נראה יפה ומעניין... האם יש מצב שזה יהיה שירשור לקופון?
אם כן... אז לך לא מוותרים, סתם טיזרים לא יעזרו לך, אתה צריך לצלם הרבה ולא להתקמצן במילים..
Hagay (22-05-2014)
זה מתוכנן לשבור שיאי מהירות
FF - fast forward
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
ראיתי לא מזמן סרטון של הרעיון וזה נראה מדהים, באיזה זווית לגוף המנועים יהיו
XHover MXP230, TBS Discovery, Compass Atom 7HV, TwinStar II FPV, Trex 250SE,500ESP FBL, 550e BeastX, Mini Ellipse, Merlin, Cularis, Xeno ,P51d, Aurora 9 and not enough time (oldies: Stryker F-27Q, Easy Star, Telink SU-29, Fox, 450 Pro) Hagay
המתאמים מייצרים זווית דיי שמרנית של 20 מעלות . נראה איך יטוס ואולי אגדיל או אקטין את הזווית.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Hagay (23-05-2014)
וואו!
שאפו
איזה בקר טיסה אתה מתכנן ?
הרי גם הוא צריך לשבת בזווית כן ?
הבקר יהיה נאזה יש לי גם KK 2.0 שאני לא כל כך אוהב .
הבעיה העיקרית שלי עם הנאזה זה המשקל בערך 100 גרם לעומת בקרים בסיסיים יותר השוקלים 10-20 גרם
כך שאני יודע שיש לי איפה לגלח עוד איזה 100 גרם מהבקר והמקלט , אבל כרגע אני מעדיף בקר סלחן שאני מכיר שאשר להתחיל קרב בעוד חזית הפחות מוכרת לי .
בכל מקרה על הכוונת NAZE23 + GPS
גם אותו אשים ב20 מעלות , אפשר לראות את המשולשים שמחכים
יש 4 משולשים 2 לנאזה ו2 לגיפיאס
הרעיון הוא שבריחוף הגוף יעמוד בזווית כמו נחש קוברה והמנועים והנאזה יהיו אופקיים
אבל בטיסה מהירה קדימה כמו שאנחנו יודעים האף יורד ואז השלדה תיהיה אופקית פחות או יותר ותיצור פחות גרר
גם בעצירה יש יתרון לשיטה הזו שכן בעצירה האף עולה וגרר הגוף עולה איתו לעומת השלדה הקונבציונלית שבה האף עולה והגרר יורד דווקא כשרוצים לבלום.
נאזה מאוד מגבילה, אתה מוזמן להשתמש בCC3D שלי לנסיון בהמשך בעיקר אם מהירות זה מה שאתה מחפש
XHover MXP230, TBS Discovery, Compass Atom 7HV, TwinStar II FPV, Trex 250SE,500ESP FBL, 550e BeastX, Mini Ellipse, Merlin, Cularis, Xeno ,P51d, Aurora 9 and not enough time (oldies: Stryker F-27Q, Easy Star, Telink SU-29, Fox, 450 Pro) Hagay
מקלט מעולהה FRSKY
אילו מנועים אתה משתמש ?
Hagayהתקנתי נאזה כי זה מה שיש לי . עובד אצלי טוב וסלחני וגם כי לא בא לי להתחיל להתעסק עם בקר שאני לא מכיר ביחד עם שאר הצרות שבטח יהיו.
nitbeat
מנועים ופרופים הזמנתי מחנות שלא הכרתי אבל היה להם במלאי את המנועים שנראים מצויין, המשלוח היה מהיר ויעיל כך שאין תלונות
http://www.besthobbymall.com/emax-mu...or-mt1806.html
http://www.besthobbymall.com/5x3-car...w-set-gws.html
המנועים כבר לא במלאי
מחר אתניע הכל ונראה איך נשמעים המנועים ואיך הכל זז.
ב ה צ ל ח ה....
Sent from my iPhone using Tapatalk
יש המראה
מרחף בלי בעיה בכלל בזווית בידיוק לפי התכנון
כרגע המשקל הוא 518 גרם כולל סוללה 2200 ונאזה ללא המצפן/גיפיאס של הנאזה כך שהמשקל כולל הגיפיאס של הנאזה יהיה כ 550 גרם וכולל ציוד FPV ומוביוס עוד כ 100 גרם
650 גרם - משקל סביל .
