שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 24 מתוך 24

נושא: [ייעוץ] מצלמת 2.1mm Wide Angle Lens WDR 700TVL SONY CCD EFFIO-P

תודה!
    93
    הודה 218 פעמים ב 170 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל [ייעוץ] מצלמת 2.1mm Wide Angle Lens WDR 700TVL SONY CCD EFFIO-P

מה אתם אומרים על המצלמה הזו ל-FPV:
    http://www.securitycamera2000.com/pr...ni-Camera.html
    93$

עוד אין לי כלום אבל הזמנתי הכל.....
    האם זוית רחבה של ה-2.1mm זה כ-150 מעלות? זה יותר/פחות מדי?
    האם ה-OSD מוריד את איכות המצלמה? האם הוא מסוגל להתמודד עם 700TVL? המשקפיים (GS920 aio) מסוגלים להתמודד עם 700TVL?
    הזמנתי OSD של ה-Arduflyer/Ardupilot:
    http://www.rctimer.com/index.php?gOo...2&productname=

הנה כל מה שהזמנתי:
    http://www.efly.co.il/forums/showthr...E7%EC%F7%E9%ED
    נערך לאחרונה על ידי sevet; 28-01-2013 בשעה 09:31:12.

תודה!
    90
    הודה 274 פעמים ב 187 הודעות
    הוזכר
    1 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: [ייעוץ] מצלמת 2.1mm Wide Angle Lens WDR 700TVL SONY CCD EFFIO-P

אין סיבה עם המשקפיים שלך ברזולוציה 640X480 להשתמש במצלמה של 700TVL. מצלמה של 600TVL תספיק בהחלט. כמו זו שרבים משתמשים בה ועולה חצי מהשנייה:
    http://www.securitycamera2000.com/pr...-Menu-DNR.html

לגבי עדשה, 2.1mm היא יותר מדי רחבה להתחלה. בעיניי היא רחבה מדי בלי קשר. הכל יראה לך מעוות איתה ומאוד קשה לאמוד מרחקים. לא מומלץ להתחיל איתה.
    אני התחלתי עם 3.6mm, ואח"כ עברתי ל 2.8mm שלדעתי היא האופטימלית. ממליץ לקנות את שתיהן.

3. המשתמשים 2 הודו ל AvivT על הודעתו:

Hagay (28-01-2013),sevet (28-01-2013)

תודה!
    93
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: [ייעוץ] מצלמת 2.1mm Wide Angle Lens WDR 700TVL SONY CCD EFFIO-P

שוכנעתי לגבי העדשה אני אקח גם 2.8 וגם 2.1
    יש סיבה להעדיף את המצלמה בלי הקופסה? המשקל משמעותי? לא כדאי להגן עליה יותר?

לגביי הרזולוציה, לא שוכנעתי לגמרי, ועדיין השאלה הגדולה היא האם ה-osd מוריד את איכות או רזולוציית התמונה?
    נערך לאחרונה על ידי sevet; 28-01-2013 בשעה 21:50:25.

תודה!
    90
    הוזכר
    1 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

כן, הקופסה של המצלמה היא מברזל, והיא שוקלת הרבה. יש פתרונות טובים יותר.
    תלוי באיזה רחפן מדובר, אבל בדרך כלל המצלמה גם ככה יושבת במקום יחסית מוגן, כך שלא נשקפת לה סכנה גדולה גם בנחיתה ללא מנועים.

לגבי הרזולוציה - זה כמו שתנסה לראות סרט באיכות HD דרך המשקפיים. אתה עדיין תראה רזולוציה של 640x480 ולא HD.
    מה שכן יכול להיות יותר טוב במצלמה הספציפית הזאת זה:
    1. היא איכותית יותר באופן כללי - למרות שלגבי המצלמה שהצעתי לך אפשר להגיד שיש קונצנזוס מוחלט על כמה שהיא מעולה, ולכן רבים מסתפקים בה
    2. אם אתה מקליט את היציאה של מקלט הווידאו בעזרת מכשיר שתומך ברזולוציה גבוהה יותר, אז אכן תקבל הקלטה ברזולוציה יותר גבוהה. ושוב, זה לא אומר שתראה הבדל דרך המשקפיים

לגבי ירידת האיכות עם OSD, אני לא יודע להגיד לך בוודאות, אבל אני אישית לא ראיתי שום פגיעה באיכות. גם אם יש כזאת אני לא חושב שזה משהו שתצליח לראות בעין
    !Fly FPV - Don't be a LOSer

