הברומטר הוא שמירת גובה, לא קשור למצפן, שתי שאלות שונות, גם לי Alt Hold תמיד עבד, גם RTL עבד תמיד עד שמגיע ל-L

ואז לא היה צפוי.
תוודא שהמצפן אכן צפון, אני בדקתי עם מצפן הטלפון (יש הרבה אפליקציות לזה) גיליתי איפה בבית מצביע באמת לצפון בלי הפרעות (מחוץ לבית במרפסת...) ואז כיוונתי את הקדימה של הרחפן והקדימה של המצפן לאותו כיוון וזה היה לגמרי לא מה שחשבתי לפי הציורים על הלוח של המצפן (זה כן אחת הפאות של של המלבן של הלוח), אם המצפן בשגיאה נוראית יכול להיות ש-RTL יעבוד ו-Loiter לא. אפילו אם המצפן מכוייל יופי.
אגב declination הגדרת 4.18 (בדקתי סטיות של 0.3 לכל כיוון וזה עדיין לא מפריע לכל המדקדקים לשוני הערך במיקומים שונים בארץ), כיבית את ה-Auto dec, ווידאתה שאין בטעות compass learn (כבוי ברירת מחדל) שאלו שני דברים שונים.
מוזר ש RTL עובד ו-Loiter לא.... כדאי לבדוק איך מתנהג בטיסה במעבר ל-Alt Hold, כי הטענה היא לאיבוד גובה...
הרחפן פשוט מתרסק במעבר ל-Loiter? בדקת את המודים ב-MP שבאמת עובד ל-Mode שאתה חושב שעובר? (אני בכוונה שואל שאלות ברורות מאליהן)
ב-Stabilized, כמה Throttle אתה שם בשביל ריחוף? צריך להיות בערך 50%.
ביצעת כיולי ESC?