כבר יש תובנה שצריך את התושבות לעשות גבוהות יותר כדי שהנאזה יכנס יפה בין הפלאטות אם כי בקר טיסה אחר יכנס גם עם התושבות כפי שהן עכשיו
בנוסף אגדיל את הזרועות כדי לקבל צורה יותר מרובעת ארחיק את הפרופים מהגוף ואולי אמצא איזה חופה של מכונית
מה קנה המידה של מכוניות שבסיס הגלגלים שלהם הוא כ 19סמ ?
יגאל - אפשר קצת הסבר רקע על המנועים בזווית ? זה אמור לגרום לקוואד לטוס מהר יותר קדימה ? איך ?
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
איך רחפן טס ?
בריחוף ה FC שומר את הגוף והמנועים בזווית פחות או יותר אפס
בטיסה קדימה ה FC מוריד אף בזווית של 20-30 מעלות כך שחלק מדחף המנועים יגרום לרחפן להתקדם, הבעיה שכל גוף הרחפן עכשיו הוא בזווית שלילית של 20-30 מעלות כלומר ב DOWN שגם מייצר עילוי שלילי וגרוע עוד יותר מייצר גרר וככל שנרצה לטוס מהר יותר הזווית תיהיה שלילית עוד יותר ונקבל עוד יותר DOWN ועוד יותר גרר.
מה שאני עשיתי הוא לשים את הFC והמנועים ב מינוס 20 מעלות ואז בריחוף הגוף הוא ב פלוס 20 כי ה FC רוצה להיות ב 0
ואז כדי לטוס קדימה ה FC מוריד אף (שהיה ב +20) כשהכוונה שבטיסה קדימה הגוף יהיה בערך ב 0 ואז המנועים יהיו במינוס 20 כך שחלק מהדחף יגרום לרחפן לטוס קדימה בידיוק כמו קודם אבל הפעם הגוף יהיה ב 0 מעלות ולא בDOWN כך שייווצר פחות גרר ופחות עילוי שלילי.
היתרון הוא כמובן שאין שום מכניקה הפוגעת באמינות ומעלה משקל, החסרון הוא שעכשיו בזמן ריחוף הגוף הוא בזווית ובטיסה הגוף הוא אופקי
בניגוד לכלי קונבנציאולי שבו בריחוף הכלי ישר ובטיסה הגוף בזווית.
התנגדות אוויר..ואז הקואד הרבה יותר איטי. בדיורק מה שהוא הסביר על down והגרר
http://m.youtube.com/watch?v=ulO8XGZaC90
סרטון נחמד של קואד באותו רעיון..
נערך לאחרונה על ידי matanmax; 28-05-2014 בשעה 10:22:06.
לא חושב שיש קושי בהתקנת מצלמה בידיוק כמו שאין קושי להתקין מצלמה לצורך טיסה קדימה.
אולי ROLL בריחוף יותר בעייתי אם כי נראה לי שבזווית של 20-30 מעלות לא נראה לי שיהיה הבדל מהותי בריחוף.
אחרי שאטיס קצת בטח אהיה גם קצת יותר חכם.
נראה כמו רחפן אידיאלי למירוץ שערים "פיילונים",
כמו שאביב ציין אתה טס במהירות והאופק וזויית הצילום נשארים ישרים
igalr שים אותי ברשימת ההמתנה שלך לשילדה, אני אוסיף את הרכיבים.
טוב אביב בשביל זה לא צריך לעשות תהפוכות... אפשר לשים את המצלמה בזוית ולסגור עניין כפי שבוודאי אתה כבר עושה. הכל עניין של פרספקטיבה.
יגאל דווקא זוית 20 היא לא לכאן ולא לכאן כי אם אתה ממש טס מהר קדימה הזוית יותר קרובה ל 45 למה מלכתחילה לא בנית הכל סביב 45 מעלות כדי להשיג גוף ישר לגמרי בפיטצ מלא?
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
אם אני זוכר נכון הנאזה מוגבל ל 30 מעלות או משהו כזה ...
התוכנית המקורית היתה להכניס את הנאזה בין הפלאטות כדי לקבל שטח נקי למעלה
וככל שהזווית גדולה יותר צריך מרחק בין פלטות גדול יותר
בפועל פיספסתי בכמה מילימטרים ואני לא יכול להכניס את הנאזה בין הפלטות וגם יש לי אילוצים של בקרי מהירות
בכל אופן נראה מה יהיה האפקט עם הזווית השמרית תמיד אוכל להדפיס מתאמים בזווית אחרת אני כבר יודע שאדפיס מתאמים אחרים עם מקום לגימבל ואולי תושבת לESC
בכל מקרה יהיו מסקנות אחרי כמה וכמה טיסות כי כרגע הכלי טס דקות ספורות בתוך הבית לבדיקה.