6. המשתמשים הבאים אמרו תודה לAvivT על הודעתו:

sevet (29-01-2013)

תודה!
    864
    הודה 541 פעמים ב 361 הודעות
    כניסות לבלוג
    6
    הוזכר
    5 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

יש מגבלה כמובן של המשדר/מקלט וידאו!
    המיטבי זה 570 קו בערך (תלוי תדר) ולכן ה600 קו הכי פופולאריות

את אותה תשובה כתבתי בפורום לפני כמה ימים וגם אז הרגשתי שאני חוזר על עצמי שוב ושוב
    אביב חיפש בשבילך את התשובות בפורום והגיש לך אותן על מגש זהב אבל אתה ממשיך לשאול בלי לחפש
    גם התשובה לגבי הOSD מסתובבת בין דפי הפורום, אתה רוצה שאני אחפש אותה בשבילך?

אביב אתה מפנק את הילד!

8. המשתמשים הבאים אמרו תודה לHagay על הודעתו:

AvivT (29-01-2013)

תודה!
    208
    הודה 542 פעמים ב 329 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי sevet צפיה בהודעה
    שוכנעתי לגבי העדשה אני אקח גם 2.8 וגם 2.1
    יש סיבה להעדיף את המצלמה בלי הקופסה? המשקל משמעותי? לא כדאי להגן עליה יותר?

לגביי הרזולוציה, לא שוכנעתי לגמרי, ועדיין השאלה הגדולה היא האם ה-osd מוריד את איכות או רזולוציית התמונה?
    אתה מזכיר לי את הבדיחה על ההוא שהלך לרופא והרופא אמר לו שיש לו חודשיים לחיות. הוא אמר שעם כל הכבוד הוא רוצה חוות דעת נוספת. אז הרופא אמר לו :"אתה יודע מה, אתה גם מכוער"

תאמין למה שאומרים לך בעלי נסיון כאן, ללא האמונה הצאסק"א לא הייתה אוכלת אותה....
    Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm

10. המשתמשים הבאים אמרו תודה לsharonx על הודעתו:

Hagay (29-01-2013)

תודה!
    90
    הוזכר
    1 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי Hagay צפיה בהודעה
    אביב אתה מפנק את הילד!
    כן, אני שומע את זה גם בבית

תודה!
    93
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אני אקח סיכון קל, ולמרות שאני חדש, אני לא מסכים עם מה שאתם אומרים לגבי הרזולוציה, יש לי ניסיון בנושא בלי קשר לתחביב החדש שלי .

לדוגמא מה שאמר אביב על לראות HD ברזולוציה נמוכה: אכן הרזולוציה תהיה נמוכה, אבל כמה שהמקור היה יותר טוב אז זה אפילו נראה כשהוא scaled down, בכל מיני השוואות באינטרנט רואים בברור שעם 700TVL לעומת 600TVL רואים יותר פרטים,
    בבדיקה יותר לעומק שעשיתי רשום שה-700 הוא מספר הקווים שהחיישן קולט לפני שהאות מעובד, ואז כל מכל המצלמות תוכל לקבל בערך אותו הדבר שזה 500 קווים פלוס מינוס אבל בגלל שהמקור יותר טוב, יהיו יותר פרטים, לא נראה לי שאני אאבד חלקים מהתמונה, בסופו של דבר המצלמות מוציאות PAL שהוא תקן עם רזולוציה קבועה.

מה שכנראה יקרה שאכן אתם צודקים הרזולוציה לצפייה תהייה אותו דבר, אבל אני חושב יהיה ניתן להבחין יותר טוב בפרטים.
    בינתיים הזמנתי את המצלמה.
    אני אעשה בדיקות מקיפות לכשתגיע: כמו לראות משהו מאותו מקום מחובר ישירות לטלויזה, מחובר לטלויזה דרף המשדר ומחובר לטלויזיה דרך משדר עם ה-OSD.
    אין לי שום בעיה להודות אם אני אגלה שטעיתי - דרך המשדר רואים פחות פרטים (לא פחות טוב) או חלק מהתמונה חסר.

תודה!
    160
    הודה 118 פעמים ב 106 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

לא מבין למה אתה מנסה להמציא את הגלגל מחדש...
    יש לחברים הרבה נסיון עם מצלמות כאלו ואחרות, ולאחר שנותנים את חוות דעתם -אתה מתעלם

מנסיוני המצלמה שאביב המליץ עליה- מצויינת לצרכים שלנו!
    ואם כבר להוציא סכום של פי 2 - לך על משהו שהוכח כעובד טוב - מקווה בשבילך שלא תתבדה...

איתי.
    .Itay.

תודה!
    93
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

מצטער אם היה נראה שהתעלמתי מכם, קראתי את כל התגובות ועשיתי מחקר משלי, למעשה בשום מקום לא לגמרי מוסבר מה קורה ל-700 קווים שמוצגים על מסך שלא תומך, ה-700 קווים הם הקווים האנכיים ולא המאוזנים.
    אני עדיין חושב שבקשר לרזולוציה, גם על מסך לא תומך יראו יותר פרטים.

חוץ מזה למצלמה הזו יש מעבד תמונה הכי טוב שקיים היום מהסוג הזה לסוני ה-effio-p וכך שכמו שאביב רשם שהמצלמה אמורה להיות יותר איכותית בכללי, יש לה מייצב תמונה, יכולות טובות יותר בתנאי תאורה נמוכים ועוד מספר תכונות.
    גם אני מקווה לא להתבדות. אבל גם איך נוכיח שמצלמה טובה אם מישהו לא יתבדה?

גם הקשבתי לעצות ולקחתי עוד עדשה 2.8, אני חושב שלמרות שלא הטסתי FPV עדיין (למעשה לא הטסתי בכלל.... v949 לא לגמרי נחשב) חשוב ב-FPV עדשה רחבה כי בלי זה לא רואים מה מגיע מהצדדים....
    למרות שלא התאפקתי וקניתי מעמד עם PTZ שיתממשק למשקפיים עם ה-Head Tracking, מעניין עם הגימיק הזה עובד......

תודה!
    864
    הודה 541 פעמים ב 361 הודעות
    כניסות לבלוג
    6
    הוזכר
    5 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

נמתין להשוואה שלך,

בשלב ראשון של הטסות מומלץ מאוד להתרכז בלא לפגוש את הקרקע
    אני ממליץ שהPTZ ימתין חודש וכמה טיסות נסיון לפני שאתה מסבך את המערכת
    במיוחד שיש לך 93$ בחזית

16. המשתמשים 2 הודו ל Hagay על הודעתו:

guy1a (30-01-2013),sevet (30-01-2013)

תודה!
    733
    הודה 551 פעמים ב 447 הודעות
    כניסות לבלוג
    7
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל Re: [ייעוץ] מצלמת 2.1mm Wide Angle Lens WDR 700TVL SONY CCD EFFIO-P

ציטוט נכתב במקור על ידי Hagay צפיה בהודעה
    נמתין להשוואה שלך,

בשלב ראשון של הטסות מומלץ מאוד להתרכז בלא לפגוש את הקרקע
    אני ממליץ שהPTZ ימתין חודש וכמה טיסות נסיון לפני שאתה מסבך את המערכת
    במיוחד שיש לך 93$ בחזית
    אחרי שנתיים פלוס ב fpv. עדיין לא חסר לי ptz

sgs II

תודה!
    93
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: Re: [ייעוץ] מצלמת 2.1mm Wide Angle Lens WDR 700TVL SONY CCD EFFIO-P

תודה על העצות, אני חושב שהפורום בא לייעץ ולא לתת הוראות, אז שמעתי הכל,אף אחד לא אמר שהוא ממש ניסה 700 וראה בעיה או לא ראה ייתרון, וזה שה ptz לא חסר לא אומר שזה יהיה נחמד או לא, אגב מישהו עבד עם זה ובעיקר עם המעקב של הראש ויכול לתת רשמים?

ותודה על הטיפ ההתחלתי, אני בכלל בהתחלה יטיס בלי ה fpv מספר פעמים לקבל הרגשה וכיוונים, אחרי זה עם fpv מינימאלי קצת, ואז הכל, שזה לא 93$ אלה 208$ גם עם מצלמת ה- Explorer HD

תודה!
    733
    כניסות לבלוג
    7
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אני בטוח שהמצלמה יכולה לזוז זה נחמד ..

אבל יש פה שתי בעיות. ( לפחות מהנסיון האישי שלי )

1. אם אין לך מייצב טיסה טוב ואמין שמוגדר נכון ואתה סומך עליו ... נורא קל לאבד אורינטציה כשהמצלמה לא מכוונת ישר קדימה. אתה מרגיש שאתה לא טס ישר ומתקן ובום לרצפה ...

