אז אחרי שהצלחתי לחבר את הגופרו למערכת הוידאו, אני מקבל וידאו כהה מדי - ממש לא איכות גופרו
האיכות של התמונה היא בדיוק כמו האיכות של ה600TVL של סוני..
למישהו זה קרה? מישהו יודע מה לעשות?
אז אחרי שהצלחתי לחבר את הגופרו למערכת הוידאו, אני מקבל וידאו כהה מדי - ממש לא איכות גופרו
האיכות של התמונה היא בדיוק כמו האיכות של ה600TVL של סוני..
למישהו זה קרה? מישהו יודע מה לעשות?
תשנה בתוך הגו פרו את נקודת הצמצם
יש באמצע המסך או מסביב זה צריך לפתור את הבעיה
Easy Glider Pro
f-4 Phantom
baz lite
EXPERT 3D
ואיך אני עושה את זה?
הדבר היחיד שדומה למה שאתה אומר זו אפשרות ה SPOT METER וזה לא עושה כלום..
אשמח להסבר
על איזה הגדרות אתה מצלם 1080 30/60 fps?
בעיקרון בצילום וידאו אני מצלם על 1080/60, בצילום שאני צריך לשלב סטילס (ככה שהוידאו לא בעדיפות עליונה) אני משתמש ב 1440/24 ובצילום סטילס על 7/N.
בכל רזולוציה שכיוונתי את המצלמה אני לא מקבל איכות טובה.
לי נשמע שאם זה כמו ה-600TVL של סוני זה מעולה, ה-TVout מה-Gopro לא מיועד לאיכות, והוידאו שמקליטים עובר פילטרים שכנראה ה-Out לא עובר.
אם אתה עם משקפיים תנסה להבהיר את התמונה דרכם יש סוויצ עגול למעלה בדומיניטורס למשל. האיכות בוידאו אאוט של גו פרו ירודה יחסית ואתה לא תראה תמונת hd אלא רק בהקלטה
אני משתמש בגופרו 3 black ולדעתי האיכות ממש טובה יחסית ל fpv
תנסה לשדרג גרסה למצלמה או שזה הגדרות בהירות לא טובות
באיזה סטאפ אתה משתמש ?
הבהרתי בהגדרות של המשקפיים את המצלמת FPV והתוצאות מעולות. משום מה פתאום הגופרו לא מתחברת לי
אני בדיוק עכשיו מנסה שוב, אעדכן בקרוב..
עדכון: אני לא מצליח לחבר את הגופרו. החיבור הוא בדיוק אותו חיבור כמו אתמול - ומשום מה אני לא מצליח לקבל וידאו!
משהו מוזר פה...
רק את הגופרו אתה לא רואה? את המצלמה האחרת כן? אתה רואה מסך שחור או שלג? יש מצב ששינית ערוץ במשקפיים?
רואה מסך שחור, בהחלפת מצלמה רואים מעולה. גם החיבור ישיר (לא נגעתי בערוצים) רואים ככה.
לפני שהצלחתי לחבר את הגופרו בפעם הראשונה הבעיה הייתה שלא חיברתי את ה GND מהמצלמה לEZOSD, ברגע שחיברתי היא פעלה כמו שצריך - קצת כהה אבל פעלה. כרגע, עם אותם החיבורים בדיוק כמו אתמול בבוקר - רואים מסך שחור.
הגופרו מעודכנת לגרסה האחרונה ביותר.
אם למישהו יש מושג מה הבעיה או שזה קרה לו בעבר - אני אשמח לשמוע מה הפתרון, כי אני כבר מתחיל להתייאש ולעבור להטיס רק עם ה 600TVL...
אוקי , אז לפי מה שאתה מתאר יש בעיה או בכבל או במצלמה, אני הייתי מתחיל בלבדוק מוליכות מהמחבר שמתחבר למצלמה לosd, גם אדמה וגם חיבור וידאו
בכל מקרה הייתי ממליץ להטיס עם ה600tvl ולא עם הגופרו
גם לדעתי תטוס עם הסוני ותקליט עם הגופרו.
אני מטיס בעיקר עם הסוני, אבל כשאני רוצה לתפוס פריים מסויים עם הגופרו אני חייב ראות דרכה (אם זה בסטילס או בוידאו, אני לא אוהד של לחתוך פריימים מצילום וידאו..).
אני בעיקרון מצלם הרבה וידאו ועורך (בתהליכי לימוד עדיין..) ולכן חשובה לי מאוד האופציה של הצפייה דרך הגופרו.
הכי מוזר שאתמול זה פעל - היה לי ריסוק לא נעים אבל אחרי זה זה המשיך לפעול ללא שום בעיה. רק אתמול בערב גילתי את התקלה..
איך אתה תופס סטילס עם הגופרו היום?
יש אופציה שבזמן הוידאו כל מספר שניות לוכד גם תמונת סטילס. ואז בוררים את התמונות הטובות.
יש כמה דרכים-
סטילס תוך כדי וידאו
סטילס מתוזמן
שימוש בשלט\אפליקציה מהפלאפון
אם אני משתמש בסטילס תוך כדי וידאו או סטילס מתוזמן אני מסתכל דרך הגופרו, מייצב לכמה שניות, וככה יודע שיש לי לפחות שתיים-שלוש תמונות.
ובקשר לתקלה שלי - יש למישהו מושג??
אני מטיס בעיקר עם הסוני, אבל כשאני רוצה לתפוס פריים מסויים עם הגופרו אני חייב ראות דרכה (אם זה בסטילס או בוידאו, אני לא אוהד של לחתוך פריימים מצילום וידאו..).
אני בעיקרון מצלם הרבה וידאו ועורך (בתהליכי לימוד עדיין..) ולכן חשובה לי מאוד האופציה של הצפייה דרך הגופרו.