שלום למומחים,
האם ניתן לחבר את הקונטרולר של SimpleBGC ישירות לנאזה ב F1 ו F2 ?
אני משתמש בתוכנה של Alxmos
אם אכן כך, האם עלי לבטל את החיישן IMU ? (לא להשתמש) כי הרי הנתונים מגיעים מהנאזה
תודה,
אופיר
שלום למומחים,
האם ניתן לחבר את הקונטרולר של SimpleBGC ישירות לנאזה ב F1 ו F2 ?
אני משתמש בתוכנה של Alxmos
אם אכן כך, האם עלי לבטל את החיישן IMU ? (לא להשתמש) כי הרי הנתונים מגיעים מהנאזה
תודה,
אופיר
נערך לאחרונה על ידי OBY; 09-03-2014 בשעה 14:18:40.
לא ניתן לחבר, האלקס מוס חייב את החיישן שצמוד למצלמה
נערך לאחרונה על ידי Hagay; 09-03-2014 בשעה 15:32:34.
XHover MXP230, TBS Discovery, Compass Atom 7HV, TwinStar II FPV, Trex 250SE,500ESP FBL, 550e BeastX, Mini Ellipse, Merlin, Cularis, Xeno ,P51d, Aurora 9 and not enough time (oldies: Stryker F-27Q, Easy Star, Telink SU-29, Fox, 450 Pro) Hagay
אני מנחש שאתה לא מוצא איך לשלוט על הגימבל ע"י השלט ?
תודה רבה
אני פשוט רוצה לחסוך את החישן ואת החוטים, נראה לי מיותר, אני משתדל להשאיר את הדיסקו "נקי" כמה שאפשר
הרי בסה"כ גם הנאזה וגם החיישן עושים את אותה פעולה בגדול, אז אפשר לחסוך את החיישן.
בקריאה בפורומים השונים, אני רואה שהפתרון לא כל כך פשוט, אבל אפשרי, עם הרבה מאוד התעסקות, ולא בטוח ששווה את זה.
בשביל שליטה על ה Pitch מהשלט, אני אחבר ישירות מהמקלט של השלט ל BGC Controller.
אופיר
אם אפשר היה להסתדר עם חיישן ה IMU על הנאזה
אז אפשר היה להעביר את החיישן ה IMU לכרטיס ולא היה צורך לשים אותו על הגימבל
אבל כחלק מלופ הבקרה הכרטיס מודד את מצב המצלמה ולא את מצב הגוף כדי לתקן באופן מדוייק.
אוקי, עכשיו יותר ברור.
זאת אומרת, לפי הבנתי, ה IMU על המצלמה, נותן מידע יותר מדויק ורלוונטי למצלמה, שזה מה שאנחנו צריכים בעצם,
ואילו אם ההיינו משתמשים ב IMU של הנאזה, היה פחות דיוק.
למדנו עוד משהו חדש![]()
כן
בנוסף את מנועי הבראשלס אי אפשר להזיז למיקום מסויים
אז משתמשים ב IMU כחלק מחוג הבקרה כדי לדעת מצב המצלמה.
ב TBS PRO , שמשתמש באלקסמוס, יש לפעמים "בעיית סחיפה" של האופק, ודובר רבות ב"מעבדה" על האפשרות לחבר אותו לנאזה כדי לקבל (ולפצות) על שינויים במצב הטיסה \ כלי, אבל זה כנראה לא פשוט. רק הגימבל של DJI נראה שיודע לעשות זאת.
תודה רבה לכולכם
אכן בקריאה בפורומים, העסק לא פשוט ויש הרבה התעסקות, כגון מתחים שבאים מהנאזה מצד אחד ומצד שני מהסוללה של הקונטרולר,
בהרבה מקרים, אנשים שורפים את הבורד, וברוב המקרים, לא מדברים על הצלחה מרובה.
אז נישאר עם ה IMU של הקונטרולר![]()