שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 20 מתוך 20

נושא: מחפש טיסן-קרב "רגוע"

תודה!
    76
    הודה 133 פעמים ב 102 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל מחפש טיסן-קרב "רגוע"

שלום,

יש לי משיכה עזה לטיסני-קרב (WW1 WW2 וגם מודרנים)
    אני מטיס יחסית "טרי" (3-4 חודשים) אך עם יכולות הטסה מאוד טובות וגם קליטה והסתגלות טובה.

אני רוצה/מחפש/מקווה שזה צעד נכון :-) לרכוש טיסן סקייל שכזה (יש לי OS55 AX) :
    http://www.rczoneshop.co.il/catalog/...s_id/1594.html
    http://www.dorhm.co.il/Websites/Prod...=4667&p=146953
    http://www.tisanir.co.il/products/TOMHAWK/
    ודברים דומים...

מה הם הסיבות שאמורות למנוע ממני לעבור לטיסן שכזה? למה זה אמור להיות שונה מטיסן כנף תחתית אחר? מה הקושי הצפוי בהטסה/המראה/נחיתה ביחס לטיסן אחר ?

האם יש משהו בסגנון שכן יכול לשמש כטיסן "מעבר" ?
    אני גם פתוח להצעות אחרות.

תודה מראש !
    יוסי
    SAB Goblin 700
    Futaba 14SG

צוות מישור אדומים

תודה!
    31
    הודה 180 פעמים ב 100 הודעות
    כניסות לבלוג
    3
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: מחפש טיסן-קרב "רגוע"

אם אתה שולט באצבעות מספיק טוב ורוצה לעשות קפיצה קדימה אני מאמין שתוכל להטיס כל דבר בעולם כל עוד תיקח מישהו מנוסה שידריך אותך בהטסה הראשונה.

לגבי המוסטנג - כבר יש כאן שניים, ונכחתי בהטסות הבכורה של שניהם. זה לא פשוט כמו שזה נדמה, ההתנהגות שלו שונה מזו של טריינר וגם הנחיתה צריכה להתבצע אחרת.
    http://www.efly.co.il/forums/showthr...0%E2-FMS-P-51D
    http://www.efly.co.il/forums/showthr...EE%E4%E8%F1%E8.

תודה!
    76
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי אייל שפירא צפיה בהודעה
    אם אתה שולט באצבעות מספיק טוב ורוצה לעשות קפיצה קדימה אני מאמין שתוכל להטיס כל דבר בעולם כל עוד תיקח מישהו מנוסה שידריך אותך בהטסה הראשונה.
    לאיזו רמה של הדרכה אתה מתכוון? שהוא יעשה את הטסט-פלייט או שממש ידריך "מחדש"?

לגבי המוסטנג - כבר יש כאן שניים, ונכחתי בהטסות הבכורה של שניהם. זה לא פשוט כמו שזה נדמה, ההתנהגות שלו שונה מזו של טריינר וגם הנחיתה צריכה להתבצע אחרת.
    אתה יכול קצת להרחיב מה זה אומר ?
    תודה!!!
    http://www.efly.co.il/forums/showthr...0%E2-FMS-P-51D

http://www.efly.co.il/forums/showthr...EE%E4%E8%F1%E8.
    ולמה אתה ממליץ על EPP/EPO ולא באלזה קלאסי ? (שזה מה שאני מכיר ...)
    :-)
    נערך לאחרונה על ידי Scooter007; 13-06-2011 בשעה 10:29:16.
    יוסי
    SAB Goblin 700
    Futaba 14SG

צוות מישור אדומים

תודה!
    3
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

רק בלזה קלאסי.
    עזוב אותך מחשמליים ומוקצפים כי רק עם טיסן בלזה תרגיש את איכות הטיסה האמיתית של מטוסי הקרב.
    ולנושא- הייתי ממליץ לך לוותר כרגע על הרעיון של המוסטנג ולחפש טיסן שהוא לא גלגל זנב.
    גלגל זנב הרבה יותר קשה לשליטה ובנוסף המוסטנג ממש לא נעים בנחיתות.
    RcWorks
    ניר בורשטיין
    Nir Burshtein
    בנייה, הרכבה והדרכה
    ייעוץ וליווי מתחילים
    054-245-7838

