שוב זה קרה! זה כותב לי שהקוד לא בתוקף! ופתחתי את הסווארם לפני הרבה פחות מ24 שעות!
רק לי זה קורה? יש למישהו מושג מה הגורם?
שוב זה קרה! זה כותב לי שהקוד לא בתוקף! ופתחתי את הסווארם לפני הרבה פחות מ24 שעות!
רק לי זה קורה? יש למישהו מושג מה הגורם?
Telink Yak 55 - למכירה!
Telink SU29 - מגיע מחר!
Mustang P-51D
Ultimate BII plane
Night Swift II - Flag
HK's Mini Swift משודרג
Extra 330
ברנש 46
בקאי על שלט תכנון עצמי - בבנייה
Nine eagle solo
Turnigy 9X 2.4gHz
נכנסתי לסווארמים ששמתם, מה שהצלחתי הוספתי את עצמי.
זה מוזר, גם האלה שאני פתחתי על הגלגלים והמקלט קורונה פג תקפם בפחות מ24 שעות.
הוצאתי עכשיו הזמנה עם המנוע שגיא פתח עליו סווארם והסרבואים מטאל גיר שרציתי, עבור שניהם הסווארם עבד, לגבי השאר התייאשתי
כנראה הם מוחקים אותם קצת קודם, לכאורה טוענים שקרתה תקלה
Thats how they get ya
אתה לגמרי צודק.
אני בעד שכולם בפורום ישנו את החתימה שלהם למשהו כמו שלך, וזה בטח לא יפריע לאף אחד.
החתימה שלי הולכת להיות:
המסוקים שהטסתי בעבר: GAUI Hurricane 550, מסוק 3 ערוצים עם שלט אינפרה אדום
המסוקים שאני עדיין מטיס בהווה: Eflite Blade MCX
הטיסנים שאני מטיס בהווה: Multiplex Easy Glider Pro, Falcon EPO Fly Wing, GWS Slow Stick
הטיסנים שהטסתי בעבר: AXN Floater-Jet, Eflite Apprentice 15E, Nataku Micro Cessna, Extra 330s (קאפה), Mugi EVO,
הטיסנים שבניתי ולא הצלחתי להטיס: Mugi Evo, Mugi Evo 150%, Mugi TeaRacer, הכנף המעופפת של הוביקינג
הטיסנים שלא סיימתי לבנות מעולם: F-15 (קאפה), Blue Baby 60 (דפרון), קאפה-סטאר סימן 3
המסוקים והטיסנים שהזמנתי ומכרתי מיד מבלי להטיס: HobbyKing Pitts, Nine Eagles Solo, Nine Eagles Solo Pro
הטיסנים שקניתי ועוד לא התחלתי להרכיב: הזאגי של EFlyPower
הטיסנים שרק הדפסתי את התוכניות שלהם ועוד לא חתכתי כדי להחליט אם אני רוצה לנסות לחשמל אותם או לא: F-15, Depron Flying Eagle, Yak
המכוניות החשמליות שאני מסיע: Toyabi Skullcrusher 1/6, Pilotage Truggy EP2 1/10
מערכות השלט שלי:
Spektrum DX7 + AR6100 + AR6110 + AR500 + AR6200 + AR7000 + HK Orange RX
Airtronics Stylus 7ch בלי מקלט עדיין
Futaba RD6000 מקולקל
שלט AM Pilotage למכוניות 2 ערוצים
המטען שבו אני משתמש: Turnigy Accucel 6 עם ספק כח של לפ-טופ IBM
המצלמות שבהן אני מצלם:
Canon EOS 400D עם גריפ ועדשת Canon 70-300 IS USM
Panasonic DVX100A
Toshiba Camelio S10
תוכנות העריכה שאני עובד איתן:
Windows Movie Maker
Arcsoft Media Impression
AVID Media Composer / AVID Xpress pro
וכמו שאמרת - אין שום חוק בפורום שמתנגד לזה, אז למה שמישהו ירצה להיטפל דווקא אלי עם הערות עוקצניות?
נערך לאחרונה על ידי אייל שפירא; 26-09-2010 בשעה 15:49:27.
בוא'נה אתה חייב להחליף מטען...![]()
אתה יודע, בשביל מישהו שנכנס לתחביב לא כל כך מזמן אתה מחזיק מעצמך יותר מדי ואתה עוקץ פה אנשים על ימין ועל שמאל וזה כבר לא קשור לחתימה שלי, אם זה מפריע פה לעוד מישהו אני אשמח לכווץ אותה או למחוק אותה.
פשוט לפעמים גם צריך לדעת לשתוק ולא לקפוץ מכל דבר קטן שלא נראה לך.
ואני יודע בודאות שאני לא היחיד שחושב ככה.
אני מאד נהנה מהפורום הזה, אני משתדל להעזר בו כשאני צריך ומשתדל גם לעזור כשאני יכול.
כבר שמעתי לא פעם אחת שאנשים מתבאסים לכתוב כאן שלא יענו להם בצורה מעצבנת כזאת (אני זוכר את הביטוי "לשים קסדה לפני שכותבים בפורום" או משהו כזה).
לדעתי זה מאד סתם פוגע בפורום, אז אולי כדאי שתיקח את זה לתשומת לבך.
