני פורומים.
Sent from my Aurora 9 using Tapatalk
למה הנפח כל כך חשוב ? אז יהיו פורומי מכירה פחות פעילים. העיקר האיכות והמיקוד, לא ?
לא מבין מה החסרון בזה אבל מוכן לשמוע.
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
היתרון עצום ....
החסרון כח אדם וניהול!! ועוד כאב ראש למנהלי הפורום
יש לי מלא ציודים קטנים לפרסם שרק מלחשוב איפה ואיך לא לעבור על החוקים אני מתעצל ומוותר
היי,
דבר ראשון באופן גורף אנחנו לא מאפשרים פרסום של מכירה-קניה בפורומים הפתוחים כדי לא להציף את המידע השימושי במידע של מכירות. ההודעה שלך עפה ואחרות גם עפות. מאחר שמנהלי הפרומים עושים את עבודתם בהתנדבות ועל חשבון זמנם הפנוי יש פעמים לפעמים דברים מתפספים. שום דבר לא אישי.
אנחנו כרגע בתהחליך בחינה של הקמת פורום חדש - מוכרים-קונים של ציוד FPV ורחפנים. זה כנראה ייתן מענה לכל הדברים.
מעיין
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti