שלום,
למי שמעוניין יש הנחה של 10% ב-RCTimer אם הקוד: A2014XMASCP למי שרוכש מעל 100$
תהנו !
שלום,
למי שמעוניין יש הנחה של 10% ב-RCTimer אם הקוד: A2014XMASCP למי שרוכש מעל 100$
תהנו !
תודה.
מזינים את הקוד בתשלום?
Sent from my SM-N900
=============================
FUTABA 9CAP
Bixler 1, Apprentice, Super frontier - OS, Xeno - Flying wing, Canary - Glider, Yak55 - 3D, Yak54 carbon z - 3D, Butterfly - Kappa, Mini F22 - 50mm EFD, Corsair - parkzone, Habu EDF - Parkzone, Mugi, Walkera QR X 400, BlackHorse Models - Blade, ZMR250 FPV
מצאתי.
http://www.rctimer.com/page-how+to+use+the+coupon.html
ביצעתי הזמנה, וההנחה חושבה, אבל בעת התשלום היא פתאום בוטלה,
ההזמנה כרגע עומדת, וכתבתי להם על מנת להבין למה ההנחה לא מחושבת בתשלום
Sent from my SM-N900
FUTABA 9CAP
Bixler 1, Apprentice, Super frontier - OS, Xeno - Flying wing, Canary - Glider, Yak55 - 3D, Yak54 carbon z - 3D, Butterfly - Kappa, Mini F22 - 50mm EFD, Corsair - parkzone, Habu EDF - Parkzone, Mugi, Walkera QR X 400, BlackHorse Models - Blade, ZMR250 FPV
ביצעתי את ההזמנה שוב, הפעם ההנחה חושבה.
תודה רבה, חסכת לי כמה דולרים.
Sent from my SM-N900
FUTABA 9CAP
שמחתי לעזור...
אבל האם בשבוע הנחות בhk יש בכלל מה לקנות במקום אחר?
לא נכנסתי השבוע ל HK,
גם הוא משתתף בסייבר / בלאק ודומיו?
Sent from my SM-N900
FUTABA 9CAP
XHover MXP230, TBS Discovery, Compass Atom 7HV, TwinStar II FPV, Trex 250SE,500ESP FBL, 550e BeastX, Mini Ellipse, Merlin, Cularis, Xeno ,P51d, Aurora 9 and not enough time (oldies: Stryker F-27Q, Easy Star, Telink SU-29, Fox, 450 Pro) Hagay
![]()
יפה חגי...
רק שכחת להוסיף סמיילי, אחרת עוד נאמין שמילאת את המחסן במגנטים כאלה![]()
אגב, אם כל הכבוד למכולת השכונתית ומגנטים בלגיות - אתה לא יכול להתכחש להנחות שhk עשו ועדיין עושים לגבי הסוללות.
הם לא עושים שום הנחות. סתם מרמים אותנו. גם ככה הסוללות מהמחסן בסין לא נגישות לארץ אז כל הקטגוריה של הסוללות לא רלוונטית. מעבר לזה הכל חארטה.
יובל,
מה אתה אומר בעצם? שזיפי קומפקט 5000 3 תאים 25c ב24$ במחסן האירופאי זה לא משתלם?! (אחד המבצעים שהיה לhk בימים האחרונים)
קשה לי להאמין שאתה חושב כך.
איפה תוכל למצוא מחיר מתחרה באותה האיכות?
זה מחיר סביר. לא יותר ולא יגרום לי לרוץ ולקנות את זה. יש כבר היום עם באדי קוד סוללה 3 תאים של זיפי הכחולה של 5000 ב 24 מאירופה בלי שום סייבר/ בלאק מאנדיי. אומנם אני לא משתמש ב 3 תאים אבל מניסיון אני אומר לך שהתאים של זיפי הכחולות בעיקר מה c הנמוך הם עמידים בצורה בלתי רגילה, לטעמי יותר מהזיפי קומפקט. יש לי חבר שמטיס עם בטריות כאלה בדיוק כבר עשרות אם לא עבר את ה 100 מחזורים בלי בעיות.
עד היום חשבתי שכולם מתכוונים לזיפי קומפקט. עכשיו אתה אומר שהזיפי פלייטמקס עדיפה?!
לפי מה שאני זוכר הרבה ממליצים על הזיפי קומפקט... טוב, יובל חידשת לי מאוד.
מזל שיש לנו אותך בפורום !!!
תודה, כנראה שהצלת אותי מהפסד בטוח !
ולגבי הזמנה מהמחסן האירופאי יש לך ניסיון? מה יקרה אם ההצהרה היא על פחות? איזה מסמכים הם יכולים לבקש ממני? והאם חייבים להגיע אליהם פיסית או שאפשר לשלוח במייל/פקס?
אל תגזים. שתיהן סוללות סבירות. אני קיבלתי את הרושם שהכחולות עמידות יותר ומחזיקות יותר מחזורים. מצד שני הן יותר גדולות בממדים. גם הקומפקט טובות ובעיקר הן קטנות.
אתה לא באמת צריך c יותר גבוה מ 20 לרחפן על בטריה של 5000.
הזמנתי מהמחסן הזה בערך 3 פעמים.
לא עצרו לי אף פעם שום הזמנה ולא הצהרתי על פחות. הזמנתי פחות או יותר באזור של 75$ לא כולל משלוח. לי לא היו בעיות. אתה עוקב אחרי החבילה ושהיא בארץ אתה מצלצל לדואר שליחים של הדואר ומתאם מסירה. במעמד השיחה אתה יכול כבר לשלם 35 שח דמי גניבה בויזה או לתת לשליח במזומן. זה מהיר, עד הבית ועובד פצצה
FUTABA 9CAP
פותח השרשור רק התכוון לפרסם הנחה והשרשור נסחף (איך לא) למחסן של הסיני
אז כדי לסגור את הנושא, האם יש כאן מישהו עם נסיון בהזמנה מהמחסן האירופאי שכן ביקשו ממנו מסמכים להוכחה של עלות הקנייה? האם חייבים להגיע פיסית? לאן?
נא לשתף מנסיונכם
תודה