אהלן חברים,
אז ככה הבעיה היא די פשוטה אבל יחד עם זאת די מסובכת משום שאני לא מצליח לעלות על גורם/פתרון לבעייה וניסיתי המון
מדובר בהוריקאן 425 עם סטאפ הבא:
סרבואים סייקליק טורניגי 620 bb מה שמומלץ ע"י עודד
ג'ירו ספרטן קוארק השחור
סרבו זנב אליין ds650
בקר טורניגי פלאש 80a עם בק מובנה חדש לגמרי!(הגיע לפני שבוע)
עכשיו היום הגיע ה-dx6i dsmx החדש שהזמנתי(אגב מגיע לי מברוק על ההתחדשות) וחיברתי הכל למקלט חיברתי סוללה(6 תאים ננו טק)
ובכמה שניות הראשונות הכל עבד עד שהתחלתי לשחק עם הסטיק השמאלי במהירות(בעצם מפעיל את כל הסרבואים גם הסייקליק וגם הזנב) והמקלט התחיל להתקע ולהיכבות ולעשות מעיין ריסטרטים כאלה.
שמיידע אישי שלי קורה כאשר צריכת הזרם גבוה ממה שהבק מסוגל לספק.
ניתקתי סרבו אחד(כל פעם אחד אחר) והתופעה נעלמה ולא משנה כמה מהר וחזק הייתי משחק בשלט עם הסטיק המקלט לא היה מאתחל עצמו.
על מנת לשלול גם שאולי אחד הסרבואים תקול השתמשתי בשלושה סרבואים זהים של טורניג'י נוספים שיש לי וכל פעם החלפתי משהו אחר, התקלה הייתה קשיחה לאורך כל הניסוי והופיעה כל פעם שארבעה סרבואים היו מחוברים למערכת.
ניסיתי להשתמש בבק חיצוני שיש לי של טורניג'י(מספק 5v/6v בהספק של עד 5A) עבד עוד יותר גרוע גם עם שלוש סרבואים מחוברים איך שהייתי נוגע בסטיק המקלט עשה ריסטרטים חרא של דבר לא לקנות.
בכל אופן מה שמבלבל אותי פה זה שאני לא היחיד שיש לו את הסטאפ הזה על ההוריקאן מה שאומר שהבקר הספציפי הזה כן אמור לעבוד עם הסרבואים האלה ולהחזיק אותם אבל משום מה אצלי זה לא עובד.
מצטער על החפירה אבל ממש צריך את עזרתכם כאן במיוחד של האלקטרוניים התותחים שבינינו כי אני ממש תולה תקוות שמחר אוכל סוף סוף אחרי הרבה זמן לחזור לאוויר.
בתודה מראש לכל המשקיעים מזמנם,
יהודה ביטון.