http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...dProduct=15236
חברים למשהו יש נסיון עם הגוף הזה?
הוא יציב ?
כמה משקל אפשר להעמיס עליו?
http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...dProduct=15236
חברים למשהו יש נסיון עם הגוף הזה?
הוא יציב ?
כמה משקל אפשר להעמיס עליו?
כן
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
אולי,לא בטוח
מה אתם על סמים?
מה שאלתי ומה עניתם?
דרימר, דבר ראשון, זה לא.
אני דווקא חושב שבין 5 ל 6 קילוואט.
חוץ מזה אף אחד פה לא על סמים.
גיא.
גיא,
אתה בטוח אני מדדתי 7 קילוואט!
כמה שילמת על כל קילוואט?
אני חושב ששניכם טועים. אתמול עשיתי טסטפלייט לחבצוליים החדשים וקיבלתי קריאות של 68 נאנוקוקלן במונה השוטוטמטר שלי.
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
סגרו את הפורום של פקולטת אברבנל ?
אני אעל סמים... רוצה קצת אחי???
**עד מתי דחוף**
משה - כולי תקווה שמישהו ידחוף לך
Boogle ולא Google קפיש?
על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.
בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי
לא התאפקת, אה, בוגל?
Moshe, the plane is large. I have no idea if it is stable but it looks as if it should be reasonably stable, especially since it is carrying a high wing with a tiny hint of a dihedral. As for load-bearing - probably significant, it is commodious. But then - you will pay for the capacity by requiring a larger propulsion unit which, in itself, will further impact the capacity by - inter alia - requiring more and larger batteries.
כאשר מתרגמים את זה בגוגל זה הרבה יותר מובן
משה, המטוס הוא גדול. אין לי מושג אם היא יציבה, אבל זה נראה כאילו הוא צריך להיות יציב למדי, בייחוד מאז היא נושאת כנף גבוהה עם רמז קטנטן של dihedral. באשר נושאת עומס - משמעותי כנראה, הוא מרווח. אבל אז - אתה תשלם על היכולת ידי דרישת יחידת ההנעה גדול אשר, כשלעצמו, יהיה עוד להשפיע על כושר על ידי - בין היתר - הדורשים סוללות יותר גדולות
גוף פצצה, פנים אחרי הפצצה
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
הרגתם את הבן אדם
לFPV הפלטפורמה לא נראה לי שתהייה הכי מוצלחת חוץ מהעיצוב היפה
היא תטוס כמו בלוק באוויר העומס כנף פה הולך להיות עצום (בקיצור לא הכי מומלץ)
בהצלחה חזי
שלי בדרך לארץ מבטיח לעדכן בהקדם
Team Zion
בזמן האחרון השירשורים של "דחוף" הכי נחמדים.
אדון משה הנכבד אנא המנע משימוש במילה דחוף ורצוי גם לעיין בחוקי הפורום.
XHover MXP230, TBS Discovery, Compass Atom 7HV, TwinStar II FPV, Trex 250SE,500ESP FBL, 550e BeastX, Mini Ellipse, Merlin, Cularis, Xeno ,P51d, Aurora 9 and not enough time (oldies: Stryker F-27Q, Easy Star, Telink SU-29, Fox, 450 Pro) Hagay
רגע, תעצור את הנשימה ואני מביא לך דחוףףף את הלינקים
XHover MXP230, TBS Discovery, Compass Atom 7HV, TwinStar II FPV, Trex 250SE,500ESP FBL, 550e BeastX, Mini Ellipse, Merlin, Cularis, Xeno ,P51d, Aurora 9 and not enough time (oldies: Stryker F-27Q, Easy Star, Telink SU-29, Fox, 450 Pro) Hagay
DX7 הכי אחי
"אין לזה מנוע? ואין לזה שלט? אז מה כיף בזה?!"
"אין לזה מנוע? אבל יש לזה שלט? אז איך זה טס?!"
www.air-rishon.co.il - קלוב התעופה ראשון לציון
הערוץ שלי ב-Youtube
ואני עדיין חוזר ואומר. יש פה שירשורים מדהימים בהזיותם ומצחיקים כל פעם מחדש, חייבים לשמר את זה.![]()
רגע,עוד קצת בוגל תחזיק את האויר בפנים וווווווווווווהנה זה לא בא![]()
נווווווו???????ו
Boogle ולא Google קפיש?
על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.
בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי
כבר אני מביא לך דחוףףףף
לא לנשום עדיין