תגובה: מצלמה ל fpv
לגופרו יש בעיה של דיליי קל בשידור וידאו חי כמצלמת הטסה, אם אני זוכר נכון מרשמי החברים פה.
אני ממליץ לך לקרוא מרשמיו של שי סבט על הhd explorer של boscam, רמת הצילום שלה להקלטה דומה להבנתי לגופרו 2, היא מצלמה ייעודית לfpv וממה שאני מבין משי ומאחרים בעולם מעבירה תמונה טובה מאד למשדר הוידאו, קלה וקטנה בחצי מהגופרו ובעיקר זולה בחצי מגופרו 2 וברבע מגופרו 3 השחורה. אצלי היא מסומנת לרכישה, נראית לי יותר פרקטית למיתקון על רחפן ובטח על טיסן לעומת הגופרו, וכיוון שאני לא מתכוון לצלם לצרכים מסחריים נראה לי שאיכות הצילום שלה תספק אותי. אם אתה ממש רוצה לחסוך, יש את מצלמת מחזיק המפתחות 808 18# שעולה 42$ (עם עדשה רחבה של 120 מעלות) וגם היא מצלמת וידאו יפה יחסית באיכות HD אבל קצב הצילום המקסימלי שלה הוא 30fps בעוד הבוסקאם והגופרו 2 מסוגלות ל60fps והגופרו 3 השחורה ל120fps (אם אני לא מדייק בנתונים תקנו אותי, בכל מקרה התמונה הכללית מובנת אני מניח). זה משמעותי בקבלת תמונה יציבה יותר וחלקה יותר.
שים לב שמדובר כאן על מצלמות הקלטה שמסוגלות גם לתת תמונת וידאו חיה לצרכי הטסה; אם אתה מחפש רק מצלמת הטסה טובה וההקלטה מהכלי היא פחות העיקר בשבילך, אני ממליץ בחום על securitycera2000 620tvl wdr - מצלמת הטסה מעולה, שמונה רמות מעל המצלמות מהוביקינג.
Gil Friman
-------------------------------
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Mountain Models EVA Sport
Hitec Aurora 9