2. אם אתה מחפש לשים את המטוס על טייס אוטומטי ואז לשחק עם המצלמה לצדדים ולחפש אטרקציות תיירותיות .. ( מה שאותי דיי משעמם ) אתה תגלה שעדיף מצלמה נפרדת שמורכבת למטה על מנת שתהיה לה יכולת להסתכל לצדדים ללא הסתרים של הגוף. בשביל זה אגב לא צריכים שני משדרים, יש מפסק מצלמות אלקטרוני שמעביר בין מספר מצלמות על אותו כלי טייס. אבל אז אתה גם מעדיף מצלמה איכותית יותר עם זום .. וזה כבר יקר...

3. קח בחשבון שיש מספר גורמים רב על איכות הוידאו שאתה מקבל על הקרקע. הרבה יותר מאיכות המצלמה ... זה מתחיל באיכות הרכיבים האלקטרוניים והאנטנות, חיבורי חשמל ומידע, מיקום .. מיקום אנטנות סלולריות ושאר גורמים סביבתיים .. שלא תמיד יש לנו שליטה עליהם.

אתה באמת לא חייב לקבל כל המלצה פה ואני הראשון שלא תמיד עושה מה שאומרים לי
    ובכלל אם כל הזמן נעשה מה שעשו אז לא נתקדם לשום מקום ..

אבל כן אני ממליץ לך להתנסות בציוד פשוט וזול וללמוד ורק אחרי זה לעבור לציוד יקר .. פשוט עקומת לימוד פה יכולה להיות יקרה לכיס .. לפעמים יקרה מאד.
    יש פה מספיק סיפורים על מטיסים חדשים שאבדו את המטוס בטיסה הראשונה ( ולא רק הראשונה ) .. חבל.
    נערך לאחרונה על ידי guy1a; 30-01-2013 בשעה 14:34:10.

20. המשתמשים הבאים אמרו תודה לguy1a על הודעתו:

sevet (30-01-2013)

תודה!
    93
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

1, 2 - אני לא יודע מה יהיו בדיוק השימושים שלי ל-PTZ אבל יש לי מחלה שאני חייב לבדוק/להשמיש את כל ה-Features, לא ייתכן שהמשקפיים יגיעו עם טכנולוגיה מגניבה של Headtracking ואני לא אבדוק את הנושא, אם ניתן תמיד להחזיר את הראש קדימה והמנגנון לא עושה טעויות אז זה נראה לי מעולה נגיד במנחתים להסתכל לפעמים שמאל וימין לראות אם מישהו מגיע ולהיזהר ממנו או שכדאי לי ללכת לשם, כמובן שאני יכול לעצור ולהסתובב אבל שוב עדיין אני לא יודע מה תהיה השימושיות שלי, והייתי חייב לנסות

3. יש המלצות? התחלתי לקרוא על הנושא ואני אשמח לעוד כיוונים ובטח החודש אני עוד אחרוש על זה לפני שהכל מגיע. הרדיו שלי 433hz הוידאו 5.8ghz אולי אני אחבר את הטלמטריה 915hz, יש התנגשויות תדרים ? להתעקש להרחיק דברים ? את מה מרחיקים ממה? התנגשויות תדרים?

לנסות בציוד פשוט זו גם בעיה בעקומת לימוד יקרה, המצלמה שהמלצתם עליה היא לא פשוטה בכלל ואני בטוח שהיא מספקת, אבל בהנחה שאני מאד מקווה שנכונה ואני לא אאבד/ארסק הכל.... אני דיי בטוח שהייתי רוצה לנסות את ה700 וזו עוד שריטה שלי (פרפקציוניזם) ואז עקומת הלמידה בצורה הזו היא גם יקרה כי אני לא צריך שתי מצלמות או שאני אוותר על היותר טובה, בגלל זה העדפתי לבדוק את העניין מראש, וכאן העדפתי "לבזבז" עוד 48$.... בניגוד לפתרון ההקלטה למשל שלקחתי מצלמה ב-$115 ולא gopro שדרשה עוד הרבה יותר $$$ (הייתי פשוט הולך על ה-3 black בהיכרותי עם עצמי) , גם שיכנעתי את עצמי שרואים דיי דומה, גם אני לא אוהב את ההקלטות מגובה רב של ה-gopro אפקט העין דג, ואז הקפיצה הבאה שלי הייתה DVR יותר מקצועי וההבדל לא היה 50$ אלה יותר... אז כן התפשרתי.

