ובשבת התרגשתי מחדש יחד עם דני...
כבר בהטסה הראשונה, יחד עם ההתרגשות שרק מי שעבר את זה מכיר, המסוק באויר ויש לנו מסוקאי חדש
!!! בהמלצת אסף הזהרתי את דני שהנושא ממכר וגורם לטיסנים להעלות אבק (כולל חתימה על טופס ויתור)!!!
ובשבת התרגשתי מחדש יחד עם דני...
כבר בהטסה הראשונה, יחד עם ההתרגשות שרק מי שעבר את זה מכיר, המסוק באויר ויש לנו מסוקאי חדש
!!! בהמלצת אסף הזהרתי את דני שהנושא ממכר וגורם לטיסנים להעלות אבק (כולל חתימה על טופס ויתור)!!!
XHover MXP230, TBS Discovery, Compass Atom 7HV, TwinStar II FPV, Trex 250SE,500ESP FBL, 550e BeastX, Mini Ellipse, Merlin, Cularis, Xeno ,P51d, Aurora 9 and not enough time (oldies: Stryker F-27Q, Easy Star, Telink SU-29, Fox, 450 Pro) Hagay
GO DANY GOOOOO
כל הכבוד דני, בהצלחה ושנראה אותך מטיס בשטח
התחלתי את צעדי הראשונים כמסוקאי,
בהתרגשות גדולה ואצבעות רועדות
מי שמכיר יודע שהבן שלי כבר רוצה את ההגאים ..
תודה מיוחדת לחגי על הזמן וההשקעה,
דני ברלר
חגי, אם היית חבר אמיתי, היית שובר לו את המסוק עם פטיש, ואומר לו, לך לך הביתה אל אשתך וילדיך, חבק אותם חזק ודע לך שניצלת מצרה גדולה. ליתר בטחון היית יכולת להראות לו את המסוקים השבורים שלך ואת פירוט כרטיס האשראי של החודשים האחרונים. אדם רע אתה, רע
בניית טיסנים והדרכת בנייה והטסה הטסה למתחילים בכל גיל.
יעוץ טלפוני חינם
ריכוז מידע. כאן תמצא תשובות להמון שאלות:
http://www.efly.co.il/forums/showthr...%E9-%F2%E5%E3%
עודד- 0525-454380 (לא לשלוח SMS, עונה רק לשיחות )
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007080663110
XHover MXP230, TBS Discovery, Compass Atom 7HV, TwinStar II FPV, Trex 250SE,500ESP FBL, 550e BeastX, Mini Ellipse, Merlin, Cularis, Xeno ,P51d, Aurora 9 and not enough time (oldies: Stryker F-27Q, Easy Star, Telink SU-29, Fox, 450 Pro) Hagay
דני
בהצלחה!!
בהצלחה
רק תזכור לא להטיס שאתה עצבני/עייף/ושאין לך יתרה בויזה![]()
חגי אתה באמת איש "רע"
קודם אותי ועכשיו אותו
מחזיק אנשים עד שלוש בבוקר
נדמה לי שאני מכיר את מגרש הכדורסל הזה
דני מכינים לך מקום לידינו
עכשיו תורך להביא עוגה![]()
בהמלצת חגי אני מתאמן בריחופים במגרש סלול,
ברגע שאני יהיה מוכן אני מגיע לדשא,
והעוגה עלי
דני ברלר
דני
אין דרך חזרה ..................
ב ה צ ל ח ה
אסף
מהקטן לגדול
Blade MCPX
TREX 500 ESP
TREX 550
TREX 700 NITRO FLYBARLESS
חגי - אתה פעם אמרת שעשיתי לך נזק עם ה 500. עכשיו אני מבין את גודל הנזק.
וזה כמו איידס - אנחנו מדבקים אחרים בשרשרת.
ומישהו ב FLYING HOBBY מנגב את הת*ת עם שטרות
העיקר שאנחנו נהנים.
חיים רק פעם אחת![]()
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
שרון כמה שאתה צודק, יש גשם של 500 בגעש.
אבל אני מעדיף להגיד שזה מדבק כמו חיוך![]()
אתה מתחיל להישמע מתוק משהו...![]()
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm