גרג
גרג
יפה מאוד.![]()
מה זה ה11 שהוא מכניס למשוואה במחשבון??
Futaba 10C 2.4, Mini Titan
Trex 700!!!!
איתי
יש פה שימוש פשוט מאוד בפונקציות טריגונומטריות במשולש ישר זווית, נחמד מאוד אבל לא כל כך פרקטי מכיוון שאם הלהבים לא מיושרים בידוק השיטה הנ"ל לא מדוייקת
אבל הרעיון ממש נחמד![]()
בכבוד רב אלעד דב- Elad Dov
Trex 700e dfc pro hv- IKON Fbl
Gaui X3-Ikon Fbl
Trex 450L- IKON Fbl
Telink SU-29
JR X9303 2.4Ghz
שימו לב חברים: לפתוח את הלהבים בצורה כזו מפעיל עומס אדיר על המכניקה והסרבואים - לא מומלץ !
ליאור זהבי
www.youtube.com/i3dm
הסרטון הזה רק שכנע אותי יותר למה עדיף להשתמש במד זווית![]()
חמוד בתור סרטון לאינטרנט אבל מייגע לפרקטיקה...
מכיוון שהמסוק מיוצב באנך ולא אופקית , העומס אינו גדול כל כך , בטח במסוק 450
פתרון חביב ל FLYBARLESS
למי שמחפש פתרון פשוט וחינמי למסוק 450 יש גם את הפתרון הבא:
http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=342799
אביב
צר לי אך אינני מסכים איתך
הלהבים יותר קלים ב 450 אבל הסרוואים גם יותר חלשים והראש יותר עדין (הכל עניין של פרופורציה).
לדעתי הרעיון כשלעצמו (שימוש בנוסחאות טריגונומטריות) הוא רעיון יפה אבל לא פרקטי ובטח שלא בריא למכניקה של המסוק ויותר מכל גם אינו מדוייק, סתם לצורך הדוגמא לא ניתן לזהות בעיית טרקינג בין הלהבים בכיוון כזה ואם היא קיימת הרי שכל הכיוון לא שווה שום דבר.
ציקי
נכון מאוד.
השיטה הזו טובה רק למדידת הפרש זויות בין הגריפים, ולכן אם הזוית של אחת הלהבים לא ממורכזת סביב ה-0 כמו שצריך, הרי שיתקבל היסט (OFFSET) של כל המדידות.
כמו כן, אין קשר לכך שהמסוק מאוזן או מאונך. הדוגמה הנ"ל היא כמו שציקי ציין - שקולה למנוף ללא משקולת איזון. המשקל של הלהבים רוצה להפעיל מומנט חזק לסיבוב הסוואשפלייט בכיוון Cyclic UP - מומנט שאליו רק הסרבואים והמכניקה מתנגדים.
ניתן גם בקלות יחסית לחשב את המומנט הנ"ל. מדובר בחישוב אינטגרל על אלמנט נפח של הלהב (או במקרה פשטני יותר בקירוב אלמנט שטח) כפול משקל האלמנט, כפול המרחק שלו מציר ה-PIVOT (הבורג המרכזי של הגריפ). אינטגרל של 2-3 משתנים יוציא תשובה מדויקת.
אם כבר, תוך כדי מחשבה בראש, פיתחתי שיטה יותר טובה ! פותחים את הלהבים אחד מול השני בכיוונים מנוגדים ופשוט מסמנים את מיקום ה-0 של הלהב על קיר מול הלהב, ומסמנים את ההיטל (חישוב סינוס) הניצב של כמה מעלות שרוצים, וכשהלהב מגיע אל מול הסימן - אנחנו במקום. בשיטה הזו המומנט שנוצר ממשקל 2 הלהבים מקוזז בין שתיהן, אך אפילו בדרך זו עדיין נוצר כוח משיק לציר הראשי שרוצה "להרים" או "להוריד" פיטץ' (תלוי במכניקה של המסוק), אז למען האמת - גם דרך זו לא מומלצת.
בפיזיקה (ומכניקה בפרט) - אין ארוחות חינם.
נערך לאחרונה על ידי ליאור זהבי; 12-11-2009 בשעה 10:29:30.
ליאור זהבי
www.youtube.com/i3dm
בקרו בגלריה שלי:
http://www.runryder.com/helicopter/gallery/64454/
אתר הבית שלי: www.FlyingDuck.co.il
לאיזה גובה יגיע המסוק לאחר הכיוון בשיטה הזו ????
עוזי
פפיייי, כבד עלי השירשור הזהליאור הרמת את הרף
צחי
לא מדוייק - יש למשל את משקולת העופרת - חישוב נפרד של מרכז מסה והוספה, אותו דבר לגבי השדרה (הפס הקשה באמצע) ואח"כ חישוב של המעטפת. אח"כ חישוב אינטגרל של המילוי, וכאן זה נהיה קצת מסובך כי צריך להחסיר את נפח המשקולת והשדרה.
כל זה לגבי החלק האמצעי לא כולל השורש (בעל צורה מיוחדת) - עכשיו מוסיפים את שני החלקים האלו:
אינטגרל כפול למעטפת הקטע הסופי, אינטגרל על המילוי, והוספת גליל וקובייה (שורש הלהב).
לא הייתי קורא לזה פשוט...
במקום זה פשוט מאזנים את הלהב - את המרחק של נקודת האיזון הזו מהשורש מודדים ומכפילים במשקל הלהב וזהו - יש מומנט.![]()
בקרו בגלריה שלי:
http://www.runryder.com/helicopter/gallery/64454/
אתר הבית שלי: www.FlyingDuck.co.il
זה,
או שפשוט משתמשים בדבר הבא - המצאה מדהימה!!!
וחוסכים את כל הכאב ראש...
ליאור זהבי
www.youtube.com/i3dm
זה מאוד אצילי מצדך ככה לחלק את ה"נטל" שווה בשווה ביניכם![]()