תודה!
    76
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי tisanir צפיה בהודעה
    רק בלזה קלאסי.
    עזוב אותך מחשמליים ומוקצפים כי רק עם טיסן בלזה תרגיש את איכות הטיסה האמיתית של מטוסי הקרב.
    ולנושא- הייתי ממליץ לך לוותר כרגע על הרעיון של המוסטנג ולחפש טיסן שהוא לא גלגל זנב.
    גלגל זנב הרבה יותר קשה לשליטה ובנוסף המוסטנג ממש לא נעים בנחיתות.
    מה אתה אומר על החמוד הזה? http://www.tisanir.co.il/products/TOMHAWK/
    מה ההבדל ("לרעה") שאני אמור להרגיש / לתרגל / להתכונן אליו ?
    אתה מכיר עוד דברים בסגנון?

תודה
    יוסי
    SAB Goblin 700
    Futaba 14SG

צוות מישור אדומים

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

במידה ואתה מחפש טיסן "קרב" מודרני יש את ה F-20 של פניקס, הוא גם במחיר יחסית זול לעומת מה שהצגת (תכתוב לי בפרטי), הוא מתאים למנועים מ 46 ועד 90 הוא טיסן שניתן לטוס איתו רגוע וגם מהר מאד הכל תלוי במנוע ובחיזוקים שתעשה. ולסיום הוא נוחת מאוד רגוע.

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

טיסני הסקייל (מבלזה לפחות), בגלל הצורות המורכבות יחסית שלהם דורשים הרבה חומר (בלזה,דיקט) בשביל להגיע לצורתם.
    המשמעות של זה היא שהטיסנים יוצאים כבדים יחסית לטיסנים אחרים באותו גודל.
    כמו כן, שטח הכנף צריך להישאר פרופורציונלי בסקייליות לגודל הגוף, אך המטוסים המקוריים לא תוכננו כטיסנים, אלא ככלים עם מנועים גדולים שמיועדים לשאת משקל ובמהירות גבוהה, ולא להצטיין בדאיה.

אז מכאן יוצא שיש לך טיסן עם שטח כנף נמוך יחסית ומשקל גבוה, מה שדורש מנוע גדול, שגם הוא מוסיף שמן למדורה (או משקל).

בסופו של דבר, מתקבלים טיסנים בעלי תכונות טיסה "רעות" (יחסית לטיסנים שתוכננו מלכתחילה כטיסנים)- מזדקרים במהירות די גבוהה (יחסית) ובצורה "אלימה" יותר מטיסנים אחרים.

בנוגע לגלגל הזנב- אני אישית לא מרגיש הבדל משמעותי בין המראה\נחיתה עם טיסן בעל גלגל אף או זנב, העקרון זהה בסופו של דבר... אולי כדאי שיהיה לידך מישהו מבין כשאתה ממריא\נוחת פעם ראשונה עם גלגל זנב, אבל מעבר לזה אני חושב שה"דאגה" של חברי הפורום מוגזמת...

ולמען הסר ספק, ב"העקרון זהה בסופו של דבר", הכוונה היא שסדר ההמראה זהה וסדר הנחיתה זהה..
    ההבדל הוא שבהמראה צריך להשאיר את הזנב על הקרקע (ע"י משיכת UP קלה לרוב אורך הריצה)
    בנחיתה צריך לנחות קצת יותר מהר (בזווית התקפה חדה יותר, אם לדייק), כך שהגלגלים הקדמיים יגעו במסלול לפני גלגל הזנב
    נערך לאחרונה על ידי valaza; 13-06-2011 בשעה 12:58:14.

תודה!
    76
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי valaza צפיה בהודעה
    טיסני הסקייל (מבלזה לפחות), בגלל הצורות המורכבות יחסית שלהם דורשים הרבה חומר (בלזה,דיקט) בשביל להגיע לצורתם.
    המשמעות של זה היא שהטיסנים יוצאים כבדים יחסית לטיסנים אחרים באותו גודל.
    כמו כן, שטח הכנף צריך להישאר פרופורציונלי בסקייליות לגודל הגוף, אך המטוסים המקוריים לא תוכננו כטיסנים, אלא ככלים עם מנועים גדולים שמיועדים לשאת משקל ובמהירות גבוהה, ולא להצטיין בדאיה.

