שלום לכולם,
אני טיסנאי שחוזר לתחום לאחר 6 שנים היתי רוצה לקבל חוות דעת לגבי השלטים FUTABA T8FG super , hitec aurora 9
1.יתרונות וחסרונות
2.מי מומלץ ואמין יותר
3.אפשרות הוספת פונקציות בעתיד
4.טווח שידור
תודה רבה.
שלום לכולם,
אני טיסנאי שחוזר לתחום לאחר 6 שנים היתי רוצה לקבל חוות דעת לגבי השלטים FUTABA T8FG super , hitec aurora 9
1.יתרונות וחסרונות
2.מי מומלץ ואמין יותר
3.אפשרות הוספת פונקציות בעתיד
4.טווח שידור
תודה רבה.
פתחת תיבת פנדורה...
1. להייטק יש טלמטריה, ולפוטאבה יש רק בשלט החדש ה14SG.
להייטק יש מסך מגע שהכל נעשה דרכו וכשהוא מתחמם בשמש הוא מפסיק לעבוד עד שהוא מתקרר טיפה (לדעתי חיסרון), לפוטאבה רק החייגן הוא מגע ולא ידוע לי על בעיות שלו
הייטק זול משמעותית מפוטאבה (גם המשדר וגם המקלטים)
פוטאבה חברה וותיקה עם היסטורית אמינות טובה, הייטק בעלת היסטורית אמינות פחות טובה אבל על פניו נראה שהאורורה 9 אמין בכמה שנים הבודדות שהוא נמצא בשוק
2. המלצה תקבל רק ע"פ מה שיש לאנשים - מי שיש לו פטאבה ימליץ לך על פוטאבה, ומי שיש לו הייטק ימליץ לך על הייטק.
3. לשניהם יש עידכונים שיתפים מהיצרן ואפשרות לעדכנים
4. לשניהם יש טווח שידור מלא
אני אישית מטיס דאונים בטווחים שעוברים בקלות את ה-500 מטר ועובד כבר 8 שנים עם אותו שלט פוטאבה (9C), השלט שהיה לי לפניו היה פוטאבה, והשלט החדש שהזמנתי הוא גם פוטאבה, מכיוון שאני מחליף שלט פעם ב-8 שנים אני מוכן לשלם את התוספת מחיר בשביל השקט הנפשי.
איתן.
נערך לאחרונה על ידי eitan-ro; 11-01-2013 בשעה 12:21:44.
היה לי בעבר אורורה, מכרתי וקניתי פוטאבה 8 ואני נהנה הרבה יותר
דעה אישית
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
היה לי פואטבה וקניתי אורורה, היום אני נהנה יותר, השלט הזה הוא הכי ידידותי שיש, זו גם דעה אישית..
ועוד משהו, כנראה שמהשרשור הזה לא תצא אם שום דבר חד משמעי, אל תתעצל ולך לחנות,
"שחק" עם שני השלטים ותראה מה מתאים לך ונוח לך יותר, כי תכל'ס..אף אחד לא באמת "יותר טוב".
מישהוא יודע איפה אפשר להשיג את השלטים האלה בארץ? ולבדוק איך הם יושבים על היד?
מישהוא יכול לעזור לי להשיג את האישור fcc id לשלט futaba t8fg super?
Erezee (12-01-2013)
אפשר לדעת איזה שלט רכשתה?
את ה14SG.
חיכיתי הרבה זמן שפוטאבה יצאו עם טלמטריה
מוזר שמחקו את ההודעה שלי ! לא ניסיתי לפרסם אף אחד ! פשוט סיפרתי על חוויה שהייתה לי בחנות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ההיא שם בהר**ה.
מומלץ לקנות את השלט כאן בארץ הקודש כי אז תוכל להרגיש בידיים מה יותר נח לך !!
בעיניין התפריטים מתרגלים...
Erezee (13-01-2013)
תתחדש
מאיפה הזמנת, Tower?
אלכס,
TREX600ESP FBL
ACE GT5
היה לי אורורה, היה נחמד אבל פשוט למדי ומצאתי שיש לו דברים די בסיסיים שהם לא כמו שצריך. לדוגמה הטיימר יכול להתחיל עם הזזת המצערת אבל אם אתה מחזיר לסרק הוא מפסיק וזה ממש מטומטם. חוץ מזה שהוא ריסק לי טיסן. לא מבין מדוע רשמו כאן שהוא אמין, בזמן האחרון יש מלא בעיות עם אורורה. החלפתי לפוטאבה 8fg super . אין מה להשוות. נוח יותר, גם להפעלה וגם להחזקה. מתוחכם יותר ובעל פונקציות טובות יותר. פשוט שלט הרבה יותר מוצלח.
לך עליו ולא תצטער.
סליחה הל שגיאות זה הוקלד מטלפון
Erezee (14-01-2013)
תודה רבה לכולם על העצות עזרתם לי מאוד![]()
הם לא נמכרים באותן החנויות, אם אתה רוצה ״להרגיש בידיים״ מצא מנחת שיש בו מטיסים עם שני השלטים הללו, אחרת תצטרך לכתת רגליך בנסיעות בין עירוניות.
