קצת Off-Topic, אבל אנסה בכל זאת:
מישהו כאן ניסה להשתמש במשקפי HeadPlay ליצירת אפקט תלת-מימד? במשחק, סרט, תמונה?
ראיתי של-NVidia יש Driver ייעודי, מתכוון לנסות בעצמי בכל מקרה...
אפשר לשדר תמונה שונה לכל משקף ?
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
יש לי לקוחות שעושים משקף כזה לHD קצת יקר...www.sensics.com
sent from my tab please excuse typo's
Boogle ולא Google קפיש?
על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.
בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי
קראתי קצת בנושא והתשובה היא - כן ולא.
למשקפים אין כניסה בעלת ערוצי ימין/שמאל יעודיים, ומבחינת חומרה פנימית יש רק פאנל LCD אחד, אז 3D "אמיתי" לא תוכל לקבל. אבל, ניתן לעבוד בטכניקה של ריבוב.
בתפריט של ה-HeadPlay שלי, יש שתי אפשרויות 3D מכניסת ה-VGA הרגילה:
1. פורמט קנייני של NVidia. הבעיה - מסתבר ש-NVidia הפסיקה לתמוך בו מזמן, והוא רלוונטי רק לבעלי כרטיסי-מסך ודרייברים ישנים מאוד.
2. פורמט "סטנדרטי" ל-3D ב-VGA שנקרא Stereoscopic Frame sequential - התמונה לעין ימין ולעין שמאל משודרות לסירוגין, והמשקפיים מסונכרנות באמצעות פין בחיבור ה-VGA שבדר"כ אינו נמצא בשימוש. אם נעזוב רגע את הדרייברים שדרושים לתמיכה בגרפיקה ש-"מרונדרת" על כרטיס-המסך עצמו (למשחקים, למשל), אז לצורך צפייה בתוכן קיים (סרטים, תמונות) בתלת-מימד ישנם נגנים ייעודיים, כמו ה-Stereoscopic Player.
ניסיתי קצת לשחק עם זה, ללא הצלחה בינתיים. אולי אנסה יותר בהמשך.
נערך לאחרונה על ידי ZigiStar; 14-10-2011 בשעה 14:59:37.
מחקר יפה עשית, תודה.
שלח לינק Stereoscopic Frame sequential .
מאיפה המקור בתלת מימד ?
2 מצלמות על הטיסן ?
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
לא הבנתי, קישור למה? לתיאור הפרוטוקול? אם כן, הנה: http://paulbourke.net/miscellaneous/...hics/blueline/
שכחתי לציין שדרך אחרת לסנכרן בין כרטיס-המסך למשקפיים היא באמצעות קידוד אות בתחתית התמונה.
בקשר למקור תמונה תלת-מימדית, לא התכוונתי לשתי מצלמות על הטיסן, אלא למשחקי-מחשב וסרטים קיימים שצולמו כך במקור.