קצת Off-Topic, אבל אנסה בכל זאת:
מישהו כאן ניסה להשתמש במשקפי HeadPlay ליצירת אפקט תלת-מימד? במשחק, סרט, תמונה?
ראיתי של-NVidia יש Driver ייעודי, מתכוון לנסות בעצמי בכל מקרה...
אפשר לשדר תמונה שונה לכל משקף ?
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
קראתי קצת בנושא והתשובה היא - כן ולא.
למשקפים אין כניסה בעלת ערוצי ימין/שמאל יעודיים, ומבחינת חומרה פנימית יש רק פאנל LCD אחד, אז 3D "אמיתי" לא תוכל לקבל. אבל, ניתן לעבוד בטכניקה של ריבוב.
בתפריט של ה-HeadPlay שלי, יש שתי אפשרויות 3D מכניסת ה-VGA הרגילה:
1. פורמט קנייני של NVidia. הבעיה - מסתבר ש-NVidia הפסיקה לתמוך בו מזמן, והוא רלוונטי רק לבעלי כרטיסי-מסך ודרייברים ישנים מאוד.
2. פורמט "סטנדרטי" ל-3D ב-VGA שנקרא Stereoscopic Frame sequential - התמונה לעין ימין ולעין שמאל משודרות לסירוגין, והמשקפיים מסונכרנות באמצעות פין בחיבור ה-VGA שבדר"כ אינו נמצא בשימוש. אם נעזוב רגע את הדרייברים שדרושים לתמיכה בגרפיקה ש-"מרונדרת" על כרטיס-המסך עצמו (למשחקים, למשל), אז לצורך צפייה בתוכן קיים (סרטים, תמונות) בתלת-מימד ישנם נגנים ייעודיים, כמו ה-Stereoscopic Player.
ניסיתי קצת לשחק עם זה, ללא הצלחה בינתיים. אולי אנסה יותר בהמשך.
נערך לאחרונה על ידי ZigiStar; 14-10-2011 בשעה 14:59:37.
יש לי לקוחות שעושים משקף כזה לHD קצת יקר...www.sensics.com
sent from my tab please excuse typo's
Boogle ולא Google קפיש?
על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.
בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי
מחקר יפה עשית, תודה.
שלח לינק Stereoscopic Frame sequential .
מאיפה המקור בתלת מימד ?
2 מצלמות על הטיסן ?
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
לא הבנתי, קישור למה? לתיאור הפרוטוקול? אם כן, הנה: http://paulbourke.net/miscellaneous/...hics/blueline/
שכחתי לציין שדרך אחרת לסנכרן בין כרטיס-המסך למשקפיים היא באמצעות קידוד אות בתחתית התמונה.
בקשר למקור תמונה תלת-מימדית, לא התכוונתי לשתי מצלמות על הטיסן, אלא למשחקי-מחשב וסרטים קיימים שצולמו כך במקור.