אז מכאן יוצא שיש לך טיסן עם שטח כנף נמוך יחסית ומשקל גבוה, מה שדורש מנוע גדול, שגם הוא מוסיף שמן למדורה (או משקל).

בסופו של דבר, מתקבלים טיסנים בעלי תכונות טיסה "רעות" (יחסית לטיסנים שתוכננו מלכתחילה כטיסנים)- מזדקרים במהירות די גבוהה (יחסית) ובצורה "אלימה" יותר מטיסנים אחרים.

בנוגע לגלגל הזנב- אני אישית לא מרגיש הבדל משמעותי בין המראה\נחיתה עם טיסן בעל גלגל אף או זנב, העקרון זהה בסופו של דבר... אולי כדאי שיהיה לידך מישהו מבין כשאתה ממריא\נוחת פעם ראשונה עם גלגל זנב, אבל מעבר לזה אני חושב שה"דאגה" של חברי הפורום מוגזמת...

ולמען הסר ספק, ב"העקרון זהה בסופו של דבר", הכוונה היא שסדר ההמראה זהה וסדר הנחיתה זהה..
    ההבדל הוא שבהמראה צריך להשאיר את הזנב על הקרקע (ע"י משיכת UP קלה לרוב אורך הריצה)
    בנחיתה צריך לנחות קצת יותר מהר (בזווית התקפה חדה יותר, אם לדייק), כך שהגלגלים הקדמיים יגעו במסלול לפני גלגל הזנב
    למה אתה מתכוון ב"מזדקרים במהירות די גבוהה (יחסית) ובצורה "אלימה" יותר מטיסנים אחרים" ?
    יוסי
    SAB Goblin 700
    Futaba 14SG

צוות מישור אדומים

תודה!
    1
    הודה 20 פעמים ב 5 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

יש לדור המיחשוב בפ"ת טיסני epp של חברת הקאר הם טסים מעולה בנויים מתוכננים טוב מחברה טובה
    ומאוד מאוד עמידים יחסית לטיסני קרבות (אנכנו עושים קרבות אחד עם השני) והוא גם מוכר אותם באזור 350 שח שזה מחיר כמו בצכיה ויש לו במלאי אני ממליץ לקנות כמה כי זה ממכר ואין יבוא סדיר שלהם כיום

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי d3kid צפיה בהודעה
    יש לדור המיחשוב בפ"ת טיסני epp של חברת הקאר הם טסים מעולה בנויים מתוכננים טוב מחברה טובה
    ומאוד מאוד עמידים יחסית לטיסני קרבות (אנכנו עושים קרבות אחד עם השני) והוא גם מוכר אותם באזור 350 שח שזה מחיר כמו בצכיה ויש לו במלאי אני ממליץ לקנות כמה כי זה ממכר ואין יבוא סדיר שלהם כיום

טיסני הEPP הללו, למרות שלא ניסיתי, לא מתקרבים לתכונות הטיסה של טיסן סקייל כמו זה שנדרש (להבנתי מפותח השירשור)

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי Scooter007 צפיה בהודעה
    למה אתה מתכוון ב"מזדקרים במהירות די גבוהה (יחסית) ובצורה "אלימה" יותר מטיסנים אחרים" ?
    זה אומר שאם טריינר מזדקר במהירות 15 קמ"ש, טיסן כזה יזדקר ב30 קמ"ש נניח (הכל במהירות אווירית, כן)

וזה אומר שאם טריינר בהזדקרות פשוט מפיל קצת אף, אז טיסן כזה יפיל כנף\יסתחרר, מה שבטוח, בהזדקרות רצינית תישאר חסר שליטה בטיסן עד ליציאה מהמצב (זה גם צריך לדעת איך לעשות...)

תודה!
    76
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי valaza צפיה בהודעה
    זה אומר שאם טריינר מזדקר במהירות 15 קמ"ש, טיסן כזה יזדקר ב30 קמ"ש נניח (הכל במהירות אווירית, כן)

וזה אומר שאם טריינר בהזדקרות פשוט מפיל קצת אף, אז טיסן כזה יפיל כנף\יסתחרר, מה שבטוח, בהזדקרות רצינית תישאר חסר שליטה בטיסן עד ליציאה מהמצב (זה גם צריך לדעת איך לעשות...)
    תודה על הנימוק.
    אתה מכיר דרך לתרגל תופעה שכזו? זה אפשרי בסימולטור ?
    יוסי
    SAB Goblin 700
    Futaba 14SG

צוות מישור אדומים

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

האמת שלא ממש, ז"א, זה די טבעי אחרי אצלי, ככה שלא עולה לי בראש מקת"ג ספציפי (מקרים ותגובות)
    אם אתה רוצה לנסות בסימולטור אז פשוט תטיס טיסנים כאלו בסימולטור עד שתתרגל, נסה להטיס לאט למשל, המראות ונחיתות...

