מזה לא רע אני לא מבין אותך דקל ,אל תיתן לגיטימציה לאלקטרוניקה הזאת והפרט לבחור החדש
לי יש קופטר איקס שהגיע rtf וכל שטויות מסביב וזאת טעות גדולה להתחיל כך לי לא היה את השכל לשאול בפורום כמו שאתה עושה כאן ולכן מחובתי לפרט למה לא!
1. האלקטרוניקה זוועה אחרי ריסוק אחד כמובן כל בסרבואים הכחולים נהרסו והג'ירו ממש מתחת לכל ביקורת מחזיק בקושי וכאשר תנסה לרחף קצת יותר רציני כבר הוא ידאג שתחזור לקרקע בריסוק מצוין
היום אני עם 401 וסרבו נורמאלי החיים הרבה יותר יפים תאמין לי
2. השלט המדובר הוא דבר מעצבן במיוחד כאשר מכוונים את המסוק ,פשוט סיוט לצאת לבדיקה לחזור למחשב ,לצאת וחוזר חלילה
3. הבקר שמגיע עם המסוק ירוד ברמה ועלול לשבות בזמנו החופשי ,אני כבר נפגשתי עם שמועה שמישהו כיוון את המסוק על השולחן והוא גמר את חייו בלי להטיס אפילו וטוב שכך.
4. מיותר לומר שברגע שלא תקפוץ למים לא תדע לשחות,זה מאוד מתסכל לרסק ולא לדעת מה לעשות ואם תתחיל בהרכבת המסוק עם מישהו (מדריך\מנטור) תאמין שתהנה מהתחביב יותר וגם תרגיש מקצועי וחלק מהתחביב ותרגיש את המסוק טוב יותר כאשר תדע איך המכונה עובדת.
ולכן בחבילת rtf אין יותר חוץ מנזק שלא נראה לעיניי המעונין להטיס אבל מאוד מהר התובנות מגיעות .
אני ממליץ לך להתחבר למישהו שיכוון אותך ואת המסוק ויעזור לך בהחלטות הראשונות וכמובן לא לשכוח המון אבל המון סימולטור כי זה פשוט הכי זול
בהצלחה כפיר