עמית, יש לי שתי מחלות שאני מודע אליהן ולא נאבק בהן.
אחת נקראת ADHD, שזו הפרעת קשב וריכוז שגורמת לי להיות מאוד מאוד קטנוני לפרטים ולנסות ליצור סדר בכל דבר.
המחלה השניה שלי היא אלרגיה כרונית ל"ראש קטן", ולכן אנשים שלא מפריע להם שהם מיטרד גורמים לי אי נוחות.
אז אני מאוד נודניק כשזה מגיע לבלגניסטים, ואם אתה מוצא את התגובות שלי עוקצניות בצורה בלתי הולמת אני מתנצל, אבל אם אתה "צריך" שיותר מבנאדם אחד יגיד לך שבפורום עם יותר מ3000 משתמשים החתימה שלך הכי גדולה פיזית (יותר גדולה משל בוגל - והוא מילא אותה במידע שימושי לטובת הזולת!), אז אתה יקירי ראש קטן. האפצ'י...
סליחה זה האלרגיה.
וסתם בשביל לא להפוך את הויכוח המיותר הזה למריבה - אני לא באמת מוטרד מהחתימה שלך, מצידי תוסיף את קורות החיים שלך בפונט הכי גדול אם זה גורם לך גאווה, אני מבין את זה לגמרי ומפרגן.
אני מרגיש גאווה דומה כשמישהו אומר לי שאני גורם לאנשים עצלנים ולא רהוטים להימנע מחיכוכים עם אנשים כמוני.![]()
עזרה עם פריט
http://www.hobbyking.com/SwarmSale.asp?id=22985
קוד :22985
אייל - אתה פויה! לא כללת את הכנף (רק כנף) שלקחת ממני.
ואיפה רשימת המנועים, הסרוו והבקרים?
תגיד, צריך גם רשימת פרופים?
.
.
.
.
.
.
סליחה - לא הצלחתי להתאפק, אבל זה רק בגלל שמצאתי Fi-156 ב- eBay!!!!!
====
Planes I will buy and fly one day:
ESM Fi-156 Storch
ESM Bf-109E Emil
ESM Do-335 Pfeil
ESM Aichi D3A1 Val
ESM Ju-87B Stuka
ESM Fw-190A Abel
ESM La-7 (I think it is 7)
ESM Ki-84 Hayate
כנ"ל.
אם זה משהו שאתה סתם רוצה שיהיה לך במלאי החלפים - הצטרפתי לסווארם,
אבל אם אתה צריך את זה לתקן את המסוק עכשיו - עדיף לך לקנות מכאן:
http://www.infinity-hobby.com/main/p...roducts_id=859
אתה מצד אחד מתנצל ואז מצד שני קורא לי "מטרד" או "ראש קטן" חשבת על זה שעם ההערות שלך לפעמים אתה מהווה "מטרד"?
תסתכל טוב טוב בפורום, תראה שיש אנשים עם חתימה יותר ארוכה משלי (לרוחב ולא לאורך, אני משער שלרוחב זה מה שמפריע לך) ולהם לא אמרת מילה, ולי אישית זה לא הפריע בעין, בטח לא מספיק בשביל להעיר להם או לקרוא להם מטרד ואני בטוח שלרוב האנשים פה זה גם לא מזיז.
נמאס לי שאנשים חושבים שאם הם כותבים פה 200 הודעות ליום אז הם מנהלים את הפורום הזה.
לפורום הזה נראה לי שיש מספיק מנהלים ותהיה בטוח שאם מישהו מהם היה שולח לי הודעה שזה מפריע הייתי עונה בחיוב מה גם שזה לא כל כך מסובך להגביל את המשתמשים לגודל חתימה מסוים.
אתה יכול אפילו להעלות את זה כרעיון או הצעה לשיפור.
ושלא תגיד שאני בנאדם קטנוני ולא מתחשב כיווצתי את החתימה שלי, עכשיו יותר טוב? או שעדיין קופצת לך העין?
וmixerfix התגובה שלך הייתה תגובה מטופשת, של בנאדם ילדותי ונגרר.
אם אתה רוצה להביע את הסכמתך עם אייל אתה יכול פשוט לכתוב את זה, אין צורך להצטרף ל"בדיחה" של מר שפירא פה.
רק אל תכעס, כולנו פה אינפנטילים ברמה זו או אחרת.
יש מצב
ואני לא כועס, ממש לא.
בואנה, שכחתם את השאלה של פותח השירשור וגלשתם לפסים אחרים, ועודד אפילו לא משתתף....
בכל מקרה, בעקבות המלצתו של גיא למנוע - פתחתי סווארם:
http://www.hobbyking.com/SwarmSale.asp?id=23293
23293
מה הקטע שהאדיוט כותב לי Fake or duplicate user? אפילו השתמשתי ביוזרים אמיתיים שרשומים אצלו!
מאותו המחשב...
קרא קצת אחורנית בתגובות, אחרי שבועות של הנאה התווסף המנגנון המרושע שמזהה את הip שלך ולא מאפשר לך לבצע סווארם שלם לבד.
הכנסתי עוד 2 דרך שרתי טרמינל, מי עוזר לי עם האחרון?