המקומות הכי סבירים להזדקרות הם בהמראה (אם מושכים יותר מדי UP כשהטיסן עוד לא היה באוויר מספיק זמן בשביל לתפוס מהירות)
    בנחיתה.... מן הסתם...

תעבוד גם על קאטים והתקלות אחרות...

תודה!
    6
    הודה 25 פעמים ב 18 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

אולי זה יעניין אותך
    http://www3.towerhobbies.com/cgi-bin...&I=LXHU81&P=ML
    TREX 500 ESP
    FUTABA 7C
    AXN
    FMS P51 Mustang V6

תודה!
    77
    הודה 41 פעמים ב 27 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

גם אם בכל זאת אתה מחליט ללכת על טיסן סקייל WW2, לא הייתי ממליץ לך ללכת על מוסטנג.
    זהו טיסן קשה יותר מרוב הסקיילים האחרים ולו רק בגלל צורת הכנף אשר נוטה לתופעת הזדקרות קצה כנף ובעברית Tip Stall.
    המשמעות היא שבעת הזדקרות (שכמו שצויין כאן קודם מתרחשת במהירות גבוהה יחסית) הוא נוטה להפיל כנף וזוהי הזדקרות שיותר קשה לצאת ממנה.
    גם ה קורסאיר נחשב די קשה להטסה. לגבי האחרים, הם די דומים זה לזה - הוריקן, ספיטפייר וכו' וכו'.
    בכל מקרה, אופציה נוספת שאתה יכול לשקול היא טיסני סקייל WW2 אשר עליהם היו לומדים הטייסים של התקופה לטוס כדוגמת ה T-34, P-47 או P-40.
    לגבי גלגל זנב - כן או לא - ההבדל אינו גדול ואחרי המראה או שתיים, וכנ"ל נחיתה, תבין את העניין.
    בהצלחה בכל מקרה!
    רון טוסמן

תודה!
    76
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי hagpel צפיה בהודעה
    אולי זה יעניין אותך
    http://www3.towerhobbies.com/cgi-bin...&I=LXHU81&P=ML
    1. תודה
    2. זה קיט לבנייה, לא בטוח שיש לי את הזמן לזה.
    3. אני כבר לא בטוח לגבי גלגל זנב - אנשים פה מלחיצים אותי :-)
    4. אני לא בטוח לגבי הרעיון עצמו - ההסבר של valaza חשף את "הבעייתיות" של טיסנים שכאלו.
    יוסי
    SAB Goblin 700
    Futaba 14SG

צוות מישור אדומים

תודה!
    76
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי RonTo צפיה בהודעה
    גם אם בכל זאת אתה מחליט ללכת על טיסן סקייל WW2, לא הייתי ממליץ לך ללכת על מוסטנג.
    זהו טיסן קשה יותר מרוב הסקיילים האחרים ולו רק בגלל צורת הכנף אשר נוטה לתופעת הזדקרות קצה כנף ובעברית Tip Stall.
    המשמעות היא שבעת הזדקרות (שכמו שצויין כאן קודם מתרחשת במהירות גבוהה יחסית) הוא נוטה להפיל כנף וזוהי הזדקרות שיותר קשה לצאת ממנה.
    גם ה קורסאיר נחשב די קשה להטסה. לגבי האחרים, הם די דומים זה לזה - הוריקן, ספיטפייר וכו' וכו'.
    בכל מקרה, אופציה נוספת שאתה יכול לשקול היא טיסני סקייל WW2 אשר עליהם היו לומדים הטייסים של התקופה לטוס כדוגמת ה T-34, P-47 או P-40.
    לגבי גלגל זנב - כן או לא - ההבדל אינו גדול ואחרי המראה או שתיים, וכנ"ל נחיתה, תבין את העניין.
    בהצלחה בכל מקרה!
    מה ההבדל (מבחינה אווירודינמית) בין ה P40 למוסטאנג ? במבט בלתי מזויין הם נראה מאוד דומה (לפחות אלו של Kyosho)
    Click image for larger version. 

