יפייפה
מחכה לתמונות בנייה
מס רכבים על שלט,טיסנים,ורחפנים למכירה
בנוסף המון ציוד!
לפרטים נא לפנות לפרטי
תתחדש!
ההשקעה הכי טובה שעשיתי.
בניה זה קישקוש... שעה עבודה וזה מוכן
תהנה
Assaf110 (31-08-2012)
מזל טוב, אני בטוח שתהנה ממנו
40 דקות אחרי פתיחת השרשור אז אתה בשלב התכנות כבר?
ההמלצה שלי זה רק להחליף פרופים
XHover MXP230, TBS Discovery, Compass Atom 7HV, TwinStar II FPV, Trex 250SE,500ESP FBL, 550e BeastX, Mini Ellipse, Merlin, Cularis, Xeno ,P51d, Aurora 9 and not enough time (oldies: Stryker F-27Q, Easy Star, Telink SU-29, Fox, 450 Pro) Hagay
Assaf110 (31-08-2012)
אחזה תכנות, חזרתי מהעבודה בלילה, דפקתי תמונה לפורום והלכתי לישון... נתפנה לזה בהמשך היום...
פרופים אני מתכוון להחליף לגראופנר אחרי טיסות המבחן.
תתחדש!
עשית קניה בטוחה.![]()
Assaf110 (31-08-2012)
תתחדש מחכה לתמונות
אוקיי... אי אפשר בלי קצת תמונות...
הזרועות זכו לצביעת custom ומלבן אדום הפכו לשחור בז'.
זהו מתלה בתכנון עצמי למצלמת טיסה + גופרו, חתוך בלייזר מפרספקס 3 מ"מ שחור מט. לוקח את כל העסק קדימה כך שיש פחות גוף בפריים, עדיין הכל מוגן בהתרסקות ע"י הזרועות שפוגעות לפני, ויש גם במפר קטן להגן על המצלמות.
אגב עדשת הגופרו כך בדיוק באמצע רוחב השלדה (לא כפי שהיא מותקנת על הטאב המקורי של השלדה). תפוס לגוף עם דבק ספוגי דו צדדי ואזיקונים. אני קורא לו הלובסטר בגלל צורתו בשילוב עם השלדה...
זו גרסה שלי ל layerlen של FPVmanuels. אבל כאן אין עדשה שמפריעה מעט לאיכות, כל המגן יותר עמוק כך שבפגיעה הוא מגן על עדשת ה HERO2.
וזה המוצר הסופי...
![]()
תתחדש!
מה הסיבה שמיקמת את הGPS על הזרוע ולא במרכז?
הקליטה יותר טובה ככה , באופן מפתיע. הרבה ב RCG ממתקנים ככה, וגם לא בולט כלום מהכלי, ה GPS היקר מוגן בריסוק ובהובלה.
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
היות ואני רגע לפני הזמנה של אחד כזה, אשמח לדעת האם נתת למוכר הוראות מיוחדות לגבי האריזות וכמה זמן לקח למשלוח להגיע?
לפני הטיסות תחליף..
לא נתתי הוראות מיוחדות, המשלוח היה מהיר והיה בערך אחרי שבועיים אצלי - רוב הזמן לקח לחבילה דווקא בארץ...
תודה!