נצא מנקודת הנחה שיש לי כלי טייס מסויים שיש בו התקן GPS.
איך אני אמור לאתר את אותו התקן?
אני אמור להכניס אות הנתונים שלו לתוכנת מחשב או משהו כזה? לסמארטפון אוליי?
נצא מנקודת הנחה שיש לי כלי טייס מסויים שיש בו התקן GPS.
איך אני אמור לאתר את אותו התקן?
אני אמור להכניס אות הנתונים שלו לתוכנת מחשב או משהו כזה? לסמארטפון אוליי?
באופן תאורטי ( לצערי יש לי נסיון מסויים בזה ) אם היה לך כלי טייס תאורטי כזה, היית צריך להכניס את המספרים התאורטיים לאתר המרת נתוני GPS ואז להכניס את המספרים המומרים לתכנת google earth למשל ...
אני מצאתי שיש כמה בעיות עם זה, למשל שגיאה מובנית בנתונים שמספק ה GPS על כלי הטייס ... למשל חוסר דיוק של GE ... אני מקווה שתמצא את הכלי טייס התאורטי ..![]()
לצורך הדוגמא GPS כמו נאזה, אמור לספק את המידע הזה?
לא.
את המידע אתה מקבל (תאורטית) מהOSD...![]()
.Itay.
ואם התרסקתי איבדתי קשר וידאו הGPS (שוב לצורך העניין נאזה) לא אמור לספק לי באופן כלשהו את המיקום או לפחות נ"צ ?
לפי מה שאתה אומר אם אני לא מקליט וידאו מתחנת עגינה, חבל לי על הזמן.
אם אתה לא מקליט את הטיסה מתחנת הקרקע, מה שה OSD שלח לא יעזור לך.
יש מאתרים עם GPS ותקשורת סלולארית (דורש כרטיס SIM) שיכולים לשלוח קואורדינטות ב SMS
לא ניסיתי בעצמי (יותר נכון הזמנתי כזה ב $50 מאיביי, אבל מה שהגיע לא היה ראוי למאכל אדם, אז החזרתי, ומאז לא ניסיתי שוב)
למצוא קואורדינטות על מפה... ב Google Maps למשל ניתן להכניס נ"צ (קו רוחב וקו גובה) ולקבל את המיקום.
כל אפליקציה עם השיטות שלה.
יש אפשרות לפנות לחברת הסלולר ובכך לקבל מעקב דרך האינטרנט
5.21 GPRS setting.
User must send SMS via cell phone to set up IP, port and APN before starting GPRS.
5.21.1 Setting up APN
5.21.1.1 APN standards for Access Point Name and differs from country to country. For more
information about the local APN, inquire with your local GPRS network operator
ASHER L
עדיף להיזהר מאשר להצטער
כל התשובות כבר בפורום, תתחיל לקרוא בנעוצים
XHover MXP230, TBS Discovery, Compass Atom 7HV, TwinStar II FPV, Trex 250SE,500ESP FBL, 550e BeastX, Mini Ellipse, Merlin, Cularis, Xeno ,P51d, Aurora 9 and not enough time (oldies: Stryker F-27Q, Easy Star, Telink SU-29, Fox, 450 Pro) Hagay
לך עם מה שחגי אמר ותקרא כמה שרשורים גדולים כמו השרשור של ALEXK, אבל בגדול יש OSD שרק מציגים את הנ"צ של ה GPS ויש כאלה שגם יודעים לעשות RTH. יש כאלה לטיסנים ויש כאלה לרחפנים.
כל עוד אין OSD שמתתמשק לנאזה כמו ה iOSD שמתממשק ל WOOKONG-M, אתה צריך OSD נוסף שיציג לך את הנ"צ.
לא בטוח שיהיה לך וידאו עד הריסוק, יכול להיות שהוידאו יילך קודם, בשביל זה יש אמצאי איתור, בייקונים למינהם, מבוססי GPS+GMS או מבוססי RF. כל אחד עם היתרונות והחסרונות שלו, בקרוב יהיה אחד גם מבוסס BLUETOOTH.
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm