תגובה: לא מצליח להחליט מה לקחת 550 או 600. אני חדש מטיס מתחיל. ולמה ל 600 יש עוד סולל

נכתב במקור על ידי
Hagay
לפני 550 או 600 אני ממליץ מדריך!
צור קשר עם מדריך, תלמד קצת תאוריה ומנסיון של אנשים אחרים.
דברים קטנים כמו סוג סוללה, מטען מתאים, מאיפה להזמין ומה באמת ההבדלים קשה להסביר בפורום ומספר הדעות כמספר המשתמשים +1
קפוץ לשטח ההטסה הקרוב לביתך או צור קשר עם מדריך לפני קניה ותחסוך הרבה כסף וכאב לב.
למדתי שרוב החברה בתחביב שלנו הם אנשים מדהימים שרוצים לעזור
+1000
שמע, בבחירת מסוק (במיוחד אם הוא הראשון) מומלץ מאוד לראות אותו עף ובכלל בחיים האמיתיים לפני שקונים ע"פ תמונות.
מה שטוב לאדם אחד לא בהכרח טוב לשני וממש נראה גרוע לשלישי...
לך לשטחי הטסה, תתייעץ, תראה מה טס ואיך, דבר עם אנשים שיש להם את הכלים האלה. לפעמים דברים נראים ממש טוב בתמונות ובמציאות אתה לומד שהדברים שונים מאוד.
בתור מתחיל, תחשוב טוב על מסוק יד שניה, יש לך אחלה הצעות בפורום המתאים. לדעתי תמיד כדאי להתחיל לאט ולראות אם בכלל אוהבים את זה, התחביב הזה לא זול בכלל..!
ועוד דבר קטן אחרון, באופן עקרוני, נכון שככל שהמסוק גדול יותר ככה יהיה יציב יותר, אבל אני בכלל לא חושב שכדאי למישהו שעוד רק נכנס לתחביב להתחיל עם 600.
זה מסוק גדול שכל ריסוק ילווה בהוצאות רבות מבחינת המסוק ופוטנציאל הנזק הסביבתי גדול פי כמה ממסוק קטן יותר- משהו שכדאי לחשוב עליו.
אני התחלתי ועדיין נשארתי עם מסוק 500, לדעתי שילוב מושלם של גודל מתאים למתחיל ועלות זולה יותר מהמסוקים הגדולים- ככה יש לאן להתקדם.
שיהיה בהצלחה
שחר.
אם זה לא יכול להרוג אותך, זה לא ספורט זה משחק!
TREX 500
NAZA QUAD
KKMULTICOPTER QUAD
BIXLER- הי"ד, אותר בחלקים :-)
AURORA 9