Name:	mustangmain2.jpg 
Views:	102 
Size:	86.7 קילובייט 
ID:	48250Click image for larger version. 

Name:	Curtissp40main.jpg 
Views:	110 
Size:	87.4 קילובייט 
ID:	48251
    יוסי
    SAB Goblin 700
    Futaba 14SG

צוות מישור אדומים

תודה!
    6
    הודה 25 פעמים ב 18 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

הנה, תקרא קצת:
    http://www.rcwarbirds.com/Techniques/Technigues.htm#t1

אני לא מטיס ותיק ומנוסה בסקיילים אבל נראה לי שהאתגר לא צריך להרתיע אותך מלהטיס את מה שבאמת מושך אותך להטיס,
    יש סימולטור ותתאמן על הטכניקה כדי לרכוש מיומנות וניסון...

אם לא תנסה כל מה שמפחיד ומורכב תאלץ לוותר על הדברים היותר מרגשים בחיים!!!
    TREX 500 ESP
    FUTABA 7C
    AXN
    FMS P51 Mustang V6

תודה!
    77
    הודה 41 פעמים ב 27 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי Scooter007 צפיה בהודעה
    מה ההבדל (מבחינה אווירודינמית) בין ה P40 למוסטאנג ? במבט בלתי מזויין הם נראה מאוד דומה (לפחות אלו של Kyosho)
    Click image for larger version. 

Name:	mustangmain2.jpg 
Views:	102 
Size:	86.7 קילובייט 
ID:	48250Click image for larger version. 

Name:	Curtissp40main.jpg 
Views:	110 
Size:	87.4 קילובייט 
ID:	48251
    המוסטנג (המטוס) תוכנן להיות מטוס שיוכל ללוות את המפציצים בטיסות ארוכות תוך ביצוע גיחות מהירות. מכאן, קיבל צורת כנף שונה מכל קודמיו באותה התקופה - כזו שמאפשרת טיסה מהירה במיוחד.
    להסביר בדיוק מבחינה אווירודינמית את ההבדל אינני יודע אך הוא ידוע כמטוס שנבנה למהירות ומכאן, גם שמהירות הנחיתה מהירה והוא נוטה להזדקרות במהירות גבוהה יותר.
    ה P40 נחשב ע"י הטייסים של התקופה כמטוס סלחן - גם כטיסן הוא יחסית מתנהג באופן דומה.
    רון טוסמן

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

לא מאמין שבגדלים שלנו יהיה הבדל רב בין הP-40 למוסטנג, ההבדלים בקלות ההטסה אמורים לנבוע מסיבות אחרות יותר מהצורה (שהיא די דומה...)

יש לHANGAR-9 דגם של מוסטנג 46, שלפי טענתם תוכנן למתחילים.
    ההבדל העיקרי הוא במשקל הטיסן (בכלל האנגר9 מייצרים טיסנים קלילים מאוד יחסית לחברות האחרות),
    ובעיקר במעריכי פרופיל קצה כנף, שאמורים למנוע ממנו הזדקרויות קצה כנף (ואפילו ניתנים לפירוק בהמשך).
    חוץ מזה אאל"ט יש לו דיאדרל מכובד, עוד פרט שאמור להוסיף ליציבות הכללית.

הנה קישור לסקירה בRCGROUPS:
    http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=445314

וציטוט ספציפי לגבי הטיסן הנ"ל כ"טריינר":
    בג'יבריש של גוגל-
    לאחר טיסה זמירה את P-51 במצב אימונים אני גייס את עזרתו של ג 'יי, טייס RC החדשה באימונים כדי לעזור לי לקבל מושג עד כמה קל המוסטנג יהיה לטייס סטודנט לטפל. הוא כבר עף רק על 3 חודשים. אני כבר אימונים אותו על 9 האנגר 40 EasyFly עם תוצאות טובות מאוד עד כה. ג 'יי קבע כי המוסטנג טס רק חלק כמו EasyFly כשזה הגיע הטיסה הבסיסי. הוא גם אמר מוסטנג יפנה או להתגלגל מהר יותר EasyFly והיה נדמה לו כי למרות שהוא עשה את כל מעופו לעבר המצערת וחצי כי המוסטנג "נראה" כדי להיות הולך מהר יותר ממה שזה באמת היה. אמרתי לו שזה היה warbird מנסה לצאת מזה.