לי יש אורורה 9, אני מאד מרוצה ממנו. הרעיון של הטיימר בהרמת מצערת הוא שהוא סופר רק זמן מנוע, לכן הגיוני לחלוטין שבהורדת מצערת מתחת לרף מסויים (אתה בהחלט יכול לקבוע מה הוא הרף) הטיימר עוצר.
בניגוד למה שכתב המגיב למעלה אני מוצא את האורורה 9 מאד מודולרי וניתן להגדיר בו כל פונקציה מציאותית או דמיונית שאי פעם חשבתי עליה. עם כל שלט אחר שניסיתי פה ושם לעזור לחברים לכוון קיבלתי בשלב כזה או אחר את התשובה ״אי אפשר לעשות את זה בשלט שלי״, באורורה המושג הזה פשוט לא קיים. התפריטים מאד נוחים ואינטואיטיבים והניווט עם מסך המגע הרבה יותר מהיר מכל החוגות והלחצנים. אגב, גם בפוטאבה 8fg קיבלתי את תשובת ה״אי אפשר״ לפחות משני בעלים שונים של אותו השלט... תמיד תוכל לומר שאולי הם לא מכירים מספיק טוב את השלט אבל זה נוגע כבר בנקודה אחרת- ממשק המשתמש המצויין של האורורה שקל יחסית ללמוד גם לפונקציות מתקדמות יותר. 2 חיסרונות יחידים שאני מוצא באורורה 9 לעומת הפוטאבה זה 1. שהאורורה לא תומך בppm, ו2. שלאורורה אין מקלטי חיקוי זולים ברמת מחיר כמו החיקויים של פוטאבה. אבל גם מקלטי החיקוי של פוטאבה לא עולים דולר ורבע כמו של ספקטרום, ובהפרש המחירים הבסיסי בין הפוטאבה 8fg לאורורה 9 ברכישת מערכת הרדיו הראשונית אפשר להכניס 5 מקלטי אופטימה 6 מאיביי, ככה שהסוגיה הזו לא מצדיקה בעיניי רכישה של הפוטאבה. אם היה גם שלט של ספקטרום במשוואה, הייתי מתייחס לזה כשיקול.
לגבי בעיות - הבעיה הכי נפוצה שמצאתי בבעיות רדיו היא חוסר נכונות להודות בטעות הטסה של המטיס... מעבר לכך רוב החברות המוכרות בשוק כיום נותנות מענה מעל ומעבר בתחום האמינות, גם שלטים שעולים שמינית מהפוטאבה. ״אמינות״ היא מטבע לשון קצת שחוקה לטעמי בתחום הזה היום. ואם בכל זאת אתה מתעקש, מלבד עניין התאורה במסך המגע שקרה גם לי פעמיים אחרי שימוש ממושך בשלט (ובשתי הפעמים לא הייתה שום בעיה בשידור הרדיו, רק בקריאת המסך) לא היו לי שום בעיות רדיו עם האורורה בשנה וחצי שיש לי אותו
נערך לאחרונה על ידי Friman; 14-01-2013 בשעה 13:12:38.
Gil Friman
-------------------------------
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Mountain Models EVA Sport
Hitec Aurora 9
Erezee (14-01-2013),יובל בן חיים (14-01-2013),guyst (14-01-2013)
אמרתי לך שאנשים ימליצו לך את מה שיש להם...
כמו שאמרו לך - הכי טוב שתיקח שלט לידיים ותבדוק מה מרגיש לך טוב יותר
אמרתי לך שאנשים ימליצו לך את מה שיש להם...
כמו שאמרו לך - הכי טוב שתיקח שלט לידיים ותבדוק מה מרגיש לך טוב יותר
לא זרקתי סתם נתונים. שים לב כמה בעיות היו לאנשים עם אורורה בזמן האחרון. לדעתי הייתי הראשון שדיווח בארץ על תקלות כאלו אך בrcg כן ישנה מגמה של אנשים שמדווחים על בעיות בשלט.
בקשר לטיימר, זה ממש לא הגיוני לדעתי שהוא מפסיק כשהמצערת יורדת מתחת לסף מסויים. אולי בחשמלי זה טוב אבל בטיסני דלק המנוע ממשיך לעבוד גם בסרק וגם זה צריך להיות כלול בזמן הטיסה.
סליחה על השגיאות זה הוקלד מטלפון
יש גם בעיות ודיווחים בספקטרום, JR, פוטבה ו-9X... הרבה מהבעיות מתגלות כבעיות מפעיל בין השאר.
לגבי הטיימר, ניתן להגדיר אותו גם מטווח אפס.
מוטי ברטוב
הסדנא של מוטי - כל סרטוני ההדרכה מרוכזים במקום אחד
שלט פוטאבה 8FG - סקירה
Goblin570 3 Blades
Goblin380
"די לי בקרן אור אחת ויחידה, שתכוון אותי למטרה"