השקעתי המון כסף בכדי להנות מהתחביב ובציוד הכי יקר שיש (יש שיגידו לא תמיד הכי יקר הכי טוב - יכול להיות) על מנת שיהיה כמה שיותר בטיחותי לי ולסובבים אותי בשטחי ההטסה.
הכנה לקראת טיסה ראשונה והטסה ראשונה-
ריקוד הנאזה.
ניתוק סוללה.
חיבור מחדש.
המתנה לקליטת לוויינים.
המתנה לצבע ירוק מהבהב מהר.
המתנה של כ10 שניות עם לד ירוק.
המראה לגובה 2 מטר.
טיסה קדימה כ20 מטר תוך כדי עליה ל-10 מטר.
בדיקת יציבות, סטיקים וטיסה למרחק של עד 400 מטר fpv כ -10 דקות טיסה הכל עבר חלק ונחיתה.
הטסה שניה-
המתנה לאיפוס (ירוק מהבהב מהיר, המתנה של כ-10 שניות ירוק מהבהב והטסה)
לאחר כחצי דקה של טיסה הרחפן החל לדהור קדימה כאשר לא מגיב לשלט במרחק של כ-100 מטר, הפעלתי rth, הרחפן עבר ל-rth ( לד מהבהב צהוב) הסתובב לכיוון נקודת ההמראה והחל לחזור במהירות.
אלא שלא עצר באיזור ההמראה והמשיך במהירות לכיוון הנגדי. הוצאתי את הרחפן מ-rth ואז החל לדהור קדימה במהירות עם נטיה לצד שמאל, מלחמה של כ-2 דקות שבסופה הרחפן התרסק על הקרקע.
מה כולל הסטאפ?
מנועים e300 חדשים של dji ובהתאם הבקרים החדשים ופרופים.
מצלמת fpv.
Naza v2 + gps
מקלט frsky d8r 2
Osd iosd mini Dji
שלט 9xr
סוללה 5000 אמפר מלאה.
חשוב לציין:
מרוצה מאוד מהשלט טווח קליטה באותו איזור הטסה הגעתי ל-1,200 מטר.
זו לא טיסה ראשונה של ההקסה, כל הטיסות עבדו חלק ואני מקפיד מאוד על סדר הפעולות לפני ההטסה.
בקיצור חוויה ממש לא נעימה בלשון המעטה.
למזלי אין נפגעים ו״שמחתי״ שהנזק היחיד הוא הכלי אותו הטסתי.
בשטח הייתי עם חבר נוסף שמצא לי את ההקסה ותודה רבה מגיעה לו על כך ועל עוד הרבה פעמים שאני נעזר בו והוא תמיד עם יד פתוחה ורחבה לעזרה, תודה רבה אביב.
שאלתי- האם גם אתם חוויתם fly away עם ה-naza?
אם כן, כיצד התמודדתם? האם הצלחתם להחזיר שליטה?
חשוב להבהיר-
הפרסום הנ״ל לא נועד להתווכח על שלט כזה או אחר או על בקר כזה או אחר אלא לעצם העניין - האם חוויתם? כיצד פעלתם? האם זה עזר?
כך נוכל לעזור לפחות לאחרים.
ולכל אלה שמטיסים באזור מגורים או מעל קהל וכו׳ תחשבו טוב טוב. ממליץ לא לעשות זאת האירוע שלי במקום אחר היה יכול להיגמר אחרת, ההובי שלנו כמה שננסה ונתאמץ לבטח אותו בציוד הכי יקר, הכי טוב, הכי הכי הוא עדיין מסוכן.
Sent from my iPhone using Tapatalk