כמו שנאמר: איש איש ומערכת השיקולים והשריטות שלו.
    נערך לאחרונה על ידי sevet; 30-01-2013 בשעה 13:43:25.

תודה!
    733
    כניסות לבלוג
    7
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

כמו שנאמר: איש איש ומערכת השיקולים והשריטות שלו.
    הבעיה היא שלא בטוח שיש לך על מה לבסס את מערכת השיקולים שלך

הרי בשביל הנסיון שלנו באת לפה .. לא ?

תודה!
    93
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי guy1a צפיה בהודעה
    הבעיה היא שלא בטוח שיש לך על מה לבסס את מערכת השיקולים שלך

הרי בשביל הנסיון שלנו באת לפה .. לא ?
    רשמתי את השיקולים שלי - כל ה-features האפשריים עם איכות הכי גבוהה שלא עולה יותר מסכום שפוי לאיכות קודמת שטובה מספיק,
    אכן באתי בשביל הניסיון הנצבר של כולכם ובאמת למדתי והבנתי מספר דברים נוספים, מה שחיפשתי הוא אישור/חיזוק לקנות את המצלמה או שלילה מוחלטת, לא קיבלתי אף אחד מהם לצערי - אף אחד לא המליץ ואף אחד לא אמר שניסה ולא שווה את הכסף
    ואז נכנוסו השיקולים שלי לעניין ובאמת שהייתי מעדיף לא להפעילם בגלל חוסר הניסיון והידע.

עכשיו, מה שבאמת מבאס אותי הוא שהדיון שפתחתי על כל המרכיבים שרכשתי בימים האחרונים לא זכה למספיק תגובות מגוונות כמו הדיון הזה שפתחתי שהיה אמור להיות יחסית שולי.
    אני אשמח לקבל חוות דעת על שאר המרכיבים למרות שכבר רכשתי ולדעת אם עשיתי טעויות וודאיות ואם שכחתי שיקול.מרכיב כלשהו, בט'רד שציינתי בפוסט הראשון, שלמרות שהו עוד ט'רד בסגנון "הקוואד הראשון שלי" אני חושב שהשקעתי הרבה מחקר, השוואה ובדיקות לפני החלטה על כל רכיב ורכיב, ואני מקווה ליצור מזה בלוג בנייה מלא ובלוג מטיס FPV מתחיל שמכסה נושאים כמו זה שכאן בצורה מקיפה בעתיד.

תודה!
    733
    כניסות לבלוג
    7
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אני אסתכל ...

קח בחשבון שלכל אחד יש מערכת שיקולים אחרת שנשענת על בסיס כלכלי אחר ועל צרכים / דרישות אחרים ...
    אבל הציוד הוא ציוד .. ואנחנו חיים פה באותה ביצה ...

תודה!
    93
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

תודה, למרות שכבר עזרת לי מאד טלפונית.

אני בסה"כ גם רוצה לחיות בסרט

תודה!
    101
    הודה 96 פעמים ב 77 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

גיא. שאפו! אחי
    Team Zion

27. המשתמשים הבאים אמרו תודה לShlomi4046 על הודעתו:

guy1a (30-01-2013)

תודה!
    208
    הודה 542 פעמים ב 329 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל Re: [ייעוץ] מצלמת 2.1mm Wide Angle Lens WDR 700TVL SONY CCD EFFIO-P

אני חושב שאתה טועה בהרבה נושאים אבל יצא לי החשק לפרט אחרי שראיתי שענו לך על חלק אבל אתה בוחר להתעלם. תתקין את כל הפיצ'רים ושיהיה לך בהצלחה...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
    Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm

תודה!
    90
    הוזכר
    1 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

שרון, אני לא מסכים עם הגישה.
    רואים שהוא בא ללמוד ולהחכים ושהוא גם עושה שיעורי בית. זה לא בהכרח אומר שהוא חייב לקבל את כל מה שמציעים לו ואסור לו להתווכח או לא להסכים.
    זה גם לא אומר שהוא חייב ללמוד מטעויות של אחרים. יש כאלה שאוהבים לטעות בעצמם. ואם מבחינת זמן וכסף הוא מוכן לקחת את הסיכון שהוא טעה - למה לא בעצם?

