guyro (08-08-2012)
יפה מאוד
תן פרטים על סטאפ
והאם הרכבת וכיוונת בעצמך?
תודה מראש
אמיר
אני לא סובל מאי שפיות, אני נהנה ממנה
אין כמו יום שישי בדשא....
מנוע סקורפיון 3026 1400kv , בקר cc 75, סרוואים align ds510 ולזנב ds520, מערכת vbar וסוללות פולס 2600 מילי 45c.
יפה מאוד, כל פעם אני נדהם ומתייאש בו זמנית מרמת ההטסה של החברים.
צחי
תתחיל מתרגילים בסיסים לפני שאתה מתחיל בכלל 3D והסיבה מאוד פשוטה: ברגע שאתה מבין מה הכוחות הפועלים על המסוק בכל נקודה - יהיה לך גם יותר קל להבין את התרגילים.
אם זה נשמע מסובך מדי אני אסביר:
1. למשל ביצוע פירואט רגיל (לא הפוך) בצורה איטית וכך לדעת לתקן בכל מצב בכדי להשאיר את המסוק על אותו ציר. תרגיל זה מאוד בסיסי להרבה תרגילי 3D.
2. ביצוע רבעי סיבוב והחזקת המסוק ב - 90 מעלות כל פעם תוך שמירה על מיקום בכל הצירים.
3. טיסה אחורה איטית תוך תיקון זנב ו - AILRON.
4. טיסה איטית במעגל קדימה ואחורה.
5. אחרי כל זה - ריחוף הפוך.
כל התרגילים האלה מאוד קשים אם רוצים לבצע אותם בצורה מדוייקת, אבל מאפשרים לך לדעת לתקן את המסוק ולהחזיק אותו איך שאתה רוצה באופן יציב, מה שמהווה בסיס ל - 3D.
יש גם הרבה סירטונים של איך לבצע תרגילי 3D שונים ב - youtube, אבל הבסיס לכולם הוא הבנה של אילו כוחות פועלים על המסוק בכל מצב ובכל ציר.
אני יכול להגיד לך שאני עד היום מבצע כמעט כל סיום טיסה, חלק אחר של התרגילים המוזכרים מעלה לצורך תירגול.
בנוסף לכך, אם תיקח מדריך טוב, הוא יסביר לך וייתן לך תרגילים שיעזרו לך בהבנת הבסיס שהוא הקשה ביותר, דרך אגב, המדריך לא חייב להיות איתך בשיעור עם המסוק, אלא עם הסימולטור ולתקן אותך במה שמצריך תיקון.
מקווה שעזרתי,
בהצלחה.
Scooter007 (09-08-2012)
מזדהה לחלוטין עם מה שכתבת, ישנם דברים שאני אפילו לא יודע איך לבצע אותם בסימולטור.
בנתיים באמת חזרתי להתאמן על הדברים הבסיסים ביותר של ריחוף בארבע מצבים ופירואטים במקום.
(אחרי טיסה אחת עם ליאור בר-עמי שגרמה לי להבין כמה שאני לא יודע להטיס)
אחרי זמן לא ארוך של תרגול זה, אני יכול בהחלט לומר שרמת הביצוע של התרגילים האלו שהתחילה כלא ממש טובה
מקבלת תפנית חיובית ומגמת שיפור.
למעשה כרגע זה הדבר היחידי שמשאיר אותי בתחביב, (מגמת השיפור שאני מרגיש) כי אולי עוד יש איזה עתיד.
מעבר לכל זה, אני משתדל בכל סופו של יום הטסה "להתפרק" ולבצע דברים שאינם תרגול בסיסי, כמו לופ, רול ולפעמים קצת ריחוף הפוך גבוהה.
צחי
אחלה טיסה
goblin 700 red
goblin 700 carbon red
spektrum Dx9
skookum 540
תודה רבה על הפרגון חברה!![]()
ניצני, בתור זה שלימד אותי להטיס אתה הרבה יותר ממוזמן לקרוא לי כשאתה הולך לשטח ונתרגל קצת 3D![]()
יפה דור אחלה טיסה ....
בברכה
גל אסולין....
Trex 700
Trex 250 se
protos 500
scaedu 50 evo
katana
cassna
hitec Aurora 9
rd 8000
מספיק לא?