תגובה להודעה: ריסוק

נכתב במקור על ידי
amiramen
צודק, אבל זו לא טעות לשים על כל הבורג... מי ששם זה לא מפריע....
גיא, קודם כל משתתף בצערך - לא נורא, כמו שאמרת לי: מטעויות לומדים...
אז אשמח ללמוד גם מהטעות [אולי טעות] שלך....
איזה לוקטייט שמת...? מקורי או חיקויי...? באיזה צבע..?
ד"א, סתם מהסקרנות... לאיזה מרחק עפו הלהבים ולאיזה כיוון....?
נ.ב: אם אתה צריך ספינדל של אלין אז יש לי מקורי... קניתי 2 במחיר של 20 ש"ח... אם אתה רוצה לקנות:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=380147799021
עמירם, לשים לוקטייט על כל הבורג זו כן טעות, מכיוון שאם מגזימים עם הלוקטייט אז הוא יכול להכנס לתוך המיסבים ולנעול אותם ואז מתחילים כל מיני ניסים ונפלאות, אני מציע לך לראות את הסרטון של בוב וויט (פינלס) שבו הוא מדריך על סוגי הלוקטייט השונים, ואיך לשים לוקייט בצורה נכונה על בורג

נכתב במקור על ידי
guylederer
שמתי לוקטייט כחול בשם " Loxeal " או משו כזה ... עושה עבודה טובה ...
הלהבים למזלי לא עפו כ"כ רחוק ... האמת ישר התחלתי לחפש רחוק ואז אחרי קצת חיפוש גיליתי אחת קרובה והשניה גם באיזור ... שלמות אולי יש עליהם את השריטות הכי קטנות שיש ... סה"כ חיפשתי אותם ביגלל שהם טובות ... אם הם לא היו עולות קצת הרבה ורק 30 ש"ח הייתי ישר הולך הבייתה חח ..
אני מאמין ( וגם רוצה כן ... ) שזה לא היה טעות שלי וזה סה"כ עייפות חומר \ יצור פגום של הבורג
הספינדל לא הבעייתי פה אלא הבורג ... רציתי לדעת האם יש הבדל משמעותי בין הברגים השחורים לכסופים ?
אני יעדכן בהמשך אם זה עדיין קורה ( מקווה שלא ) אז שמרו על עצמכם ... אל תטיסו קרוב אליכם ... רק רחוק ! שיהיה שבת שלום ולהתראות בברנר מוקדם בבוקר ;]
גיא, קודם כל חבל על ההתרסקות אבל!
אני לא שולל את האפשרות שהגזירה של הבורג נבעה מכשל טכני ושהבורג היה דפוק אבל יותר סביר שהבורג נכשל מכיוון שחיזקת אותו יתר על המידה, אני ראיתי בהודעה אחרת שלך שאתה גם טחנת בורג של פיניון, כלאמר אתה מפעיל יותר מידי כוח בסגירת ברגים, או שתלמד לשים לב לכך או שתקנה לעצמך מברג טורק (מברג אשר מגביל את מידת הכוח שאתה יכול להפעיל) את הברגים של הספינדל כן צריך לחזק, אבל לא המון! בשביל זה יש לוקטייט
בכבוד רב אלעד דב- Elad Dov
Trex 700e dfc pro hv- IKON Fbl
Gaui X3-Ikon Fbl
Trex 450L- IKON Fbl
Telink SU-29
JR X9303 2.4Ghz