יש כל מיני גישות לנושא. יש אנשים שלא קנו מעולם אצל הסיני כי "זה לא איכותי". הם תמיד יקנו את הכי יקר, כי זה בטח יותר טוב. לא יעזור כמה יגידו להם שיש הרבה דברים טובים שבאים מסין, הם לא יקנו את זה ויעדיפו לשלם פי 3.
    זה טוב? זה רע? לא יודע. זאת הגישה שלהם לנושא.

30. המשתמשים הבאים אמרו תודה לAvivT על הודעתו:

sevet (30-01-2013)

תודה!
    93
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: Re: [ייעוץ] מצלמת 2.1mm Wide Angle Lens WDR 700TVL SONY CCD EFFIO-P

ציטוט נכתב במקור על ידי sharonx צפיה בהודעה
    אני חושב שאתה טועה בהרבה נושאים אבל יצא לי החשק לפרט אחרי שראיתי שענו לך על חלק אבל אתה בוחר להתעלם. תתקין את כל הפיצ'רים ושיהיה לך בהצלחה...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
    למה ממשיכים להגיד שאני מתעלם? לא התעלמתי מהמלצה אחת כאן, זה שאני לא מסכים בחלק מהמקרים זה משהו אחר ואני גם מנסה לפרט למה כי אולי שם טעיתי..., אני מחכה להמלצות והערות בשקיקה, כשהן מגיעות כמו בפוסט על הקוואד, מה שהמליצו לי זה מה שקניתי, היות והייתה רק המלצה אחת (על הפריים מנועים ופרופלורים) ייתכן ובחרתי בחירה לא אופטימלית לפי השיחה שהייתה לי עם guy1a אבל לא נורא... את המצלמה אמרו לי אל תיקח כי ככה, אבל למעשה אף אחד לא ממש אמר למה לא... ואז חקרתי את נושא, לא מצאתי מספיק מידע על הנושא טכני מספיק כמו שחיפשי, אבל לא ראיתי גם משהו נגד, להפך, המון משתמשים ב-700TVL ל-FPV.... אז כן, לקחתי את היקרה כי אני חושב שרכיבים שבקצה של החוויה צריכים כן להיות איכותיים, בשאר הדברים קניתי סיניים, ייתכן וטעיתי בבחירות אבל כך אני גם אלמד ובשאיפה גם יעזור למי שיבקש, ללא תנאי הסכמה עיוורת.
    את ה-PTZ ולמעשה כל ציוד ה-FPV כבר קניתי לפני התגובה אז אני משכנע את עצמי שזו לא טעות, חיכיתי לתגובות מספר ימים לפני הקנייה ולא הייתה, בנוסף, הוא מרכיב דיי זול וגם guy1a אמר שיכול להיות שזה נחמד רק להיזהר לא לאבד אוריאנטציה, המלצה שאני מתכנן לקחת מאד לתשומת ליבי וליישם בשימוש של ה-PTZ.

אני מאד סומך על האנשים פה אבל עדיין מפעיל שיקול דעת מניסיון כללי ומחקר שאני מבצע, גם כאן מה שאני מצליח וגם באתרים אחרים.
    נערך לאחרונה על ידי sevet; 30-01-2013 בשעה 22:37:09.

תודה!
    1
    הודה 28 פעמים ב 26 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

כל המידע והנסיון של כולם כאן, הוא לא בחר לא להקשיב. הוא החליט לעשות משהו אחר. זה לגטימי ובסדר ואני לגמרי מבין אותו.
    אני לא מסכים עם הגישה, בכלל גם ביום יום, לא כל פיצר שקיים חייבים וצריך. חבל על הכסף...דווקא ודווקא בהתחלה אולי בהמשך.
    בכל מקרה, הרבה שאפו על האומץ והרצינות ובהצלחה בהמשך. אל תשכח לעדכן 😃

33. המשתמשים הבאים אמרו תודה לtamos על הודעתו:

sevet (30-01-2013)

נושאים דומים

1. [עזרה!] מצלמת SONY 600TVL
    על ידי danielmashraki בפורום פורום FPV וצילום אווירי
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 19-09-2012, 13:22:47
  2. ירושלים מצלמת Sony Bloggie HD
    על ידי s.mario בפורום רדיו, אלקטרוניקה וציוד נלווה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 31-03-2012, 11:07:04