PTS המוסטנג נתקע מאוד נקייה להילוך האימונים, mushing קדימה הרבה זמן. זה נתן ספין נחמד כשאני לא לשחרר את שולטת כאשר הוא נתקע. בכך שהוא מאפשר את האף כדי ירידה ובניית מהירות קטנה, אותה שלף יפה. הייתי מסוגל להכריח אותו הצמד עם מעלית מלא כאשר המהירות הייתה איטית מאוד, מה שכמובן לא צריך לעשות עם P-51, אז התנהגות זו היה יותר מקובל. PTS היה לולאה עם הציוד אימון, אבל זה היה לולאה biggg, וכן נדרש ויסות האחורי בצד למטה. שוב, מאוד מוסטנג, כמו, אבל קצת פחות סלחני מאשר מאמן רגיל.

ככל הנחיתה, PTS לצרכים מסוימים מהירות על הנחיתה. בעיקרון, זה הנחיתה בפועל בבית איטי מאוד, בטוח מאוד מהירות, אך עם כל המהירות ההרג תכונות על אותו למטרות אימונים זה באמת מושך את שלדת למטה במהירות בעת המצערת לאחור. הייתי אומר שזה מאוד איטי אדמות עבור P-51 עם הילוך מאמן על, אבל לא הייתי קורא לזה kadet בכיר או גור. היא לא לצוף על פי רב עם הילוך מאמן על, אשר הגיוני מאז בלמים גדולים כמו זה משמשים בדרך כלל עבור נחיתות ספוט כזה!

והמקור באנגלית-
    After flying and trimming out the P-51 in training mode I enlisted the help of Jay, a new rc pilot in training to help me get an idea of how easy the Mustang would be for a student pilot to handle. He has been flying only about 3 months. I have been training him on a Hangar 9 EasyFly 40 with very good results so far. Jay stated that the Mustang flew just as smooth as the EasyFly when it came to basic flight. He also said the Mustang would turn or roll faster than the EasyFly and it seemed to him that even though he did all his flying at half throttle that the Mustang "seemed" to be going faster than it really was. I told him it was the warbird trying to come out of it.

The PTS mustang stalled very cleanly in the training gear, mushing forward a long time. It gave a nice spin when I didn't release the controls when it stalled. By allowing the nose to drop and building a little speed, it pulled out nicely. I was able to force it to snap with full elevator when the speed was very slow, which of course shouldn't be done with a P-51, so this behavior was more than acceptable. The PTS would loop with the training gear on, but it was a biggg loop, and required throttling back on the down side. Again, very mustang-like, but a bit less forgiving than a standard trainer.

As far as landing, the PTS needs some speed on landing. Basically, it's actual landing is at a very slow, very safe speed; however, with all the speed killing features on it for training purposes it really drags the airframe down fast when you throttle back. I would say it lands very slow for a P-51 with the trainer gear on, but I wouldn't call it a kadet senior or a cub. She doesn't float for long times with the trainer gear on, which makes sense since large brakes like this are normally used for spot landings and such!
    נערך לאחרונה על ידי valaza; 15-06-2011 בשעה 11:15:25.

נושאים דומים

1. [חדשות] "עטלפים", "פנתרים", "תעתוע", "ארגמן"
    על ידי dror בפורום רחפנים מרובי להבים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 02-02-2013, 01:16:01
  2. לא עדיף לפרסם "גוף למסירה" בפורום "נותנים-מקבלים"...?
    על ידי ZigiStar בפורום לא להבים ולא כנפיים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-05-2010, 20:34:40
  3. [זהירות!] מחפש תוכנית של טיסן כנף תחתית "סנונית"
    על ידי dudde בפורום פורום טיסני דלק
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 10-01-2009, 20:25:28
  4. מחפש תוכנית של טיסן כנף תחתית "סנונית"
    על ידי dudde בפורום פורום דאונים וטיסנים חשמליים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 07-01-2009, 14:01:20
  5. למכירה/החלפה טיסן "סברס"